Перший бюстгальтер для дівчинки підлітка

Приблизно до 12 років життя у дівчинки з’являються “припухлості” в районі грудей і настає хвилюючий момент, коли приходить рішення, що час купити бюстгальтер. Цей час настає у підлітків по-різному, тому нормою вважається і 10, і 15 років.

< a href="https://www.intimo.com.ua/goods/48373/" rel="noopener" target="_blank">

Орієнтуватися потрібно тільки на відчуття дівчинки, якщо:

  • обхват під грудьми становить 65 і більше сантиметрів (з меншими параметрами бюстгальтери не виробляються);
  • з’явилося відчуття “підстрибування” грудей при фізичнихнавантаженнях, бігу;
  • відчувається незручність і сором’язливість перед іншими людьми при перевдяганні.

Отже, настав час придбати перший ліфчик.

Як правильно підібрати бюстгальтер для дівчинки підлітка?

Навіть якщо у Вашої дочки груди не прийняли потрібні розміри, але їй хочеться носити бюстгальтер, тому що її однокласниці вже носять, не змушуйте дитину почуватися неповноцінною, в інтернет-магазині “Intimo” Ви знайдете відповідну модель .

Оскільки груди підлітка перебувають у початковій стадії розвитку, їй потрібен особливий бюстгальтер, у якому:

  • відсутні кісточки, що стискають лімфовузли;
  • м’якічашечки;
  • переважні натуральні матеріали;
  • найчастіше, немає декору.

Вибирайте фасони без швів і без використання push-up, щоб не перешкоджати нормальному розвитку грудей. Купуючи перший бюстгальтер, обов’язково потрібна примірка. Ліф не повинен бути тугим і стискати тіло, груди повинні природно лежати в чашці. Бретельки необхідно правильно відрегулювати, щоб вони не спадали і не врізалися в тіло. Як визначити розмір бюстгальтера Всі ліфчики маркуються подвійними параметрами – перший (числовий) об’єм під грудьми, другий (літерний) ) – об’єм грудей, розмір чашки. Для того, щоб визначити розмір ліфчика, потрібно від другого параметра відібрати перший, різниця – цеоснова для вибору білизни. Наприклад, якщо перший показник 65 см, другий – 76 см, різниця 11 см, то розмір білизни має бути 65АА. Для визначення буквеного розміру потрібно користуватися спеціальною таблицею, яка є в кожному магазині.

Щоб параметри були правильними, потрібен помічник – мама, старша сестра, подруга, стрічка для вимірювання повинна розташовуватися строго паралельно до підлоги.

Підібрати перший бюстгальтер для Вашої дочки зручно в інтернет-магазині “Інтимо” тут Вам підкажуть, на що слід звернути увагу, як використовувати та доглядати за купленою білизною.

Детальніша інформація про товар, умови оплати та доставки – на сайті intimo.com.ua.

Выбирайте бюстгальтеры в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.