Які купальники підходять низьким дівчатам

Незалежно від комплекції та зростання кожній дівчині хочеться виглядати привабливо та сексуально, особливо на пляжі. Сучасна мода настільки різноманітна, що найрозвиненіша уява входить у ступор, знайомлячись із моделями купальників, представлених в останніх пляжних колекціях знаменитих дизайнерів. Тренди і бренди – це все, звичайно, чудово, але погодьтеся, що привабливості вашій фігурі додасть швидше правильно підібраний фасон, ніж модний логотип відомої марки. Саме тому, вибираючи вбрання для пляжного виходу, радимо орієнтуватися на особливості своєї фігури, а потім на модні тенденції. У цій статті зупинимося, мабуть, на такійособливості комплекції як низьке зростання. Для початку обмовимося, що вважати невисоке зростання недоліком було б дивно, адже, незважаючи на те, що на подіумах розсікають двометрові моделі, у реальному житті чоловікам більше подобаються мініатюрні дівчата. Тому, говорячи про те, який купальник вибрати, якщо у вас низький зріст, ми швидше будемо робити ставку на можливі супутні недоліки фігури, наприклад, короткі ноги або кілька зайвих кілограм.

Виграшні моделі купальників для дівчат з невисоким зростанням
  • Якщо ви невеликого зросту і хочете, щоб візуально ноги здавались довшими, спробуйте поекспериментуватиз моделями купальників, які мають досить високі вирізи на плавках. Це допоможе витягнути силует і зробити ноги стрункішими.

< img class="aligncenter wp-image-3178 size-large" src="//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/08/12-682x1024.jpg" alt="білий відрядний купальник" width="450" height="676" />

  • Якщо у вас маленький зріст і пишні форми, оптимальним рішенням буде суцільний купальник, прикрашений вертикальним або діагональним малюнком або принтом. Таке забарвлення візуально витягує і струнить фігуру. class=”aligncenter wp-image-3180″ src=”//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2015/08/32.jpg” alt=”купальник у смужку” width=”450 ” height=”659″ />
    • Ще один секрет для мініатюрнихдівчат: якщо хочете здаватися вище, носите однотонні плавки та різнокольоровий верх. А для любительок злитих моделей підійде купальник з глибоким декольте і високою посадкою. .jpg”>купальник з глибоким декольте Табу в купальниках, якщо ви низенького зростання:
      • Ніяких горизонтальних смужок
      • Уникайте плавок з низькими вирізами і шортиків
      • Трусики бікіні повинні бути не надто вузькі

      Дотримуючись цих простих порад, ви зможете акцентувати увагу на своїх перевагах, зробивши ноги трохи довшою, а силует стрункішим. Дивіться також купальники в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.