Операція «Оленька Квіточка»: шукаємо ідеальний домашній костюм

Чи були у вашому житті моменти, за які вам досі соромно? Так-так, я про ті незручні ситуації, де ви, так би мовити, осоромилися (читати «жорстко протупили»). Ось і в мене так. Дякую яскравому та різноманітному життю — у мене такого добра було багато. Але в палацах пам’яті зберігається особливий випадок, покаранням за який стали не тільки докори совісті. Відгріб я тоді знатно.

Ми з дівчиною поїхали на вихідні до мене на дачу. І ось прекрасного суботнього ранку я бачу свою красуню на кухні в якомусь, м’яко кажучи, незрозумілому вбранні. Я не розгубився. Спросоння і без частки сарказму кажу їй: «О, я бачу, ти знайшла бабусь «робочий», так би мовити, прикид.Правильно-правильно, що в нього переодяглася. Щоб не вимазалася де. Тільки він і сам не першої свіжості, бо бабуся в ньому і на городі попрацювати могла, і…». Добре, що я не встиг продовжити.

Дівчина моя розлютилася і з потоку її не особливо зв’язних слів я усвідомив кілька речей. По-перше, це був її домашній костюм, який вона завчасно взяла із собою. По-друге, ніякий він не бабусин, городи в ньому ніколи не копалися і взагалі це найзручніший одяг у світі. Мовляв, так, вільний, зате рухів не сковує. Так сказала, ніби це добре. По-третє, смачний сніданок мені вже не загрожує. І, по-четверте, я взагалі дурень і нічого в цьому житті не тямлю. Звичайно ж, костюмчиквиставляю на ваш суд. Чого «красу» те приховувати! Виглядало наше «яблуко розбрату» приблизно так:

Я оцінив ситуацію тверезо. Виграти словесну суперечку мені було недоліком, бо чорний пояс зі скандалів-інтриг-розслідувань належав і завжди належатиме моєї коханої. Тому вирішив загладити провинуподарунком. Але кохана не розгубилася і видала: «Ось і купи мені тоді гарний на твою думку домашній костюм!». Ну, що ж, виклик прийнято. Такий собі 2 в 1 виходить. Начебто і добре, що це я не машину, яку їй тато на День народження подарував, обмовив, але погано, що завдання її явно з каверзою. Практично «Червона квіточка». Адже після мого анти-компліменту її костюму обраний мною варіант розглядатиметься під мікроскопом. Але чим чорт не жартує! Битва програно, але не війна! І вирішив я підійти до справи серйозно, вивчити питання домашніх шат від і до. Своїм набутим безцінним багажем знань ділюся з вами. Сподіваюся, він вам стане в нагоді не в тому ж контексті, щоі мені.

А-ля пацанка

Вирішив почати з ресерчу «просторних» варіантів, які так полюбилися моїй дівчині. І зрозумів, що все так погано! Знайшов безліч моделей, які мені сподобалися, незважаючи на вільний крій. Такі костюми чимось нагадують спортивні. Але сімки в них лузгати явно не комільфо. Висновок один — виглядати сексуально у зручному одязі реально.

«Другий шанс»

Чому таке назву? Справа в тому, що в пошуках ідеального домашнього костюма я знайшов кілька красивих варіантів з велюру. А це матеріал того самогозлощасний костюм на дачі. Тому назву й пам’ятаю. Забудеш таке! Виявилося, що такі речі сидять не завжди погано. Іноді, я б навіть сказав, страшенно добре!

 чорний домашній костюм

Платиці

Чого тільки не придумають! Виявилося, і домашні сукні бувають. Чим не краса? Щоправда, скидається воно на нічнушку, але милу нічнушку, варто визнати.

//www.intimo.com.ua/goods/36204/#c=5 /blog/wp-content/uploads/2016/03/22227-2.jpg” alt=”ночнушка” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4493″ /> < Залишилося питання: чи зручно в такому? Зважаючи на все, не особливо. Але виглядає просто «зашибісь»!

v.2

Бальзам на серці та козир у моєму рукаві. І сукня (а отже, красиво!) і, очевидно, зручна. Шах і мат! =”367″

До такого підуть домашні капці. Знаєте, м’які такі суміші шкарпеток і вуггів, що нагадують.

Але я вчасно згадав, що йшлося саме про домашній костюм, чорт би його забрав. Тож пошуки мої продовжилися. Я знаходив тисячі варіантів, які більше нагадували піжаму:

піжама жіноча

Однак у такому варіанті теж є плюси. Багатофункціональність! І спиш у ньому,і по квартирі ходиш за бажання, а якщо потрібно, і за хлібом вийти в такому не соромно. Але я хотів би зустріти в магазині дівчину в тій сукні зверху.

Загалом, вибір мені дався потім і кров’ю. Але я виявив, що шукав. Отже, барабанний дріб. Моя знахідка: //www.intimo.com.ua/goods/39433/.

Моя дівчина була суперщаслива, тож візьміть на замітку. Мені навіть вдалося уникнути єхидних коментарів, так як костюмчик і справді припав їй до вподоби! Mission склав. Отже, всі залишилися задоволені: я, тому що Добі вільний, конфлікт вичерпаний, а око радіє тепер 24/7; і кохана, тому що посмішка до вух. А обновки мають робити саме так, інакше навіщо вони взагалі!

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.