«Інтимо» – виїзд в апартаменти

Нещодавно я залишився без своєї другої половини. Вона підступно кинула мене одного в чистій квартирі, набитій стираними речами та смачно приготовленою їжею. Якщо ви вже почали уявляти вкрай дивний і нелогічний варіант розриву відносин, відразу ж заспокою – все гаразд. Майже. Моя дівчина вирішила змотатися на тиждень до Києва, до батьків, друзів, подруг та інших милим її серцю людей. все найнеобхідніше, найкрасивіше та найзручніше. На жаль, всі три вищеперелічені компоненти не поєднуються в двох-трьох і тим більше одному (Боже Господи)універсальне вбрання, а тому речей вона набрала багато. Навіть дуже. Їх цілком би вистачило для відкриття невеликої модної крамнички десь у Черкасах. І так, це був би дійсно магазинчик, а не секонд-хенд, бо більша частина цих шмоток, без яких свого часу «вона б буквально й дня не прожила», рівними чарками припадала пилом у шафі. І нарешті настала їхня зоряна година.

Любима насилу запхала все в дорожню валізу і сумку. До речей додалося взуття, білизна і навіть дві якісь маленькі сумочки. Загалом, у неї був одяг та аксесуари на всі випадки життя, включаючи (тьху-тьху, звичайно!) навіть потойбічну . І що ви думаєте – буквально за два дні у Києві з’ясувалося, що їй цього мало! МАЛО!МАЛО-МАЛО-МАЛО! Вона пройшлася по стоках, дисконт-центрах та якимось іншим магазинам, будь вони триста разів негаразди, і купила ще речей. Хоча, як на мене, наявного в неї барахла і так вистачило б, щоб з ніг до голови одягнути всіх мешканців якогось середньостатистичного українського селища. тому що з закордону прилітає ще одна її подруга, з якою вони кілька років спілкувалися тільки по скайпу, наживо давно не бачилися, і тепер їй треба показати, які ми гарні та стрункі. А ще її покликали на концерт, у театр, а потім ще кудись. Словом, низка заходів тільки зростала і росла, і я переживав, що незабаром її гардероб поповниться робочим одягом.зварювальника, хокейною формою, японським кімоно та лижним костюмом. І тут несподівано підкралася нова біда – білизна. Бюстгальтерів і трусиків вона взяла з собою, зрозуміло, катастрофічно мало, хоча (у її розумінні) очевидно, що під кожне куплене їй сукню чи блузку потрібен якийсь спеціальний комплект, а носити білизну різних кольорів нам, зрозуміло, не комільфо і взагалі забороняє релігія. Але мені, звичайно, цього не зрозуміти…

Улюблена панікувала, адже цього вечора вони з подружками зібралися до театру, спеціально для цього випадку вона купила розкішну сукню (мабуть, всі інші її розкішні сукні були недостатньо розкішні). якимось квадратним вирізом, а от білизня під нього в неї не виявилося. Паніказмінювалася розпачом, бо інше вбрання не розглядалося в принципі, а часу на пошук відповідного комплекту в магазині вона мала стільки ж, скільки шансів у Євгена Хачеріді чи Ярослава Ракицького потрапити до «Манчестер Юнайтед» чи мадридського «Реала». Але тут одна з її подруг раптово (і вчасно, а для моєї кредитної картки, звичайно ж, невчасно!) згадала, що її знайома замовляла білизну на сайті «Інтимо» та випробувала функцію «Виїзна примірювальна». Де можна підібрати кілька варіантів, які тобі привезуть додому. «Інтимо», виїзд, апартаменти» – у мене під ляща з пивком одразу ж народився відповідний каламбурчик.

Насправді, логіка тут є– це навіть моїм чоловічим мізкам зрозуміло. Брати «кота в мішку» – небажання, у таблиці розмірів – занадто багато незрозумілих цифр часом навіть для жінок, і лише примірка може показати, наскільки в бюстгальтері красиво та зручно. Жінки залізли на офіційний сайт магазину та закопалися у моделях. Судячи з натхненних розповідей коханої, вони насилу вклалися в обмеження «виїзної примірювальної», оформили замовлення, і кур’єр швидко доставив їм сім бюстгальтерів, один з яких вона одразу й придбала.

білий набір білизни

Вечір був врятований, квитки в театр не зникли, і настрій, що до того моменту перебував на дні, як запорізький«Металург» в українській Прем’єр-Лізі раптово підскочило до рівня «Динамо» у Лізі чемпіонів. Наступного дня з’ясувалося (від мобільного банкінгу не сховатись – не втекти!), що вона ще раз вдалася до цієї функції, коли раптово зрозуміла, що під романтичну бежеву блузку та спідницю у неї теж немає відповідного комплекту. На тому ж «Інтимо» вона знову знайшла ідеальний варіант, і пунктуальний кур’єр дбайливо доставив його вчасно.

рожевий набір білизни

У цьому вбранні вона гордо відвідала ту саму «закордонну» подругу, яку і вразила наповал своїм шикарним зовнішнім виглядом. Що я можу сказати за підсумками всіх минулих.подій? У Києві моя друга половина протусила вже понад два тижні. І – ось кошмар! – наступного місяця збирається знову вирушити в аналогічну подорож. Вже планує список візитів та заходів, тому незабаром вона напевно знову займеться пошуком нового одягу. Адже деяку частину наявних обновок вона вже одягала, а вдруге це робити якось не з руки. А потім знову дійде черга і до нової білизни, нових замовлень та нових доставок.

А я тим часом почну, мабуть, переживати – чи не варто зайнятися пошуком нової дівчини? Наприклад, на якомусь сайті, де також є послуга «Виїзна примірювальна». А то, погодьтеся, брати кота в мішку (вірніше, першу дівчину, що попалася) – небажання та й вік уже не той.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.