Загадковий Very Peri: як вибирати і носити спідню білизну в кольорі року

Якщо класична чорна білизна здається вам занадто звичайною, стилісти радять вибирати темно-синє. Набрид і цей колір? Тоді вихід один – стежити за трендами інституту кольору Pantone. З подання цих експертів «новим чорним» щороку називають різний відтінок. У 2022-му такий статус отримав Very Peri — барвінково-блакитний з домішкою лілового та сірого. Назва цього відтінку приблизно перекладається як «дуже красивий». Сьогодні розповім і покажу вам, у якій білизні ви будете відповідати цьому опису. /wp:paragraph –>

Як Pantone вибирає кольорироку?
Ця американська організація називає себе «унікальним авторитетом у галузі кольору». Команда Pantone заявляє, що в рамках своєї роботи поєднує наукові дослідження квітів та емоційну реакцію на них.

Що це означає на практиці? Штат дизайнерів, психологів, соціологів та маркетологів протягом року аналізує сфери, де так чи інакше фігурує колір. При цьому йдеться як про споживчі області, так і про культурні. Фахівці спостерігають за тим, як одягнені персонажі гучних фільмів та зірки на червоних доріжках, у яких кольорах модні будинки створюють свої колекції, що демонструють учасникивиставок дизайну тощо. На основі своїх спостережень команда Pantone розробляє прогноз. Спочатку це перелік кольорів (як правило, з 10 пунктів), з якого потім вибирається один головний.

Що означає «колір року» і що нам робити з цим знанням?

Результати своїх досліджень Інститут кольору публікує у спеціальному посібнику для дизайнерів PantoneView. Це певний перелік модних стандартів для року в цілому і сезонів поокремо.

Носити або не носити кольори зі списку – ви, зрозуміло, вирішуєте самі. Згадайте осінню лихоманку 2021 з яскраво-зеленим (Leprechaun). Він же був скрізь! Стилісти та блогери навперебій радили сумки, шарфи та пальта в цій палітрі, і кожен бренд одягу неодмінно включав у свій асортимент речі цього кольору. Але чи багатьом йшов цей «лепреконський» відтінок? То то же! Тому до трендів Pantone варто ставитись з належною увагою, але все ж таки спокійно. Якщо є бажання, чому б не купити пару речей у кольорі року?

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/18159/

До речі, з нижньою білизною справа набагато простіше, ніж зі звичайним одягом. Принаймні цього року. Делікатні деталі гардеробу залишають багато відкритої шкіри, так що всі колірні акценти розташовані далеко від обличчя. При такому розкладі практично не має значення, ваш це відтінок чи ні. Виняток — боді із закритим верхом, теплі піжами або одяг для дому з довгим рукавом.

>

Фото: зліва направо https:// www.intimo.com.ua/goods/66188/ та https: //www.intimo.com.ua/goods/62728/

Втім , тут вже входить у гру сам колір Very Peri. Він сам по собі настільки освіжаючий, що у білизняному виконанні підходить майже до всіх типів шкіри.

Звичайно , немає гарантій, що в магазинах білизни ви одразу знайдете відтінок, на 100%відповідний Veri Peri. Але спробувати все-таки варто: зверніть увагу на речі з бузкової гами. Брюнеткам більше підійдуть глибокі відтінки, а блондинкам та попелясто-русявим — світлі та приглушені. Наприклад, зараз часто почали з’являтися комплекти сіро-бузкових відтінків — такі випускає латвійський бренд ZeBra, і навіть у кількох варіаціях.

< p>

Источник слева направо: https://www.intimo.com.ua/goods/66966/
і < a rel="noreferrer noopener" aria-label="https://www.intimo.com.ua/goods/64302/?c=42927 (відкриється у новій вкладці)" href="https://www.intimo. com.ua/goods/64302/?c=42927" target="_blank">https://www.intimo.com.ua/goods/64302/

Ще можна придивитися до відтінків типу «попелу троянди». У деяких фірм моделі з таким позначенням кольору на етикетці можуть виглядати як світло-бузкові. Як зразок нижче – комплект мереживної білизни Si e Lei. Що стосується інтернет-магазинів, то пошук спрощується за допомогою кольорових фільтрів (на більшості сайтів є така функція). Якщо за один раз можна налаштовувати два-три кольори, це взагалі чудово. Що потрібно зробити? Настроюєте фільтр на «сірий» і «фіолетовий» — і вибираєте з того, що видав пошук.

Джерело: https://www.intimo.com.ua/goods/57366/

Бузова спідня білизна не відноситься до категорії класичного, тому більшість моделей у цьому кольорі рясніють декором у вигляді мережив,вишивки, а іноді й страз. Моделі з абсолютно гладкою чашкою без фінтифлюшок зустрічаються досить рідко. Моя вам порада: побачите таку на вітрині або в каталозі — схопіть і не відпускайте, поки не купіть! Це я знаю вже за своїм досвідом: коли справа доходить до цікавих, не ріжучих очей забарвлень, гладкі бюстгальтери на вагу золота. Якщо розібратися, зараз мода настільки демократична, що класичною вже можна назвати білизну будь-якого кольору — аби вона була гладкою і непомітною під одягом.

Джерело зліва направо: https://www.intimo.com.ua/ goods/63971/
і https://www.intimo.com.ua/goods/65377/
З чим носити білизну кольору року?

Здавалося б, на це питання є однозначна відповідь: якщо білизна кольорова, то і поєднувати її потрібно з одягом у тон — аби тільки не виглядали бретельки і не просвічували гумки трусиків. Але тут є одразу два нюанси.

По-перше, білизна різниці. Є, наприклад,бралетти, що по крою нагадують топи, або боді, схожі на блузки. Такі речі можна одягати під піджак, кардиган чи сорочку.


Фото: зліва направо https: //www.intimo.com.ua/goods/74530/
і https://www.intimo.com.ua/goods/51717/

< Психологічний вплив: колір-мотиватор

Другий момент розрахований на тих, в чиї правила не входить ь»нижньою білизною, як би цивільно вона не виглядала. Милі пані, пам’ятайте: навіть якщо ніхто не бачить, що під непрозору блузку чи светр одягне кольоровий бюстгальтер, це знаєте, насамперед, ви. І цього знання у вас не відібрати, що саме по собі гарантує позитивний настрій. Не забувайте про кольоротерапію: барвисті акценти в інтер’єрі або в одязі можуть і підняти настрій, і на роботу мотивувати. І білизна до цього списку таких мотиваторів дуже навіть входить.


Фото: зліва направо https://www.intimo.com.ua/goods/64031/
та https://www.intimo.com.ua/goods/65561/

а всеперелічені варіанти явно не належать до офісного стилю. Швидше це вбрання для прогулянок чи вечірок. Ну а якщо у вас на роботі вільний дрес-код — вважайте, що вам пощастило: є поле для експериментів!

< p>Отже, з якими кольорами поєднується Veri Peri:

  • с білим: бузковий виглядає набагато ніжніше, ніж насичений фіолетовий;
  • з чорним: це практично класика, з ним поєднується все;
  • з жовтим або помаранчевим – за принципом розмаїття;
  • з бордовим – ефектно та яскраво;
  • з синім та блакитним – як споріднені кольори; і звичайно ж варто приміряти білизну кольору року з джинсовимисорочками та куртками;
  • з відтінками коричневого — комбінації спокійні, але з родзинкою.

Фото: зліва направо https: //www.intimo.com.ua/goods/74530/
і https://www.intimo.com.ua/goods/51717/

< Психологічний вплив: колір-мотиватор

Другий момент розрахований на тих, в чиї правила не входить ь»нижньою білизною, як би цивільно вона не виглядала. Милі пані, пам’ятайте: навіть якщо ніхто не бачить, що під непрозору блузку чи светр одягне кольоровий бюстгальтер, це знаєте, насамперед, ви. І цього знання у вас не відібрати, що саме по собі гарантує позитивний настрій. Не забувайте про кольоротерапію: барвисті акценти в інтер’єрі або в одязі можуть і підняти настрій, і на роботу мотивувати. І білизна до цього списку таких мотиваторів дуже навіть входить.

До речі, команда Pantone якраз описує відтінок Very Peri як символ впевненості у завтрашньому дні та цікавості, яка властива творчим людям. Здається, це те, що потрібно для поступового виходу з тотальної ізоляції! А яке втілення Very Peri віддасте перевагу ви? Нехай у вашому гардеробі в новому році оселиться багато цікавих обновок!
Ваша Капризуля


Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.