З якої тканини шиють пляжну сукню

гарні сукні. Літні вбрання, залежно від їх призначення (робота, прогулянка, пляж), шиються з різних за складом та забарвленням матеріалів.

Сучасний асортимент літніх тканин дуже великий. Крім натуральності та красивого зовнішнього вигляду матеріалу, слід звертати увагу також на його практичність (простоту догляду, легкість прання, швидкість висихання тощо). Моделі пляжних суконь, довжина, силует, колір можуть бути абсолютно різними. Хороші і коротенькі вбрання, і довгі в підлогу, розкльошені, івузькі, із підвищеною і заниженою талією. Вибір фасону (туніка, сарафан, сорочка, майка та інші) залежить від фігури, «проблемних» місць у ній, а також від особистих уподобань. Пляжну сукню можна купити в інтернет-магазині «Intimo», а можна пошити своїми руками. Головне – правильно підібрати матеріал.

З якої тканини краще шити пляжну сукню

Для пляжного вбрання необхідно підбирати легкі, дихаючі, швидко сохнучі, не схильні до зміни кольору тканини світлих чи яскравих відтінків. Всім цим критеріям цілком задовольняють: шифон – напівпрозорий, однотонний або з принтом, що швидко сохне. Шифонові сукні – це завжди стильно;

  • трикотаж – легкий, дихальний,практичний. Вбрання з нього чудово підкреслюють стрункість фігури; бавовна, льон – класичні тканини для спекотної пори року; li>віскоза – лаконічна, оригінальна. Сукні з неї можуть бути різних фасонів.
  • Колір матеріалу підбирайте за своїм смаком, під очі, волосся, шкіру. На пляжі доречні як монохромне вбрання, так і сукня з принтами, малюнками, геометричними орнаментами. www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2018/12/52835-52835-4-367×550.jpg” alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size- medium wp-image-6030″ />

    Загляньте на наші віртуальні полиці: яких тільки моделей пляжних нарядівні! Ви обов’язково оберете для себе найбільш підходящий, стильний і красивий. Вибір широкий. Ми пропонуємо високоякісні, оригінальні, пошиті з різних матеріалів, всіляких кольорів та всіх розмірів вбрання:

    • плаття-сорочки;
    • плаття-майки;
    • плаття-халати;
    • туніки;
    • пончо;
    • комбінезони;
    • сарафани.

    Наші консультанти допоможуть Вам із вибором. Купити та оплатити замовлення можна прямо на сайті. Ціни – доступні, організована доставка до всіх міст України. Ми приймаємо будь-який вид оплати. Можливий обмін або повернення купленої речі. Слідкуйте за нашим асортиментом. Він завжди модний і актуальний.
    Будьте чарівними у пляжному вбранні від «Intimo»!

    Выбирайте пляжные наряды в Intimo

    Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.