Які купальники підходять для великих грудей

Дивлячись на модні покази, а також асортименти в гламурних бутиках пляжного одягу, мимоволі починаєш підозрювати, що дизайнерів швидше надихає відсутність грудей, ніж її наявність. Інакше, як пояснити, м’яко кажучи, сумний вибір купальників, які розраховані на щось більше, ніж стандартний нульовий розмір? Звичайно, вибираючи купальник володарки пишного бюста, пред’являють до виробу чимало вимог: щоб добре підтримував і формував сексуальну улоговинку, щоб не сплющував і не спотворював форму грудей, щоб сидів комфортно і нічого не натирав, щоб був модним , стильний і красивий. купальник для великих грудей Тому поки що щасливиці з нульовим розміром журяться з приводу відсутності форм, дівчата з пишними грудьми хапаються за голову, не знаючи, куди бігти за новим купальником, адже всі магазини завалені моделями, створеними для плоскихдівчаток. Але, як кажуть, де наша не пропадала і якщо добре постаратися, то завжди можна знайти гідну модель купальника, в якій ви виглядатимете як королева, ну мінімум як принцеса, пляжу. Як вибирати купальник для великих грудей. Обов’язково потрібно звертати увагу на те, наскільки міцні бретелі та широкі лямки, чи купальник пошитий з якісного еластичного матеріалу,а також наскільки «впевнено» виглядає конструкція бюстика, адже попрацювати йому доведеться на славу. Практика показує, що для великих грудей ідеальним варіантом буде купальник з ліфом, крій якого нагадує бюстьє – це зручно та комфортно, широкі деталі, такі як планочка на спині, добре підтримують та роблять силует стрункішим.

червоний купальник

    < li>Якщо у вас великі груди, то ви, напевно, помітили, щонайкращий купальник – це той, який максимально наближений за формою та дизайном до вашого улюбленого ліфчика. Спробуйте вибирати купальники тієї ж фірми, що і вашу повсякденну білизну, або подібного крою. Можливо, доведеться витратити багато часу на вибір ідеальної моделі, зате потім на пляжі ви почуватиметеся впевнено.

чорний купальник

  • Ще складніше доведеться, якщо ви задумали купити цільний купальник, оскільки моделі у спортивному стилі шиються із суцільного еластичного полотна, який не підтримує, а розмазує груди, через що силует виходить розмитим і, м’яко кажучи, потворним. Тому завжди вибирайте цілісні купальники з правильним зонуванням, тобто моделі, які спочатку створювалися з урахуванням того, що різниця між об’ємом грудей та обхватом талії буде чималенькою. Сьогодні можна знайти багато цікавих фасонів відрядних купальників з кісточками та філіжанками, які чудово підтримують груди та візуально.витягують фігуру.

цілісний купальник

  • Дівчата з великими грудьми відрізняються різним типом статури, мають різне зростання, повноту і так далі. Тому, якщо бажаєте, щоб купальник сидів як влитий, вибирайте модель з регульованими застібками і бретелями, що дозволить вам «підлаштувати» купальник під себе – десь підтягнути, десь послабити. Так, до регульованих моделей, та ще й неймовірно модних цього сезону,відносяться купальники у стилі ретро, які мають щільні еластичні зав’язки, які зав’язуються на шиї та добре підтримують бюст. Такі моделі дозволяють регулювати натяг і довжину, а зручні бічні вставки добре підтримують пишні форми. 07/54.jpg”> Активувати безкоштовну доставку

Купальники для большой груди: