Як не вдарити в бруд білизною або Чим точно не спокусити чоловіка

Скільки написано про те, якою має бути білизна цього сезону, цього року, цього Всесвіту… Просто долучайся — не хочу. Хотіти ми хочемо, але ще більше бажаємо мати телепатичні здібності. Ну а що, посудіть самі. Запросив нас на побачення такий собі Бред Пітт, а то й Джон Сноу. І не просто, а на побачення з розряду, коли всі розуміють, чим воно скінчиться. І ось тут було б круто магічно раптом зрозуміти, від якої білизни наш Джон прийде в дикий захват. Можна довго ворожити на кавовій гущі, а можна для початку визначитися з тією білизною,яке явно не варте вашої уваги в такий день. Рухатимемося від зворотного, так би мовити. Примітка: на смак і колір самі знаєте. Але представлений список складено з реальної думки опитаних чоловіків. Таке собі середнє арифметичне. Тож беріть на озброєння.

ТОП-5 самої асексуальної білизни на думку чоловіків
1. Білизна з бантами або іншою дитячою атрибутикою

Ну от не люблять наші чоловіки, коли ми корчимо із себе маленьких дівчаток. Ось прямо терпіти не можуть. Напевно, звикли, що бонусомйдуть капризи та сльози. Та й погодьтеся, воно і справді дивно, коли раптом звідки не візьмись, у якомусь несподіваному місці на тебе чекає здоровенний бант… Так собі пейзажик. трусики з бантом

2. Білизна з квітковим принтом Продовжуючи тему дитинства. З’ясувалося, що квіточки для чоловіків — це та сама історія з невиправданим закосом під дитину. Особисто я нічого проти квіткових принтів не маю, як і тренди останніх трьохроків, але господар – пан. Не піддаватимемо себе російській рулетці. білизна з квітковим принтом До речі, якщо настрій «я не хочу нічого вирішувати, хочу на ручки» вас все ж таки не залишає, відмінна альтернатива вищезгаданим варіантам – це білизна з мереживом. І виглядає мило, і будь-якого чоловіка ощасливіть. Так, такі подвійні стандарти: банти — занадто, мереживо — те, що треба. І розкажіть мені щось про неоднозначність жіночої логіки!

3. Спортивна білизна

Сильна підлога знаходить такі комплекти сексуальними хіба що у спортзалах. У спальні це табу. Погодьтеся, красу вашого тіла таку білизну навряд підкреслить як слід. Та й цілком може створити враження, що ви якось недбало підійшли до питання і, що називається, з корабля на бал. спортивне білизна

4. Нуоооочень високі труси

З розряду того, що чоловік не розуміє і зрозуміти не хоче. Якими б трендовими вони не були, хай Зідан вибіжить у них на футбольне поле. Безглуздя. Вони й так ледве оклемалися після моди на високу талію джинсів і шортів, а тут труси… Збережемо їхню психіку і підберемо щось більш традиційно-сексапільне.

5. Ліф із занадто великим пуш-апом

Що називається, сектор приз на барабані. Безперечно, такий вибір білизниспочатку розбурхає вашого кавалера, а потім дуже засмутить. А кому вона потрібна, ця скупа чоловіча сльоза, адресована вашому бюсту?.. Здаватися краще і опукліше в певних місцях, ніж ми є насправді, – у цьому вся суть жінок. Але й міру треба знати, бо чоловіки взагалі втратить усіляку віру в нашу людяність. ліф з великим пуш апомчоловіче та жіноче. І, звичайно, пам’ятайте: білизна-білизна, але головне — це ваше самовідчуття. Якщо ви почуваєтеся красунею, це повірять і інші. І цей у тому числі. А для підвищення самооцінки потрібно що зробити? Правильно. Купити нову білизну. Ось таке замкнуте коло виходить … всі дороги ведуть до білизни. Як би там не було, вибирайте найкращу білизну та найкращий інтернет-магазин. Решта вийде само собою, запевняю!

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.