Гарячі нюанси: 7 трендів спідньої білизни 2022 року

Побачимо правді в очі: ми витрачаємо багато часу на те, щоб поповнити гардероб одягом на вихід відповідно до модних тенденцій. Гартуємо журнали, зберігаємо картинки в Instagram і Pinterest. Підбираємо відповідне взуття, аксесуари, макіяж. І при цьому так захоплюємося, що практично забуваємо про нижню білизну. А тим часом, у цій сфері вирують ще ті модні пристрасті! У світі високої моди ми могли побачити бюстгальтери в різних проявах. Наприклад, під час показів весна-літо 2022 року Gucci представили усеяну зірками лінію нижньої білизни, до якої увійшли комбінезони-бюстьє, мереживні комплекти та підв’язки для панчіх. У Fendi кілька моделей пройшли по подіуму в мереживних трикутних браслетах і сітчастих боді, одягнувши їх під костюми брюки. А дівчата з Miu Miu та Michael Kors демонстрували плоскі животи в класичних чорних бюстгальтерах з чашками як топи в поєднанні зі спідницями-міді. Останній трендпідхопила навіть актриса Олівія Уайлд, з’явившись у такому на обкладинці січневого Vogue.

1. Комфорт — понад усе

Здається, чим довше ми сиділи в домашніх офісах, чим ясніше усвідомлювали, що зручним має бути абсолютно все, що на нас надіто – все і завжди. І це розуміння дійшло навіть до такої суперечливої білизни, як спокусливе. Все частіше покупниці (а, як наслідок, і дизайнери) схиляються до думки, що сексуальність та комфорт можуть не розходитися, а доповнювати один одного.

Цю тенденцію наочно демонструє зростання популярності білизни з натуральних тканин — насамперед, бавовни та шовку. До речі, у шовковому виконанні можливі не лише маєчки, піжами чи халати, а й бюстгальтери — наприклад, у колекції Anabel Arto.

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/59381/
https://www.intimo.com.ua/goods/59335/


2. Соковиті кольори та принти

Модні покази сезону весна-літо демонструють підвищений інтерес до веселого та барвистого нижнього білизною. Бренди розуміють, що сучасна жінка хоче якщо не бути, то принаймні виглядати сміливою, зухвалою та розкутою. Вона охоче експериментує зі своїм гардеробом.

Скасування правила «торба в колір туфель»? Модниці підхопили його швидше, ніж кіт сказав мяу. Мода на непарні різнокольорові шкарпетки? Та легко! Чому б не перенести це буяння фарб і на частину білизни гардероба? Тим більше, що тут експеримент просто не може бути провальним. Якщо жінка купила білизну яскравого забарвлення, в якому їй зручно іяке її тішить, хіба можна дорікати їй у тому, що вона «недостатньо стильна»? Звичайно, можна зіпсувати ситуацію неправильним поєднанням з одягом, але це вже інша історія.

Цього року на подіумах з’являється все більше нових візерунків та кольорів. Крім того, ще з минулої осені не вщух ажіотаж з приводу яскраво-зеленого. Адже зазвичай цей колір не вважається типовим для спідньої білизни — він не такий явно жіночний, як рожевий або ягідний. Але в тому й річ: жінки зараз шукають нестандартні рішення.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/68675/

І такий креатив зараз — на кожному кроці. Якщо раніше фірми пропонували лише принтовані трусики, то зараз за бажання можна зібрати комплект. Наприклад, Mememe пропонує до трусиків ще й топи: хочете – комбінуйте так, як задумано у існуючих наборах, хочете – збирайте свої пари.


< /a>

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/71805/

У John Frank за таким же принципом можна поєднувати трусики зі шкарпетками.

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/ goods/63140/
https://www.intimo.com. ua/goods/63134/


3. Ретро-силуети

Повернення моди 50-х з їх стилем пін-ап або 80-х з високими вирізами бікіні в черговий раз наводить на думку, що більшість трендів останніх років — це «заново винайдена класика.

< Зараз у центрі уваги бюстгальтери класичної форми, але виконані з тканини з цікавою фактурою (як синій бюстгальтер-топ Gisela), прикрашені незвичайними деталями (червона модель Marc & Andre) або мають вінтажне забарвлення (модель Lida на кшталт 70-х).


< /a>

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/68292/

https://www.intimo.com.ua/goods/65591/
https://www.intimo.com.ua/goods/64392/


Щодо трусиків, то цього року на піку популярності залишаються моделі із завищеною талією та стрінги . На відміну від моди минулих років у тому, що акцент робиться на трусиках – під них може збиратися весь комплект.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/70091/

Труси з високою посадкою дозволять вам осучаснити гламурний ретро-образ. Такий низ можна поєднувати з укороченими мереживними бюстьє або просто вашим улюбленим повсякденним бюстгальтером.

Источник: https://www.intimo.com.ua/goods/66345/

< !-- /wp:paragraph -->

4. Блискучий декор

Минулого року стилісти популяризували ідею носити блискучі речі у повсякденному житті. Нині цей тренд дійшов і до спідньої білизни. Але із суттєвою поправкою: чим би не прикрашали труси та бюстгальтери — головне, це було зручно носити.

Тобто, хітові паєтки, які «лускою» чіпляють і на піджаки, і на спідниці, для трусиків будуть не дуже зручні через жорстку текстуру. Інша річ — блискучі тканини. Це може бути як атлас або модал, так і тканина з мокрим ефектом, яка при приглушеному освітленні взагалі виглядає як шкіра або латекс.


Источник: https://www.intimo.com.ua/goods/43934/

Та що там! Цього року піком моди вважається і така спірна «блискуча», як люрекс. Саме по собі додавання таких ниток у тканину більше не робить річ несмачною — все залежить від дизайну в цілому.

<

Источник: https://www.intimo.com.ua/goods/71665/

Особливий шик – декор кристалами, штучними або натуральними перлами. Але така білизна вже вечірній варіант, який може навіть органічно доповнити вбрання. Або повністюзамінити його, якщо йдеться про вечірку лише для двох. Сюди ж відносяться такі пікантні аксесуари, як пояси для панчіх або підв’язки.

!– /wp:paragraph –>

Источник: < a href="https://www.intimo.com.ua/goods/67541/?c=46140&s=80&fromCat=10">https://www.intimo.com.ua/goods/67541/

6. Повна прозорість

Тут повторюється ситуація зі старої казки, героїні якої король наказав з’явитися до палацу «не голою та не одягненою». Розумна сільська дівчина технічно виконала завдання, одягнувши рибальську мережу. Звичайно, сучасна жінка привела б короля в ще більше збентеження, тому що бренди білизни пропонують дуже багато боді з сітчастої тканини різних кольорів, фасонів і з різним декором. www.intimo.com.ua/goods/70119/” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>

Наприклад, у румунського бренду Prelude, словенського Lisca та італійського Leilieve є моделі з сітки але з щільним мереживним декором в області грудей (на фото зліва направо). Але часто зустрічаються і сітчасті (наприклад, блакитне боді Anabel Arto). В основному ці моделі йдуть без вшитих філіжанок (основний матеріал для цього дуже ніжний). Під такі вже потрібно одягати бюстгальтер.

Джерело:
https://www.intimo.com. ua/goods/66952/

7. Котеджкор

У перекладі з англійської термін Cottagecore означає «зосередження на котеджі». Це поняття з’явилося у 2018 році та означає ідеалізацію сільського життя. У модній інтерпретації це можна назвати наївним кантрі з усіма елементами гіперболізованої, що випливають.женственности.


Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/44618/
https://www.intimo.com.ua/goods/69116/

Основа цього стилю — ніжні «дівочі» деталі: прикраса стрічками, вишивками, мереживом, квіткові малюнки, імітація корсетів та драпірування. У нинішню моду білизни ці тенденції вписалися цілком органічно, створюючи ауру безтурботної невинності.



“noreferrer noopener”>

Джерело:
https://www .intimo.com.ua/goods/50837/
https://www.intimo.com .ua/goods/59477/

Шнурівка може бути зі стрічок і прикрашати не тільки ліфи, а й боковинки трусиків. З яким одягом поєднуватиметься такебілизна – вже інше питання. Наприклад, під вузькі скінні чи спідницю-олівець труси з бантиками не одягнеш. Втім, такий одяг і сам по собі не надто гармонує зі стилем Cottagecore. Якщо ви незважаючи на те, що хочете вписати білизну в наявний гардероб, вам залишається вибирати максимально гладкі варіанти, але з характерними принтами.

<

Трендовое бельё в  Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.