Як правильно прати та зберігати купальники

Якщо вибрати стильний модний купальник, який ідеально сяде по фігурі, максимально підкресливши всі її переваги, зовсім непросто, то зберегти його в первозданному вигляді на кілька сезонів куди складніше. На жаль, навіть найякісніший фірмовий купальник за умови неправильного догляду та зберігання може виявитися «одноразовим» і швидко перетворитися на розтягнуту непрезентабельну ганчірочку. Щоб не розлучатися з улюбленими елементами пляжного гардеробу, пропонуємо ознайомитись із практичними рекомендаціями, які допоможуть продовжити життя вашому купальнику. Правильне прання купального костюма:

  • Купивши купальник, не надягайте його відразу і не прайте в гарячій воді. Щоб надійно зафіксувати колір і не дати фарбі полиняти, занурте купальник у воду, підкислену оцтом (у пропорціях – 2 ст.л. оцту на 1 л води). Через годину добре прополощіть купальник у холодній воді і просушіть.
  • Не викручуйте купальник і тимбільше не прайте його в пральній машині, інакше дрібні деталі деформуються, а тканина швидко втратить еластичність. Запам’ятайте: простого полоскання у воді без миючого засобу недостатньо, щоб прибрати сіль або хлорку з тканини. li>Якщо відразу після купання у вас немає можливості випрати купальник, просто прополощіть його в чистій холодній воді, а вже після приходу додому ретельно випрайте з милом.
  • Не сушіть купальники в центрифузі або на сонці – краще в тіні або, на крайній випадок, у приміщенні.
  • Багато людей використовують купальники не тільки для пляжного відпочинку або відвідування басейну, але й для прийняття водних лікувальних процедур у санаторіях. Врахуйте, що якщо ви поринає в теплу воду з вмістом брому, купальник швидко зіпсується і розтягнеться, тому для такихвипадків краще запастися парочкою недорогих купальників, які після курсу лікування буде не шкода викинути. /1.jpeg”> прання купальників
    Поради щодо зберігання купальників у несезонний час

    Хіба що щасливицям, яким пощастило жити на морському узбережжі, купальник потрібен цілий рік. Решта ж, хто вибирається на відпочинок у спекотні країни від сили раз-два за рік, купальники потрібні не так часто, а значить, їх потрібно десь зберігати і бажано робити це правильно, інакше до наступного сезону купальник може не дожити. На замітку:

    • Перед тим, як упакувати купальник на зберігання, обов’язково ретельно випрайте його, прополощіть і просушіть. Якщо ви запакуєте вологий купальник, може утворитися пліснява, та й тканина втратить свою еластичність.акуратно складіть плавки та ліфи в стопочки.
    • Багато хто використовує для зберігання сезонних речей пластикові пакети з зип-замками, у випадку з купальником ця система не працює! Справа в тому, що в такому пакеті запросто може накопичитися волога, що призведе до наслідків, описаних в першому пункті. . Деякі купальники спочатку продаються в комплекті з мішечком для зберігання, що дуже зручно і практично. До речі, ми звикли, що в магазинах купальники висять на маленьких вішалках, але для домашнього зберігання такий варіант не підходить, оскільки тканина швидко деформується.

    догляд за купальником Сподіваємося, наші прості рекомендації виявляться для вас корисними, і ви знайдете для себе цікаві ідеї щодо догляду та зберігання свого улюбленого купальника.

    Выбирайте купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.