Вимоги до пляжної сумки

Оскільки цей аксесуар призначений для того, щоб забезпечити відпочинок біля річки чи моря всім необхідним, до нього висуваються особливі вимоги.

  • Звичайно ж, пляжна сумка повинна бути місткою, щоб була можливість донести до місця і потім додому всі необхідні речі.
  • Важливою характеристикою є міцність виробу. Особливо цей критерій стосується ручок.
  • Оскільки всі необхідні на відпочинку речі в комплексі мають досить важку вагу, самасумка має бути досить легкою.
  • Відпочинок на пляжі передбачає попадання на навколишні речі води, піску, а також слідів від їжі та напоїв, тому пляжна сумка має бути виготовлена з матеріалу, який легко очистити.

З якої тканини шиють пляжні сумки

Щоб відповідати вимогам, що висуваються, аксесуар повинен шитися з міцної, немаркої тканини, яка не сильно страждатиме від сонячних променів або води. Тому найчастіше для виготовлення цього аксесуару використовують щільні натуральні тканини (з кропиви, конопель, льону), джинс. Часто можна бачити сумки з синтетичних волокон. Кожзам краще не розглядати, тому що він невитримує високої температури.

Екологічні матеріали останнім часом особливо в тренді не лише через свої гіпоалергенні властивості та безпеку, а й через турботи про екологію, адже така сировина розкладається в десятки разів швидше, ніж синтетичні волокна. Вироби з кропиви та конопель міцніші, ніж із льону. Однак, всі три види матеріалу відмінно поводяться при контакті з вологою, не пропускають пісок всередину. Якщо Ви віддаєте перевагу бавовні, то у випадку, коли йдеться про пляжну сумку, краще віддати перевагу джинсу, оскільки він є дуже щільним та зносостійким. Крім того, можна вибрати джинсову тканину улюбленого кольору.

Синтетичні вироби маютьяк перевагу невисоку вартість.

Прикраса пляжної сумки

У цьому плані практично немає обмежень. Пляжна сумка може бути прикрашена принтом, аплікацією, вишивкою або будь-яким іншим способом, який віддає перевагу господині. Можна придбати однотонну річ та прикрасити самостійно – тоді Ви отримаєте ексклюзив. Важливо пам’ятати, що прикраси не повинні сильно обтяжувати виріб. Також слід утриматися від прикрас із матеріалів, які не витримають впливу променів сонця, води або якщо їх буде складно чистити.

Придбати сумку та інші товари для пляжу Ви можете на сайті магазину “Інтимо”.

Пляжные сумки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.