День Закоханих та ще п’ять причин носити червону білизну (+добірка)

Якщо вдало вдягнути червоний бюстгальтер, можна потрапити в Книгу рекордів Гіннеса. Саме це вдалося в 2000 році бразильської супермоделі Жизель Бюндхен: у рамках показу Victoria’s Secret вона з’явилася на подіумі в бюстгальтері Red Hot Fantasy Bra з червоного шовку, прикрашеного діамантами та тайськими рубінами загальною вагою 1300 карат. Цей предмет білизни на сьогоднішній день вважається найдорожчим – його оцінили у 15 мільйонів доларів. Висновок простий: хочете відчути себе зіркою – одягніть червону білизну.

В точності скопіювати образ з Red Hot Fantasy Bra вам не вдасться з кількох причин: оригінал занадто дорогий, а моделі зістразами, до того ж, не дуже практичні у повсякденному житті. Але є ще ряд причин придбати кілька комплектів у такій кольоровій гамі.

Жизель Бюндхен в бюстгальтере Red Hot Fantasy Bra . Джерело: прес-служба Victoria’s Secret

1. Кращий костюм на 14 лютого

Якби за святами закріплювали кольори, то головним кольором Дня Закоханих, безперечно, став би червоний. Придивіться, що відбувається напередодні 14 лютого: у квітковихкіосках розкидають саме червоні троянди, а в магазинах білизни – пеньюари, панчохи та комплекти у вогняній кольоровій гамі. І якщо за квітами полюють в основному чоловіки, то білизна цікавить вже всіх – як подарунок, так і як святкова спокуслива «уніформа».

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/66705/?c=45162&vcf=1

2. Приносить удачу

Готова посперечатися, у кожної з вас є хоча б один знайомий оригінал будь-якої статі, який вірить у прикмету про щасливі труси. А ось вам такий цікавий факт: у деяких країнах червона спідня білизна — один із національних символів удачі. З ним, звичайно, не ходять як із прапором, але вважається, що саме воно приваблює багатство та успіх. Традиція одягати червоні труси та бюстгальтери, наприклад, існує в Італії, Іспанії та Мексиці на Новий рік.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/46346/

Є кілька теорій походження цієї дивної прикмети. Згідно з однією з них, червона білизна мала функцію талісмана в період Римської імперії за імператора Августа. Тоді «відтінковий» характер мало навіть саме визначення аристократів: їх називали coccinati, що носять червоне. У цієї гри слів могло бути цілком реальне пояснення — неймовірна дорожнеча природних червоних барвників. де червоний символізуєудачу та процвітання. І фішку з білизною такого кольору саме під Новий рік вигадали саме китайці. А до Європи ці забобонні експерименти завіз венеціанський мандрівник Марко Поло у 13 столітті. Так він відродив в Італії давньоримські звичаї – з тією різницею, що тепер приміряти роль аристократа стало набагато простіше: просто одягнувши потрібний вид білизни.

Згодом до цієї статусної та «грошової» традиції приріс ще й сексуальний контекст: червона білизна мала приносити успіх і в коханні. Офіційно ніхто нічого не пояснював, але тут, думаю, все логічно: побачивши червону білизну на своїх жінках чоловіки втрачали голови як тоді, так і зараз. Щоправда, згодом забобони обросли деталями.Наприклад, «щасливі червоні труси» не можна купувати самостійно, по-справжньому працюють лише подаровані.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/ goods/67705/?c=45179

Втім, не забувайте про китайське коріння білизняної традиції! А Китайський Новий рік 2022 року відзначається 1 лютого. Отже, якщо ви пропустили новорічний ритуал: у вас ще є шанс залучити удачу нестандартним способом. Якщо підходящих трусів немає чи всевони недостатньо святкові, цікаві варіанти можна підшукати в магазині «Інтимо».

>

До речі, обмежень за статевою ознакою в цій традиції немає. Чоловіки можуть носити «талісманні» труси з таким самим успіхом.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/70847/

3. Труси як оберіг

У різних культурах червоному кольору приписуютьцілющі та захисні властивості. З давніх-давен навіть вважалося, що червоний колір в одязі та прикрасах може протистояти чаклунському впливу. Саме тому червоний часто використовують в оберегах і досі: взяти хоча б малюнок на вишиванках або відому червону нитку на руці. У Китаї її функцію виконували хусточки такого кольору. Звичайно, зараз важко уявити собі, як червоні труси відкидають від вас чаклунів, енергетичних вампірів і просто недоброзичливців. Але віра в ритуали творить дива: швидше за все, одягнувши на себе червоне, ви почуватиметеся під захистом.

Джерело: https:/ /www.intimo.com.ua/goods/47151/?c=26416&s=368

4. Альтернативний обігрівач

І мова не тільки про термобілизну: зігрітися можна за рахунок одного кольору.Це вже не магія, а чиста фізика: червоний та його відтінки мають таку довжину хвилі, що погляд на них настільки активно стимулює кровообіг, що може навіть підвищити температуру тіла.

< !– /wp:paragraph –>

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/55259/

Це явище, до речі, у 2019 році підтвердила група японських учених. За допомогою спеціального проектора випробуваним світили на руку через кольорові фільтри, червоний та синій. І червоне світло підвищувало сприйняття температури на півградуса: людям здавалося, що вони чіпають тепліші предмети, ніж насправді.

< Двома роками раніше дослідники з британського університету Лідса також експериментальноhref=”https://theconversation.com/does-colour-really-affect-our-mind-and-body-a-professor-of-colour-science-explains-84382″>виявили вплив кольорового світла на частоту серцевих скорочень та артеріальний тиск: червоний трохи збільшує частоту серцевих скорочень, а синій – знижує її.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/70514/?fromCat=5&c=48739

< h1>5. Любовний стимулятор

Здавалося б, очевидна заява: червоний у всі часи так чи інакше асоціювався із пристрастю . Але в 2010 році в чотирьох країнах провели серію експериментів, що підтвердили тезу, що червона посилює привабливість в очах протилежної статі. Учасники експерименту протягом 5 хвилин дивилися на зображення тих самих людей на червоному і білому тлі, апотім оцінювали їхню сексуальність. У переважній більшості випадків серед чоловіків, і серед жінок фаворитами визнавали людей червоному. У деяких випадках замість фону змінювали колір одягу – результати були аналогічні.

Далі подальші експерименти цієї групи вчених показали, що червоний колір «перетворює» людину на більш сексуальну порівняно з іншими кольорами , такими як сірий, зелений або синій.

Источник: https://www.intimo.com.ua/goods/70033/?fromCat=5 < /p>

6. Колір переможців

І тут знову попрацювали вчені, показавши на прикладі спортсменів, що саме червоний колір з більшою ймовірністю призведе до успіху. Дослідники спостерігали за професійними борцями, футболістами, боксерами та гонщиками. У змаганнях у своїй категорії найчастіше перемагали ті учасники, які мали форму червоного кольору. За визнанням самих спортсменів, у такому одязі вони почували себе більш впевнено та розкуто. Чим не привід одягати червоні труси, скажімо, на іспит, співбесіду чи відповідальні переговори?

Джерело: https:// www.intimo.com.ua/goods/67699/

В магію червоного можна вірити або не вірити, але ігнорувати його вплив неможливо, особливо якщо йдеться про нижню білизну. Іноді воно може бути пікантним та спокусливим, а іноді – зухвалим, спортивним та навіть діловим. Які варіанти ви оберете для себе?

Бажаю вам вдалих експериментів із кольором!
Ваша Капризуля

Красное sexy бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.