Навіщо вам потрібен ексклюзивний купальник і як його носити?

На фото у соцмережі вони стояли поряд і посміхалися «до вух». Обидва хлопці були в абсолютно однакових пляжних шортах — чорних із дотепним написом на боці. Як розповів потім приятель (один із хлопців), він зустрів «брата по розуму» на пляжі у черзі за морозивом. Слово за слово — і решта відпустки вони були вже нерозлучні. «Він одягається, як я, значить ми однієї крові», – говорив жартома знайомий. А тепер уявіть схожу ситуацію, але з жінками в головних ролях. jpg” alt=”” width=”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6655″ />

Історія з сіткому відразу перетвориться на драму! Без жертв, гадаю, обійдеться, але от враження від відпустки «близнюк» в ідентичномукупальник нам може зіпсувати неабияк. Особливо якщо ви до цієї поїздки готувалися мало не з лютого. Місяць відстежували нові колекції, доглядали, замовляли та приміряли. А потім ще три місяці наводили себе у форму до літа, щоб ця дизайнерська краса на вас сиділа не гірше, ніж на моделі з презентації. І щоб потім усі ахнули. Всі й ахнули, включно з вами — тому що таких сюрпризів зазвичай ніхто не чекає.

Питається, що робити в подібних ситуаціях? Відповідей кілька, і всі дуже прості.

№1. Очевидний. Одягти запасний варіант

Ну серйозно, ви ж не з одним купальником приїхали у відпустку? Якщо він у вас справді один – ситуація критична. Я вже писала, навіщо вам на пляжі кількакупальників (https://www.intimo.com.ua/blog/novyiy-kupalnik-7-priznakov-togo-chto/ ) До речі, причини для покупки є і більш серйозні, ніж конкурентка в такому ж вбранні.

Якщо зміна все ж таки є, це добре. Тому що дуже мала ймовірність, що ваш другий купальник хтось із відпочиваючих теж продублює. Гірше, якщо ви брали його за принципом «ну і що, що вицвіло, мені в ньому тільки позагоряти». Не забувайте, що купальник все-таки одягнений на господиню і може багато про неї розповісти. Добре, нехай вам байдуже чужа думка. Але слідом за ним у вас може з’явитися і байдужий вираз обличчя, а потім – і настрій. А воно вам потрібне навідпочинку?

№2 Продуманий. Відразу замовляти ексклюзив

І бажано, щоб такого не було ні в кого у Всесвіті. Вибачте, перебір: хоч би у вашому найближчому оточенні. І, звісно, такі купальники мають бути екстрамодними. Під обидва ці критерії підпадає продукція <греча марки Lida.

Цікаві від греків знайдуться в магазині «Інтимо» – там купальники цього бренду продаються ексклюзивно, більше в Україні ви не знайдете їх ніде.

Наприклад,

Вважаєте, «тропікану» занадто банальною?Зверніть увагу на абстрактні малюнки. Lida має і геометричні, і акварельні і ті, що нагадують візерунки на старовинній кераміці. Здається, чоловіки люблять порівнювати витончених фігуристих жінок із кришталевими вазами… Тепер вони, напевно, згадають про «амфори з дорогим вином» — чому б ні?

№ 3. Брати кілька купальників з однієї ексклюзивної колекції

Таке «комбо» має сенс, якщо ви, наприклад, виявили дуже вигідні знижки (наприклад, на останній розмір з колекції). Або якщо ви раптово виявили, що оновленню підлягає весь пляжний гардероб.такого шопінгу ніколи не пізно, навіть узимку). А може, ви просто «проходили повз і не змогли втриматися»?

Підібрати більше варіантів ви зможете за посиланням (https://www.intimo.com.ua/catalog/2/?b=987&sort=view). У Lida один і той же візерунок представлений в декількох моделях. Вишуканість образу підкреслять купальники з верхом балконет, а комфорт створять безкісткові браслети. Власницям невеликих грудей сподобаються бандо з об’ємними рюшами, що закривають весь ліф. Ну, а для тривалих запливів гарнікласичні злиті купальники.

Відчуваєте, як хитро? Навіть якщо принт дуже популярний, то з великою ймовірністю ви в місці відпочинку опинитеся одна в такому кольорі. А якщо ні, ніхто не помітить каверзи. Тому що, наприклад, у вас оборочка на ліфі йде зліва направо, у дівчини на сусідньому лежаку — зверху вниз, а зарозуміла дівчина біля бару зовсім хизується в монокіні. Проте чоловіки на курорті в один голос підтвердять, що одягнені ви по-різному! Головне — за будь-яких обставин залишатися собою.

Бажаю вам вдалих покупок та унікальних вражень!

Ваша Капризуля

Эксклюзивные купальники Lida только в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.