Вибираємо мереживну білизну за кольором

Сьогодні асортимент пропонованих моделей мережевої білизни дуже різноманітний. Колірна гама дозволяє кожній дівчині та жінці вибрати варіант, покладаючись на власний смак.

  • Білий підкреслює ніжність, невинність та чистоту. Білизна комплект цього кольору по праву вважається класикою.
  • Чорне мереживо вважається спокусливим і сексуальним. Крім того, чорний стрункіш, тому користується популярністю у дам, адже немає межі досконалості, а секрет привабливості у впевненості усобі.
  • Червоний вважається кольором пристрасті, тому білизну такого кольору частіше купують на випадок.
  • Інші відтінки (синій, фіолетовий, зелений та інші) свідчать про особисті переваги володарки такої спідньої білизни. Але тут варто пам’ятати про те, що різні кольори різним жінкам личить. Підбирати свій відтінок потрібно особливо ретельно.
Тонкощі вибору в залежності від мети
  • Якщо Ви купуєте мереживну білизну тільки для того, щоб зробити враження на чоловіка під час побачення, то підійде будь-який фасон, колір і розмір мережив, який Вам сподобається і добре підкреслить переваги фігури.комплект кожен день, то слід якнайретельніше підбирати його під речі, які будуть зверху. Чим більше мереживо, тим воно помітніше під одягом, тим більше обтягує. До питання кольору нижньої білизни, яку передбачається носити щодня, також варто поставитися ретельно. Це надто інтимна річ, тому ніхто не повинен бачити навіть натяку на те, яка вона.

Правильно підібрати розмір

Вибираючи білизну, слід пам’ятати, що в залежності від виробника моделі з однаковими мірками можуть виглядати по-різному. Придивляючись до того чиіншому комплекту, варто звернути увагу не тільки на те, як він “сидить” у статичній позі, але і на те, чи не створює незручностей у русі. Тому купувати білизну без примірки дуже складно.

Інтернет-магазин “Інтимо” пропонує своїм клієнтам можливості для примірки нижньої білизни. Ви можете замовити примірювальну доставку, під час якої привезуть Вам до 7 одиниць товару на вибір. Також приміряти моделі одягу, що сподобалися, Ви можете в нашому шоу-румі (м. Київ, вул. Московська 46/2, карта проїзду знаходиться на сайті intimo.com.ua в розділі “Контакти”). Детальні умови доставки та оплати товарів можна дізнатися на сторінках порталу.

Выбирайте кружевное бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.