Як підібрати білизну до новорічного вбрання: 6 варіантів на всі випадки життя

Найголовніший атрибут Нового року… а ось і ні, зовсім не ялинка, не шампанське і навіть не годинник, що б’є північ. Найважливіше — коли у всіх жінок у компанії святкуючих ідеально підібрано спідню білизну. Повірте, така дрібниця, як незручні трусики або тісний бюстгальтер здатні перетворити життя на жах. Не в радість будуть ні розкішний ресторан, ні вино, ні подарунки. Чи варто говорити, що несолодко може статися всій чоловічій половині компанії, включаючи Діда Мороза? Розкажу вам, як запобігти вселенській катастрофі та вибрати білизну для свята з будь-яким сценарієм.

>

1. Корпоратив: суворий варіант

«Все, що було на вечірці, залишиться на вечірці » – це точно не про корпоративи. Співробітникам (і особливо співробітницям) потрібно бути готовими до того, що їхні вбрання та поведінка всі колеги обговорюватимуть ще пару-трійку місяців (якраз до 8 Березня). Так що до кінця розслабитися не вдасться – деякий дрес-код доведеться дотримуватися навіть учас святкування.

Що стосується білизни, тут головне правило — її не повинно бути видно за жодних обставин. Зараз багато стилістів пропонують досить стримані версії вбрання для офісних вечірок. Наприклад, поєднання брюк-палаццо з піджаком, а під піджаком – кроп-топ або корсаж. Але не забувайте: пара келихів та дружня атмосфера в колективі можуть розігріти вас настільки, що піджак ви точно знімете. Так що питання невидимої білизни все ж таки буде актуальним. Вирішується він просто – бюстгальтером зі знімними бретелями. При виборі такої моделі необхідно враховувати кілька моментів.

Источник
https://www.intimo.com.ua/goods/22172/

Так, бюстгальтер має бути точно зарозміру: про проблеми, пов’язані з тіснотою, ми вже говорили на початку, а надто великий ліф, навпаки, не підтримає груди як слід. Звертайте увагу не лише на розмір чашки, а й на об’єм під грудьми. Ідеальним варіантом буде модель із силіконовою стрічкою – ця деталь забезпечить міцну зчіпку зі шкірою.

Источник:
< a href="https://www.intimo.com.ua/goods/44305/" target="_blank" rel="noreferrer noopener" aria-label="https://www.intimo.com.ua/goods /44305/ (відкриється в новій вкладці)">https://www.intimo.com.ua/goods/44305/

2. Корпоратив: розслаблений варіант

Наступна ситуація, яку варто розібрати — прозоре та напівпрозоре вбрання . Блузи, що летять, і сукні з шифону, органзи та подібних матеріалів — частий вибір для корпоративної моди, а зараз вони ще й у тренді.

Але такий одяг має нюанс — у ньому ви завжди балансуєте на межі між сексі-стилем і несмаком — багато залежить від супутніх речей, аксесуарів і , звісно, білизни.

Справа в тому, що під прозору тканину потрібно одягати те, що збоку не виглядає як білизна . Зрозуміло, класичний пуш-ап буде виглядати надто відверто для середовища, яке хоч і побічно, але все ж таки вважається робочим. Моделі з мереживом також скасовуються, причому будь-які, навіть бралетти, що нагадують топи. Адже в цьому випадку на вас буде надіто занадто багато прозорого та ажурного, і ви ризикуєте здатися надто «роздягненою».

Источник:
< a href="https://www.intimo.com.ua/goods/68955/" target="_blank" rel="noreferrer noopener" aria-label="https://www.intimo.com.ua/goods /68955/ (відкриється в новій вкладці)">https://www.intimo.com.ua/goods/68955/

Ще одна вдала ідея – боді з верхом-мийкою під колір одягу. Або контрастне – це залежить від вашого задуму.

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/66203/<
https://www.intimo.com.ua/goods/68955/

< !-- wp:paragraph -->

Ми вже розглядали варіанти образів з боді різних фасонів: з рукавами, без рукавів, з вирізами, шлейками і т. д. Як ви розумієте всі вони самі собою схожі на блузку. Моделів дуже багато, і з них нескладно вибрати ті, що виглядають по-вечірньому і в той же час елегантно. Особливо добре вони поєднуються зі спідницею в підлогу або міді, а також з широкими брюками.

< !-- /wp:paragraph -->

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/66203/

3. У клубі або ресторані з друзями

Тут вже хочеться показати себе у всій красі, не забуваючи, звісно, і про модні тренди. Серед фаворитів святкового сезону – це блузки та сукні асиметричного крою, у тому числі ті, що носяться на одне плече. Якщо ви виберете для святкування щось подібне, тут історія буде складнішою, ніж із корсажами. Ті принаймні підтримують фігуру самі по собі, а під блузку все ж таки потрібен бюстгальтер. Тут вас знову виручать моделі зі знімними бретелями. Вони хороші тим, що лямки можна відстібати не обидві відразу, а по одній, якщо цього достатньо для фасону вбрання.

Источник:
https://www.intimo.com.ua/goods/42534/

4. Plus size версія на вихід

Навіть якщо ви не ставите собі гучні цілі схуднути до літа, до Новому році або наступного понеділка, під час свята ви в будь-якому разі захочете виглядати шикарно. Або, як мінімум, симпатично.

Так чи інакше вам знадобиться коригуюча білизна, яка згладить ваші проблемні зони, дозволить вам бути «в ресурсі» і виглядати «в тонусі». Враховуючи специфіку новорічного вбрання, з усіх видів білизни, що тягне, вам знадобляться шортики, корсетний пояс, боді або комбінація.

Останній варіант можна назвати, мабуть, найуніверсальнішим: коригуюча комбінація,по суті, – це сукня, яка одягається під сукню. Там передбачений глибокий виріз для грудей, так що можна дозволити собі декольте такої глибини, на яке вистачить вашої сміливості та умов дрес-коду (якщо мова йде про корпоратив).

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/44299/

І приємний бонус: навіть одягнувши на себе такий «багатошаровий пиріг» ви, швидше за все, не запаритеся. Головне — вибирати білизну із відповідного матеріалу, який відводить від тіла вологу. Наприклад, деякі виробники білизни, що зтягує, додають в еластичний матеріал з бавовну або бамбукові волокна.

Тим хтозапланував образ із брюками, знадобляться легінси або бриджі з високим поясом, що фіксує живіт. І тут на вас чекає ще один сюрприз: у «утяжці» цього типу у вас відразу ж зміниться постава. Такий ефект досягається за рахунок легкого тиску на тіло: ви і самі не помітите, як підберете все в себе і розправите плечі. Так що тонус вам забезпечать у всіх сенсах.

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/44290/

До речі, коригуюча білизна знадобиться не тільки повненьким, а й худеньким. Про це ми говорили тут.

5. Білизна для домашнього свята

Думаю, за останні два роки сидіння вдома та «віддалення»остаточно переконали вас, що домашній одяг має виглядати не тільки зручно, а й красиво. Те ж саме скажу і про білизну: навіть якщо у вас заплановані посиденьки з глінтвейном у светрах з оленями, адже це так здорово — почуватися казковою красунею.

Подбор белья «под свитер» хорош тем, що зовсім не обмежує вашу фантазію. Трикотажне боді? Так будь ласка! Мереживний бралетт? А чому б і ні? Топ із креативним принтом? З великим задоволенням! Я навіть скажу, що в домашніх умовах веселий принт на білизну малюнок буде навіть кращою прикрасою, ніж будь-яке мереживо чи люрекс. Для такого випадку можна навіть взяти топи та трусики з тематичними візерунками. Деякі бренди випустили до зимових свят цілі колекції: наприклад, такі є у турецького John Frank (на фото зліва) та українського Mememe (у центрі та праворуч).

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/ goods/71866/
https://www.intimo.com.ua/goods/66975/

John Frank пропонує навіть підбирати трусики та шкарпетки з однаковим малюнком. Чому б і ні? Ми ж поєднуємо сумку з сукнею, коли збираємось на вечірку!

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/71872/< /a>
https://www.intimo.com.ua/goods/71883/

< p>6. Вилазка на природу: утеплюємося з толком

Тут про святкове «вбрання» потрібно дбати не менше, ніж перед походом до ресторану, тому що, крім краси та зручності, нам доведеться вбити ще пару зайців. варіант «стилю капусти» з надто великою кількістю шарів.Вихід очевидний – термобілизна. Ступінь утеплення залежить від того, скільки часу ви плануєте провести на вулиці і наскільки холодно буде там, куди ви збираєтесь.

<--p> -text-align-left”>Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/ 54324/

Щодо естетичності, тут можна не переживати взагалі: асортимент дуже широкий.Так, років десять тому, коли термобілизна була популярною в основному у спортсменів та завзятих туристів, виробники орієнтувалися в основному на чоловіків. Жінка була змушена вибирати з чогось «рожевого» і «в квіточку» (і я не жартую, у мене був саме такий вибір у магазині в центрі міста).

Зараз до ваших послуг — будь-які забарвлення та тканини будь-якої текстури, хіба що з блискітками та паєтками не роблять. Наприклад, італійці і тут відзначилися з цікавим декором: бренд Gladys прикрашає джемпери та гольфи на флісовій основі широкою мереживною тасьмою. А хто сказав, що вам не доведеться зняти куртку?

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/69399/

Бонус: модні кольори для нового року

Тільки некажіть, що білизну ніхто не побачить! З парадно-вихідним одягом воно все-таки має гармоніювати, а під святковим затишним светром — гріти душу і створювати настрій. Отже, при виборі гами кольорів для новорічного способу думки розділилися. Так, астрологи нагадують нам про наступаючий рік Чорного Водяного Тигра і пропонують зустрічати його в:

  • відтінках синього і блакитного; >
  • чорному;
  • квітах благородних металів — золотистому та сріблястому.


Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/57370/

А ось стилісти орієнтуються більше на палітру, озвучену Інститутом кольору Pantone:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.