Що потрібно знати під час вибору парео?

Парео– важливий елемент пляжного образу кожну дівчину. Це відріз тканини чотирикутної форми, кінці якого можна зав’язати по-різному і завдяки цьому створити безліч образів, що відрізняються один від одного. Великою популярністю користуються моделі з шифону, бавовни, нейлону, а також останній писк моди поточного сезону – в’язані варіанти.

“noopener” target=”_blank”>

Щодо кольору, найпопулярнішими відтінками в поточному сезоні вважаються насичені тони: смарагдовий, небесно-блакитний , помаранчевий, яскраво-червоний і т.д. Аксесуар може бути як однотонним, так і з анімалістичними, рослинними, геометричними принтами або в смужку. Головна умова – він повинен гармоніювати з Вашим купальником. Як правильно носити парео? Цей вид пляжного одягу дозволяє зробити оригінальну спідницю, накидку, туніку або шарфик. Правильно зав’язана тканина допоможе приховати дрібні недосконалості фігури. Наприклад, жінкам з широкою талією рекомендується пов’язувати хустку на стегнах. Повну талію та стегна допоможе замаскувати тканину, зав’язану діагонально по талії. Мініатюрним дівчатам підійдуть моделі до щиколоток або трохи довші за сідниці: вони візуально додадуть кілька сантиметрів росту. Такий же результат дасть зав’язування тканини на шиї навхрест. Додати бюсту пару сантиметрів об’єму допоможе парео, зав’язане на грудях.

Загальні рекомендації для власниць різних типів фігур: вузли привертають особливу увагу, тому не слід їх розміщувати на проблемних зонах. Великі вузли підійдуть худеньким дівчатам, тоді як акуратно зав’язані варіанти будуть добре виглядати на дамах з великою комплекцією. Обернувши парео різними способами навколо стегон, Ви отримаєте оригінальну спідницю. На плечах хустка виглядатиме, наче яскрава накидка. Зав’язавши його навколо шиї, Видоповніть свій образ модним літнім шаликом. Нарешті, існує безліч способів носіння парео як сукню. Модні дизайнери пропонують деякі з них.

  • Нефертіті. Вам будуть потрібні два відрізи тканини розмірами 140х140 см. Перше парео слід протягнути під ліву пахву, а кінці зав’язати на правому плечі. Другий відріз зав’язується симетрично.
  • Асоль. Хустку потрібно простягнути нижче пахв, загорнути в неї груди, а потім кінці відрізу зафіксувати вузлом на плечі.
  • Бальбоа. Потрібні два парео. Перше накидається на груди, кінці зав’язуються в районі потилиці. Друге накидається на спину, простягається нижче пахв і фіксується над грудьми.
  • Фіджі. Для цього варіанта потрібний великий відріз. Тканина складається навпіл так, щоб один край був на 15 см довшим, ніж другий. Потім ці 15 см потрібно підігнути, простягнути хустку нижче пахв і зафіксувати вузлом на грудях.
  • Тонга. Парео фіксується двома вузлами: на потилиці і нижче за груди.
  • Віденський вальс. Знову будутьпотрібні два відрізи. Перший зав’язує вузлом на середині спини, другий накидаємо зверху і фіксуємо біля потилиці. Існує безліч інших варіантів носіння парео. Його можна доповнити ременем, капелюшком, стильними сонцезахисними окулярами і пляжною сумкою – все залежить від Вашої фантазії! Знайдіть свій варіант парео в інтернет-магазині “Інтимо”! та моделі Ви легко зможете в каталозі інтернет-магазину “Інтимо”. У нас Ви придбаєте тільки якісні та неймовірно стильні пляжні аксесуари від найкращих світових виробників. Сподіваємось, що ціни на парео Вас приємно здивують! Інтернет-магазин “Інтимо” здійснює доставку товарів по всій території України Новою поштою. У Києві можна скористатися послугами кур’єра або забрати необхідний аксесуар самої. Ми також пропонуємо послугу обміну товару, якщо він Вам з якихось причин не підійде.

    Станьте справжньою королевою пляжу з інтернет-магазином “Інтимо”!

    Парео в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.