Новорічні подарунки із магазину білизни: 10 майже універсальних ідей



Як ви складали план підготовки до Нового року? Готова посперечатися, на покупку вбрання ви відвели місяць, в салон краси записалися за два, а обмірковувати сценарій заходу почали ще після Хеллоуїна. Начебто все під контролем, але ні! Хоч би як ретельно ми планували ситуацію, все одно до останнього моменту метатимемося в пошуках подарунків. Як правило, хоча б з одним подарунком з’являються неясності та недомовленості. Постараюся позбавити вас цих складнощів: тримайте гайд із найзатишнішими ідеями подарунків для близьких людей і не тільки.

< 1. Домашній костюм: жіноча версія

Зараз ми проводимо вдома набагато більше часу, ніж раніше Тому комплектів домашнього одягу в гардеробі жінки точно не може бути «занадто багато». До речі, такий подарунок — показник особливої близькості, і не тільки тому, що ви точно знаєте розмір одержувачки, її улюблені кольори та тканини.

Гарний домашній костюм у подарунок, перш за все, означає, що, купуючи його, ви думали про його майбутню власницю і швидше за все уявляли, як вона проводитиме у ньому свій вільний час. Заварювати собі каву та пити її на святково прикрашеному балконі. Дивитися романтичну комедію, загорнувшись у плед. Готувати обід із трьох страв, відтягувати кота від фікуса… та нарешті приймати гостей.

< img src="https://lh6.googleusercontent.com/q97bEo-a8VLoErBhoELfdIgEDtb1gW9xHgBJQB2U7p8GXSMQqv2y-9zbtRNbMf6Z5FwngwqfGVHsgNGnF9a3QWLkd7MqnOAkDK5ouqc8rMcCsq-uHYzkVZORkSHi36JggiPwjCgS" alt=""/>


Загалом, такий презент можна підібрати не тільки для дівчини чи дружини, але також для мами, сестри чи подруги.

2.Домашній костюм: чоловіча версія

А це вже показник набагато більшої міри близькості, ніж у першому пункті. Адже якщо жінка вибирає домашні речі для чоловіка, то вона явно чи живе з ним, чи доводиться йому родичкою. До речі, якщо вам здається, що всі чоловічі домашні костюми схожі на спортивні – це застаріла інформація. Ось іспанські бренди Admas і Massana мають моделі з тканини на зразок велюру — до них так і хочеться доторкнутися!


Істічник: https://im1.intimo.com.ua/html.works/images/goods/_37/75110/75110-11.jpg.webp <

А для чоловіків, які є втіленням жарту про «перші 40 років дитинства» відмінно підійдутькостюми з нової зимової колекції John Frank. Ну і що, на роботі він старший програміст чи начальник відділу продажів? Вдома ніхто не заважає йому із задоволенням носити штани з пінгвінами або толстовку з тиграми — тим більше, що це символ року!

Втім, якщо у вас є час і настрій, ви можете зібрати такий комплект самі, виходячи з улюблених кольорів та пристрастей обдаровуваного. Ваш хлопець любить більярд, колега — чемпіон з поїдання картоплі фрі, а молодша сестра божеволіє від супергероїв? Малюнки знайдуться на будь-яку тему.Раджу звернути увагу на продукцію фірм John Frank (Туреччина), Ysabel Mora (Іспанія) та Sammy Icon (Україна).

Джерело:
https:// www.intimo.com.ua/goods/68677/

Чоловічих подібних боксів я не зустрічала. – Мабуть, чоловіки не так люблять сюрпризи. Втім, коробочку для чоловіка ви можете зібрати самі – наприклад, з веселих боксерів John Frank. “} –>


Джерело:
https://www.intimo.com. ua/goods/71841/

5. Боді

Цей варіант підійде у двох ситуаціях: якщо одна подруга шукає подарунок інший або якщо чоловік хоче справити враження на кохану.

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/64465/

Джерело: зліва направо
https://www.intimo.com.ua/goods/ 62132/
https://www.intimo.com.ua/goods/70344/
https://www.intimo.com.ua/goods/72141/


Джерело: зліва направо
https://www.intimo .com.ua/goods/74688/ та
https://www.intimo.com. ua/goods/69897/

6. Бралетт

Я б назвала його бюстгальтером майбутнього, але, враховуючи те, наскільки зараз зміцнився тренд на зручність, це скоріше, бюстгальтер сьогодення. Така модель стане чудовим подарунком для подруги, а іноді і для коханої дівчини чи жінки. Тому що вибираючи бралетт у подарунок, ми купуємо не просто предмет білизни, а шматочок комфорту.

У цієї моделі немає кісточок, чашки завжди м’які, тому в ньому вам зручно цілий день.Багато браслетів навіть зовні більше схожі на короткі топи, придатні до повсякденного носіння (а деякі можна так і носити, якщо не акцентувати на тому, що це білизна). Так, бюстгальтер-топ від Sammy Icon відмінно виглядав би з піджаком або теплою сорочкою. “custom”} –>

< !-- wp:paragraph -->

Джерело:
https://www.intimo.com. ua/goods/68867/

А ось ця мереживна модель Anabel Arto більше схожа на подарунок закоханого чоловіка, який думає не тільки про комфорт своєї дами, а й про те, щоб вона в перші дні нового року виглядала надзвичайно.

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods /64864/

7. «Цікаві» колготки

Тут ступінь креативності приблизно той самий, що й у «шкарпетковому» подарунку , Але, скажімо так, для більш вишуканих жінок. Тому що зараз малюнки на фантазійних колготках вже не обмежуються горошком та квіточками. Зміїна шкіра, леопард, «куряча лапка» та татуювання — якщо ви зайдете у розділ з колготками Transparenze, вам не доведеться довго шукати.

Такий подарунок сподобається подрузі, яка займається спортом чи танцями та вважає свої гарні ноги культурним надбанням. Насправді, твору мистецтва потрібне відповідне обрамлення.

Якщо градус епатажу в характері дівчини не такий високий, їй підійдуть однотонні щільні кольорові колготки. А можна зібрати набір із кількох пар в одному відтінку. Наприклад, бордові в клітину та смужку. Заодно самі відкриєте у собі художникапоки ви будете обирати.


Источник: слева праворуч
https://www.intimo.com.ua/goods/16517/
https://www.intimo.com.ua/goods/53869/

8. Халат

Источник: <
https://www.intimo.com.ua/goods/42505/

< !-- /wp:paragraph -->

Ще один «супертурботний» презент. А в деяких випадках ще й суперстильний. Тому що зовнішній вигляд комфорту не завада. Навіть якщо ви просто йдете з ванної до спальні або від ліжка до кавоварки. Наприклад, чоловічийсмугастий халат Denny в дусі італійських модників 20-х років. від італійської фірми Character та велюровий Massana. За щасливим збігом обставин обидві моделі виконані у відтінках кольору року за версією Інституту кольору Pantone.


Джерело: зліва направо
https://www.intimo.com.ua /goods/49213/
та https://www.intimo.com.ua/goods/ 55620/

9. Термобілизна

Просто знахідка для друзів, які люблять поїздки на природу або займаються видами спорту, що потребують тривалого перебування на відкритому повітрі. Найзавзятіші — це, мабуть, велогонники та марафонці-аматори: вони не припиняютьвуличні тренування, поки на землі не утворюється крижана кірка. Крім витривалості та сили волі, для успішних тренувань тут потрібна якісна термобілизна. Щоб довго не мучитися з вибором різновиду, підкажу вам лайфхак. Звертайте увагу на гібридну термобілизну, яка поєднує функції збереження тепла і відведення вологи. В їх складі застосовуються як синтетичні матеріали, так і натуральні волокна.

10. Сертифікат

Витончена альтернатива «грошима в конверті» і словами «купи собі, що хочеш». Тут дарувальник виграє одразу у двох раундах. По-перше, йому вдається уникнути невдоволення через подарунок, що не сподобався, по-друге, його ніхто не звинуватить у безвідповідальному відношенні, тому що презент він все-таки вибирав.

Але є і третій момент. Ми, жінки, загадкові істоти: хочемо одночасно і сюрприз, і щоб подарунок був саме таким, про який ми мріяли. Із сертифікатом можнадобитися і того, й іншого — причому покупка до останнього залишиться сюрпризом навіть одержувача.

Саме складне завдання тут – вибрати правильний сертифікат. А білизна в цьому плані — універсальна категорія, вона так чи інакше потрібна всім. А оформити такий сертифікат, наприклад в «Інтимо» можна за 2 хвилини, в електронному вигляді. Я засікала: можна було б і швидше, якби я так довго не визначалася з дизайном подарункової картки (можна вибирати із шести варіантів).

< a href="https://www.intimo.com.ua/certificate/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">

<:->:! www.intimo.com.ua

Нехай ваші святкові подарунки стануть одним першими приємними сюрпризами 2022 року!
Ваша Капризуля


Стильние подарки к Новому году

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.