Білизна у подарунок коханій: шпигунський лікнеп для чоловіків

Щойно чоловік потрапляє в магазин нижньої білизни, він відразу починає мріяти про суперздатності. А саме – навчитися читати жіночі думки, як герой Мела Гібсона. Ще б пак, адже інакше презент обраниці вибрати вкрай складно. Давайте ж потренуємося з’ясовувати, яку білизну подарувати жінці, щоб приємно було і їй, і вам. www.intimo.com.ua/catalog/10/”>трусики. Інша річ чоловіка. Всі вони такі-таки сексуальні терористи — їм подавай щось червоно-чорне, та панчохи з підв’язками на додачу… Не раджу покладатися на кліше. Раз ви вже зібралися дарувати білизну, непогано б з’ясувати уподобання вашої обраниці. Якщо з цим пунктом у вас чомусь пробіл,підключайте інтуїцію. Ах так, інтуїція – доля жінок. Ну, тоді приступимо до польових спостережень.

Об’єкт №1 Тендітна дівчинка

Те саме ніжне створення, яке навіть еротичні фільми дивиться з надією, що наприкінці всі одружаться . Якщо ви неодмінно вирішили порадувати таку панночку модною білизною, зупиніть вибір на «нерозпусних» моделях. Цікава вас колірна гама – всі пастельні відтінки, наприклад, персиковий або ніжно-рожевий. Можна спробувати небанальний колір на зразок лимонно-жовтого з мереживним оздобленням у тон. alt=”жовтий набір білизни” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4475″ /> Квіткові візерунки також не варто ігнорувати, головне – підібрати їх зі смаком. Наприклад, це можуть бути моделі з вишивкоюв теплих тонах. width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4476″ />

Об’єкт №2 Томна красуня

Щоб виглядати фатальною жінкою, їй не обов’язково фарбувати губи червоним та носити відкриті сукні а-ля Джесіка Реббіт. Тяжка сексуальність усередині неї від природи. І, швидше за все, навіть зараз не ви за нею стежите, а навпаки. Це мисливець, який чудово знає, коли і чого хоче, тому догодити такій жінці непросто. Тут головна білизняна заморочка – ніяких квіточок, милих бантиків і, боже боронь, легковажних мультяшних принтів. Можна, звичайно, не мудрувати і підібрати витончений червоний комплект з мереживним оздобленням. Якщо ж цей колір набив оскому і вам, і партнерці, придивіться до іншихблагородним відтінкам, наприклад, бордо або насиченому сливовому. набір нижньої білизни бордо” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4477″ />

Об’єкт №3 «Спортсменка-комсомолка»

Похід у гори чи заміську подорож велосипедом… Для неї все життя — одна велика пригода. В результаті ви навіть не можете згадати, чи носить ваша подруга сукні взагалі. І не намагайтеся. А усвідомте краще правило: така дівчина цінує насамперед зручність. Тож зверніть увагу на безшовну білизну – вона практично не відчувається на шкірі. Зате із забарвленням у вас буде повний карт-бланш. Це може бути щось веселе — наприклад, смарагдово-зелений або помаранчевий. .jpg” alt=”помаранчевий набір білизни”width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4478″ />

Об’єкт № 4 Актриса життя

У цієї жінки кожен день як маленька номінація на «Оскар». Вона охоче експериментує зі зміною іміджу і переодягається за першої ж можливості. Головне, щоб «костюмчик» не лише сидів, а й передбачав якийсь образ. Класика жанру – стиль пін-ап: сільський горошок, клітина-шотландка чи чарівні морські смужки. Причому йдеться не про вбрання із секс-шопу: дизайнери випускають білизну таких забарвлень і для повсякденного носіння.

смугастий набір білизни

Зверніть увагу також на грайливі сорочки або пеньюари з принтами або мереживом. Якщо ваша супутниця одягне такий подарунокперед дзеркалом — вважайте, вам дістався абонемент на весь театральний сезон.

alt=”нижня білизна з принтом” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4480″ />

Цілком таємно: запам’ятовуємо розміри

І ще кілька практичних порад, без яких шпигунська місія провалиться з тріском. Крім модних уподобань вашої подруги, варто все ж таки дізнатися її розміри. Варіант — попросити чарівну дівчину-консультанта в магазині, яка завдяки щасливому випадку має комплекцію вашої благовірної, приміряти білизну, що сподобалася, — залиште для пікап-майстрів.

І якщо з трусиками справа простіше (S, M або L ви запам’ятайте легко), то розміри бюстгальтера – справжнє шифрування. Вона складається з номера чашки (A, B, C та вашулюблений D) і обхват під грудьми в сантиметрах (70, 85 і так далі). Щоб не переплутати, підгляньте секретні дані безпосередньо на білизну свою кохану. Найзабутніші можуть акуратно зрізати бірочки.

Про трусиків і моральну підтримку

Але справжній квест на вас чекає при підборі фасону. Наприклад, якщо груди вашої обраниці більші за третій розмір, м’які чашки зможуть підтримати її хіба що морально. Краще віддайте перевагу моделям на кісточках. А ось дівчатам із другим розміром (він же B) пощастило більше. Їм підійде і відкритий балконет, і м’яка чашка, і улюблений чоловіками push up (той самий, який «там» все піднімає і створює неймовірний обсяг).

червоний набір білизни

З «низом» проблем менше: у будь-якій незрозумілій ситуації вибирайте сліпи. Завдяки низькій посадці вони практичні (не вилізуть підступно навіть з-під джинсів). До того ж, вони помірно сексуальні – їх крій додасть п’ятій точці пікантний об’єм (або підкреслить вже існуючий).Втім, якщо ви напевно знаєте, що ваша дама віддасть перевагу білизні «для особливого випадку» — сміливо даруйте хитромудрі комплекти зі стрінгами.І насолоджуйтесь.

Вважається, що презентувати нижню білизну жінці — небезпечно, як курити біля бензоколонки. Поспішаю вас у цьому переконати. Не бійтеся робити своїм обраницям такі подарунки.Цим ви зайвий раз демонструєте свою увагу і, зрозуміло, близькість.А для нас, жінок, це головне.Любіть один одного.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.