Носити боді з комфортом: 6 помилок, яких можна і потрібно уникати

Ми й озирнутися не встигли, як ця річ пройшла шлях від білизни до модного одягу — і повсякденного, і навіть вечірнього. Ще в 2017 році ми радили, як на основі боді створювати «провокаційні образи в білизняному стилі», а зараз важкі панночки з реклами закликають: «Хочеш бути в тренді? Купи!» До речі, дуже правильно закликають — ця річ не лише модна, а й зручна. -боді-з-комфортом-6-помилок-яких-можна-і-потрібно-уникати-550×367.jpg” width=”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image- Наприклад, боді на одне плече — просто знахідка для мінливої літньої погоди, коли зранку на термометрі ледве +18°C і вітер, а вдень +26°C і сонце смажить на повну силу. До речі, синоптики запевняють, що таким буде весь серпень, що залишився. А в асиметричному боді вам буде зручно і в тому, і в іншому випадку. Це нагадує трюк, коли ви вліткувисову з-під ковдри одну ногу, щоб було не так жарко. Нарешті, оригінальний крій дозволяє відразу з роботи вирушати до клубу чи кафе. Залишилося тільки декоративний шарфик пов’язати. А можна і без шалика — є моделі, що йдуть у комплекті з вузькою смужкою-чокером.

592,749&sort=view” rel=”noopener” target=”_blank”>боді – чудовий вибір для тих, хто не любить носити гору під заправку. Ваша покірна слуга ставиться саме до таких. По-перше, підлога блузки або сорочки практично неможливо «укласти» під брюками або спідницею так, щоб не зім’яти до стадії «жування». По-друге, вам увесь час здаватиметься, що щось заважає. Навипуск теж не варіант – образ може виглядати розхлябано і неохайно. А боді вирішує одразу обидві проблеми: збоку воно здається кофтинкою під заправку і нічого ніде не стирчить і не звисає. Але навіть при такому, здавалося б, безпрограшному варіанті без помилок не обійтися.Розглянемо основні та розберемося, як

1. Надіти з довгою спідницею

На перший погляд це начебто і не помилка, якщо вдало підібрати поєднання кольорів і фасонів. Максі з тканини, що струмує, з м’якими складками створить образ такої собі невагомої феєчки, що ширяє над асфальтом великого міста. Або оборчаста спідниця у стилі бохо — хіт кількох останніх років — чудово комбінується з боді-сорочкою.

Проте і феєчка, і Есмеральда рано відвідати жіночу кімнату. І тут почнуться події далеко не казкові: підібрати та підняти спідницю, розстебнути кнопки між ніг, при цьому намагаючись не проґавити поділ із рук… Ну правда, хоч у зубах його тримай! Щоб і справді не довелося тримати неприродними способами, краще не ускладнюйте. У тих же магазинах, де ви доглядали боді, напевно, є ірозділи з блузками та топами.

2.Занадто довге або занадто коротке

Таке може статися, якщо ви купуєте без примірки — звичайна справа для інтернет-магазинів. Ви думаєте, що при замовленні достатньо вказати розмір, але зовсім забуваєте про особливості своєї фігури — наприклад, довгий або короткий торс.

Останній варіант ще не так і поганий, адже низ, що бовтається, можна сховати під шортами або брюками. Гірше, якщо куплене боді коротше за ваше тіло і нестерпно тисне знизу. А тиснути воно буде — навіть еластична тканина має межу. Порятунок один — міряти. Якщо ви доглянули модель конкретної торгової марки, можна спочатку приміряти її у звичайному магазині, а купити вже в Мережі, якщо параметри вам підійшли. Або відразу вибирайте інтернет-магазин, з шоурумами у вашому місті (так, у «Інтимо» цілих два такихторгових залів у Києві).

3. Невідповідна спідня білизна

Для початку обмовлюся, що його все-таки краще вдягати, якщо ви вибрали боді як деталь одягу. Але і бюстгальтер, і труси мають бути настільки непомітними, ніби їх зовсім нема. Найкраще зупинитися на гладкій або безшовній білизні, щоб через легінси або спідницю, що облягає, не надрукувалися оброблені краї або мереживний візерунок.

4. Колготки поверх для вечірнього образу

«Та хто там побачить ті колготки» – скажете ви і здорово помилитеся. Підступна гумка запросто може виповзти поверх пояса штанів або спідниці в невідповідний момент. Ось ви довго сиділи в ресторані за столиком, а потім підвелися і пішли танцювати. Ось ви присіли у пошуках упущеного сережки… І тут гумка каже громадськості «привіт», ави збентежено заштовхуєте її назад. Такі казуси трапляються, якщо у вас коротка талія, а колготки ви купили зі звичайною посадкою (бо ваш улюблений бренд не випускає з низькою).

5. Ще кілька років тому я б взагалі не рекомендувала пампушкам носити боді. Товоно стисне так, що важко дихати, то натягнеться, як на барабані… Але зараз і фасони стали різноманітнішими, і асортимент матеріалів розширився. Тому з поправкою на якийсь час моя порада звучатиме як «експериментуйте, але в міру».

Існують моделі з утяжкою із щільної еластичної тканини. Цей матеріал може навіть згладити деякі складочки майже як фотошоп. А ось улюблена багатьма тонка та легка віскоза – мрія поета! – Вам, на жаль, не підійде. Аж надто вона тонка, ніжна, а якщо й тягнеться, то по мінімуму і починає просвічувати. І на жаль, є ризик того, що такий одяг лише підкреслить недоліки. Тому вердикт: лише високий вміст еластану – 10, 15, а краще за 20%. Подібні комбідреси є в іспанського бренду Ysabel Mora та польського Julimex. ” alt=”” width=”550″ height=”367″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6671″ />

6. Мереживо у повсякденному носінні

Незалежно від комплекціїостерігайтеся повністю мереживних та гіпюрових моделей як на кожен день, так і на вихід. Є у таких речей особливість — створювати ефект авоськи. Це може зіпсувати будь-який навіть продуманий ансамбль. Інша справа – невеликі вставки. Так, широка мережива або трикутник в області декольте стане витонченим доповненням до суворого образу з піджаком. А акценти на плечах розбавлять одноколірну цибулю, щоб вона не була такою монотонною. target=”_blank”> https://www.intimo.com.ua/catalog/20/?pages=1&vapl=10. Будьте сміливими та одягайтесь стильно!

Ваша Капризуля

Выбирайте боди в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.