Парео – елегантний пляжний одяг

Настав час відпустки? Потрібно підготуватися заздалегідь, щоби не затьмарити свій відпочинок непередбаченими неприємностями. Для створення елегантного пляжного образу необхідно приділити увагу різним аксесуарам: сумці, капелюшку, сонцезахисним окулярам, а також парео.

Парео давно стало невід’ємним елементом пляжного образу кожної дівчини. Це відріз тканини чотирикутної форми, кінці якого можна зав’язати по-різному і завдяки цьому створити безліч образів, що відрізняються один від одного. Популярністю користуються моделі з таких матеріалів, як шифон, бавовна, нейлон, а також стильні в’язані варіанти. Затребуваними відтінками цього сезону вважаються насиченітони: смарагдовий, небесно-блакитний, помаранчевий, яскраво-червоний і т.д. Аксесуар може бути як однотонним, так і з анімалістичними, рослинними, геометричними принтами або в смужку. Головна умова – він повинен гармоніювати з Вашим купальником. Як з парео зробити сукню? Цей вид пляжного одягу дозволяє спорудити оригінальну спідницю, накидку, туніку або шарфик. Для вечірнього образу доречною буде стильна сукня, зроблена з хустки. Ось лише кілька варіантів суконь-парео: Найпростіший спосіб зробити сукню: накинути хустку на спину, два верхні кінці перехрестити на грудях і зав’язати на потилиці. Варто пам’ятати, що у мініатюрних дівчат цей варіант може “вкрасти” пару сантиметрів зростання.

  • Універсальний варіант: обмотатися хусткою трохи вище грудей, кінці пропустити нижче пахв і зав’язати. Вузол можна розмістити як збоку, і на грудях.Останній спосіб зав’язування парео допоможе візуально збільшити невеликі груди. Ще один варіант, який багато в чому повторює попередній: замотуємося в парео, але кінці зав’язуємо на плечі. Вийде милий і, водночас, спокусливий образ.
  • Наступний спосіб носіння парео називається “Ассоль”. Хустку потрібно простягнути нижче пахв, обгорнути груди, а потім кінці відрізу зафіксувати вузлом на плечі. Для варіанта “Бальбоа” потрібні два парео. Перше накидається на груди, кінці зав’язуються в районі потилиці. Друге накидається на спину, простягається нижче пахв і фіксується над грудьми. Існує також безліч інших варіантів носіння парео. Його можна доповнити ременем, капелюшком, стильними сонцезахисними окулярами та пляжною сумкою – все залежить від Вашої фантазії! Популярними також єваріанти суконь з використанням пряжки.

    Виберіть свою модель парео в інтернет-магазині “Інтимо”

    Інтернет-магазин “Інтимо” пропонує безліч варіантів парео чудових відтінків, з різними принтами або без них , виготовлені з шифону, бавовни, нейлону та інших матеріалів. Серед них обов’язково знайдеться Ваша модель. Пляжні аксесуари інтернет-магазину “Інтимо” мають оптимальне співвідношення “ціна -якість” і стануть прекрасним доповненням Вашого образу.

    У Києві для отримання товару можна скористатися послугами кур’єра або забрати необхідний аксесуар самостійно. Якщо Ви живете в іншому місті, ми надішлемо посилку через Нову пошту. У тому випадку, коли парео з якихось причин не підійшло, ми готові здійснити обмін товару.

    Інтернет-магазин “Інтимо” бажає Вам гарного відпочинку!

    Парео в Intimo:
  • Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.