Рекомендації щодо купівлі білизни для нареченої

Вибір весільної білизни для нареченої відіграє важливу роль у підготовці до весілля. Потрібно бути на 100% впевненим, що шлейка бюстгальтера не виглядатиме з-під сукні або шви на трусиках не будуть видно під час танців та конкурсів. Тому рекомендують спочатку визначитися з весільним вбранням, а потім купувати білизну. Можливий обернений варіант, якщо на урочистості Ви хочете бути саме в цьому комплекті, а
– доповнення до нього.

Для зручності краще вибрати гладку білизну з натуральних тканин, в якій буде зручно провестивесь день. Воно має бути Вашого розміру та підкреслювати силует. Якщо сукня, що обтягує, з великим вирізом спереду або ззаду, з прозорим верхом, відкритими плечима, підбирати білизну варто особливо ретельно. Вибирайте комплект, який не підведе у танці.

Колір може бути не тільки білий, але й тілесний, слонової кістки, перлинний. Він залежить від кольору вбрання. Підбирайте білизну в тон до сукні.

Варіанти комплектів білизни для нареченої

Найпопулярнішим варіантом є комплект із бюстгальтера та трусиків, доповнених поясом для панчіх. Для відкритого плаття можна вибрати бюстгальтер-невидимку, який дозволить одягнути сукню з глибоким вирізом на спині. Для відкритих плечей варто придивитися до моделі балконет безлямок. Трусики підбирайте зручні для Вас. Якщо сукня обтягує, краще зупинитися на безшовних моделях.

Місце бюстгальтера у весільному гардеробі може зайняти бюстьє або корсет. Вони підкреслять витонченість фігури і нададуть шарму образу.

В якості весільної білизни підійде і акуратне боді. Воно чудово лягає під сукню. Форма верхньої та нижньої частини цього виду одягу дуже різноманітно. Є моделі для суконь з вирізами на спині та грудях, відкритими плечима.

Додаткові аксесуари до наряду нареченої

Для створення цілісного образу важливідеталей. Такими акцентами можуть бути панчохи, пояси, підв’язки.

Панчохи бувають під пояс і з резинками. Верхня частина виробу може бути широкою – від 13 см і вузькою – 4-5 см. Якщо вбрання коротке або з великим розрізом, подумайте, чи Ви хочете, щоб гумка була видна.

Пояси часто роблять з ажурних тканин. . Вони можуть мати форму спіднички чи широкого пояса. Такий елемент додасть грайливості в образ.

Підв’язка є еластичною тасьмою. Вона часто доповнює пояс і панчохи, але можна обійтися без неї. Купити комплект білизни, корсет, боді, бюстьє та аксесуари для нареченої Ви зможете на сайті intimo.com.ua. Понад 200 брендів з Європи, Азії, Америки представлено на наших сторінках. Є варіанти для відкритого та прозорого вбрання.

Выбрать бельё под платье в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.