Не лише шоколад: набори подарунків до 14 лютого, які запам’ятаються надовго

Три складності, які чатують на нас у розпал зими : постійна ожеледь, жалюгідні спроби перестати їсти солодощі після Нового року і найклопотливіше — метушня з подарунками до Дня святого Валентина Напередодні цього свята квіти та цукерки купують настільки часто, що вони вже стали його негласними символами. А ще потрапили до списку банальностей.

Звичайно, улюблені цукерки та шоколадки — корисна річ у будинку, особливо якщо одержувач не сидить на дієті. Але оскільки йдеться про свято закоханих, непогано було б, щоб подарунки демонстрували ваші щирі почуття, а не вручалися за принципом «щоб було». Навіть якщо це «щоб було» дуже смачна штука. Пропоную вам 7варіантів чим доповнити вже приготовані солодкі подарунки і як їх оригінально подати. У добірці будуть і жіночі, і чоловічі варіанти.

Солодка скринька. Версія 1

Картонний бокс або дерев’яна скринька — це вже на ваш розсуд, адже тут головне — не стільки сама ємність, скільки те, як ви її обіграєте. Наповнювати вашу «скриню з казками» можна будь-якими солодощами до смаку вашої «другої половинки».


Джерело https://www.intimo.com.ua/goods/ 67538/?c=46109

Але пам’ятайте, що цукерки або печиво будуть лише декорацією. А хітом програми можуть стати чарівні панчохи, трусики або комплект білизни. У рекламі шоколаду ми дуже часто бачимо моделей, які поїдають рекламований продукт, лежачи в розкішному негліжі на ліжку. Надайте своїй жінці можливість втілити зірковий образ – наприклад, за допомогою чарівного мереживного пеньюару від Anabel Arto (вгорі) або VIPA (внизу). Не здивуюся, якщо щаслива володарка такої обновки захоче буквально побути моделлю і поділитися фото в Instagram.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/69899/?fromCat=95< /a>

Солодка скринька. Версія 2

Але якщо ви думаєте, що солодким боксом можна привітати тільки дівчину чи жінку, ви помиляєтесь. При індивідуальному підході коробка цукерок є цілком чоловічим подарунком. Наприклад, мій начальник на першій роботі був ще суворим Термінатором. Але як він усміхався, коли йому дарували коханий мармелад! Так що для «приборкання норовливого» також є достатньо варіантів: вас обмежує лише фантазія.

Що стосується білизняного наповнення, то тут справа може бути складніше, ніж з жіночою скринькою.Здавалося б, тільки дуже дивний хлопець зможе зрадіти, видививши труси або шкарпетки з купи різнокольорових намистин M&M. Тому чоловіча версія «солодко-пікантного» подарунка більше підійде для чоловіків із почуттям гумору, прагненням до креативу та любов’ю до яскравих кольорів. Труси та шкарпетки пропонують вибирати відповідні: у яскравих забарвленнях з принтами на кшталт John Frank або Ysabel Mora. “_blank” rel=”noreferrer noopener”>

Джерело:
https://www.intimo.com.ua/goods/71846/?c=50051
https://www.intimo.com.ua/goods/68799/?c=47059

Букет з…

Здивувати другу половинку квітами зараз дуже складно — хіба що їх буде неймовірна кількість, на зразок ста троянд. Правда, дивлячись на цінники в квіткових магазинах, мимоволі думаєш: любов, звичайно, безцінна, а ось її прояви дорогі. Та й не дуже практичні: хто передбачить погоду на 14 лютого? І хто гарантує, що тендітні квіти витримають процедуру доставки по морозу?


Букети з цукерок та інших солодощів теж стали для нас звичною справою, але це вже оригінальніший прояв кохання. А про практичність і говорити не доводиться! Це науково підтверджений факт, що шоколад стимулює вироблення «гормону щастя» окситоцину. Тож ми своїми руками даруємо коханим привід для радості: отримали подарунок — сидять, жують, усміхаються… До речі,чоловіки також із задоволенням об’їдають такі букети — головне, вибрати компоненти до смаку.

Інша нестандартна версія букетів – з трусиків. Американський бренд Hanky Panky навіть поставив виробництво таких ікебанів на комерційні рейки. Виглядає це просто: акуратні різнокольорові рулетики з мереживних трусів, закріплені на пластикових стеблах, що імітують стебла троянди. Оригінальний спосіб піднести дівчині «тиждень», чи не так? У нас виробництво подібних речей на потік не поставлене, тому, якщо хочете оригінальність, доведеться виявити спритність. Поради щодо скручування трусиків трояндочками ви знайдете в блогах рукоділок або на Pinterest.

Впрочем, можна піти шляхом найменшого опору, замовивши солодкий букет у професіоналів, а потім додавши в нього невеликий білизняний подаруночок. Якщо, наприклад, збирати композицію як показано на фото нижче, туди без проблем можна акуратно покласти трусики, панчохи або подарунковий сертифікат на купівлю білизни. .

«Любов це…»

Якщо ваше дитинство припало на 90-ті, ви напевно пам’ятаєте жуйку Love is із забавними вкладишами. Романтичноналаштовані школярки ворожили на цих фантиках-коміксах, як зараз — на китайських печенюшках із пророкуваннями. Ці жуйки досі продаються — їх можна замовити в Інтернеті. Чим не заповнення для урочистої коробочки? Якщо ви помічаєте за своєю обраницею ностальгічні настрої, вибирайте Love is – не помилитеся.

Джерело: Nelli Syrotynska/shutterstock .com

< !-- wp:paragraph -->

У подарунковому наборі з такими солодощами будуть поєднуватися підійдуть яскраві та веселі трусики. Наприклад, бренд Mememe має цілу колекцію принтованої білизни, присвячену Дню Валентина. Можна вибрати щось однотонне, але дуже яскраве. Так ви вб’єтевідразу двох зайців: зараз поступово повертається мода на 90-ті і входять в моду неонові забарвлення. D1WiyA0PP15y6j1_9gJ5xiNZaUmdGM96q1DY-PJC-7aHyGCpZDl_AK4i2G0p5skNBgmMHQfcXBRochN5T28037-uxxRk-mTn4pzomaXntpvNOIhHcTTwilA3PP7yqYPPQoNg8Nco”>
Источник: https://www.intimo.com.ua/goods/68630/
https://www.intimo.com.ua/goods/63141/

< p>Ностальгійна коробочка для чоловіків

Складно уявити брутального чоловіка, який мліє побачивши листівки у формі серця. Тим не менш він готовий з очима, що горять, грати з радіокерованими машинками. Якщо ви збираєте презент для такого товариша – згадайте про інші легендарні жуйки з 90-х – Turbo з гоночними авто на вкладишах. Блоктакої жувальної гумки надовго забезпечить вашого чоловіка позитивними емоціями та спогадами з бурхливої шкільної юності. Як кажуть, замість тисячі слів.

Джерела: Oksana Poliakova/shutterstock.com

Источник:
< a href="https://www.intimo.com.ua/goods/75673/">https://www.intimo.com.ua/goods/75673/
https://www.intimo.com.ua/goods/68663/

«Велика солодка цукерка»

Це, що називається, подарунок майже без спойлерів. Головну роль тут відіграє упаковка. Головна перевага полягає в тому, що для неї не потрібен талант дизайнера — досить гарного пакувального паперу та спритних рук для того, щоб вирізати для вашого презенту квадрат відповідного розміру.

У вигляді цукерки можна загортати будь-який набір: хоч трусики з шоколадками, хоч панчохи з рафаелками. В ідеалі, щоб компоненти були самі по собі вжестких коробках — это позволит подарку держать форму.

< !-- /wp:paragraph -->

Джерело комплект: https://www.intimo.com.ua/goods/37950/

До речі, форма подарунка не обов’язково має бути прямокутною. Не забувайте про круглі цукерки, упаковку яких також можна повторити.

Джерело копмлект: https://www.intimo.com.ua/goods/69408/


Баночка з побажаннями тасюрпризами

Ця ідея хоч і проста на перший погляд, але вимагатиме від вас письменницької творчості. Потрібно буде наповнити гарну баночку маленькими паперовими свитками. Писати на них можна побажання чи якості, які ви цінуєте у своєму обранці чи обраниці.

Ще одна складність полягає в самій баночці: вона має бути красивою, але достатньо місткою для невеликого подарунка. Трилітрова банка з-під компоту для цієї мети навряд чи підійде. Хоча якщо подарунок великий, а всередині вас живе дизайнер, то чому б і ні? Втім, цікаві варіанти судин ви знайдете в інтер’єрних магазинах або на інтернет-платформах на запит «декоративна скляна банка».

Джерело Бюстгальтер: https://www.intimo.com .ua/goods/69939/


Що може поміститися в таку чудо-баночку ?

– красиві панчохи або колготки (вони приходять у картонній упаковці, і їх доведеться перекладати в окремий мішечок
– мереживні трусики або бралетт (ліф без кісточок займає мало місця і легко складається)
– чокер , підв’язки або портупея. “>

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/69873/
https://www.intimo.com.ua/goods/70113/

>


Простір баночки, що залишився, заповніть солодощами на ваш розсуд. Дуже ефектно виглядатимуть цукерки в яскравих обгортках. Загалом така баночка нагадує кіндер-сюрприз: там є і солодощі, і маленький несподіваний подарунок, який не видно з першого погляду.

Як бачите, оригінальний подарунок на 14 лютого можна придумати навіть із найзвичніших та очікуваних речей. А якщо вони ще й підібрані та скомпоновані зі смаком — це просто феєрверк!

Не бійтеся виявляти почуття та радуйте коханих людей приємними сюрпризами!
Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.