Чудо-білизна для прекрасних дам

Модельєрами придумано безліч фасонів жіночих бюстгальтерів, але одна з найпопулярніших – Це легко пояснюється її універсальністю, вона однаково добре підходить жінкам із різним розміром грудей.

Що таке бюстгальтер балконет? Його чашечка змодельована таким чином, що груди підтримуються лише знизу, завдяки кісточкам і щільній підкладковій тканині, а верхня частина (від ½ до ¾) залишається відкритою. Форма чашок нагадує балкончики, що визначило назву цієї моделі. Ще одна особливість балконет – бретелі широко розведені в сторони, максимальновідкриваючи спину і зону декольте.

У гардеробі кожної жінки має бути хоча б один бюстгальтер балконет, тому що:

  • груди виглядають пишнішими;
  • візуально збільшується розмір (моделі з push-up);
  • широкий асортимент моделей (тканини, забарвлення);
  • універсальна – ідеальне поєднання з будь-якими нарядами. h2>Частина жіночого туалету, до вибору якої слід підходити акуратно

    Бюстгальтер балконет сподобався всіма жінками:

    • з невеликими грудьми, тому що в ньому форми видаються у більш виграшному вигляді. Для них більше підходить фасон з формованою чашкою push-up, що підсилює ефект;
    • для власниць пишних форм випускаються моделі з силіконовою стрічкою по краю чашечки. випускаються зі знімнимибретелями. Їх можна замінити силіконовими, прикрашені декором або зняти зовсім. Для виготовлення бюстгальтера цього фасону застосовуються різні тканини (атлас, мереживо, шовк, бавовняні та синтетичні тканини), різноманітний декор (вишивка, мережива, стрічки та ін.). Гладкі моделі ідеально виглядають з одягом, що обтягує, вони практично не видно.

      Вишукана жіноча білизна від інтернет-магазину “Intimo” з доставкою по Україні

      Інтернет-магазин “Інтимо” запрошує прекрасних дам ознайомитися з нашим каталогом жіночої білизни. У нас Ви знайдете бюстгальтери різних фасонів, моделей, розмірів та кольорів, які задовольнять будь-які запити.

      Вибираючи цю інтимну частину жіночого туалету обов’язково враховуйте: за розміром, меншийрозмір не зробить груди пишніше, а тільки зіпсує її форму і створить дискомфорт; для збільшення розміру грудей вибирайте моделі з push-up; кістки повинні бути виготовлені з гнучкого, міцного пластику і не врізатися в тіло;

    • купуйте модель бюстгальтера відповідно до одягу, під який його носитимете.

    Якщо Ви плануєте носити бюстгальтер під футболку, що обтягує вбрання, вибирайте гладкі варіанти з мінімумом декору та швів.

    Жительки Києва можуть відвідати наш шоу-рум або замовити “Виїзну примірювальну”, щоб вибрати та купити потрібну модель білизни. Для покупців в інших міст передбачений обмін протягом 14 днів, за умови дотримання правил користування.

    Сплатити замовлення можна будь-яким зручним для Вас способом. Доставка здійснюється до всіх населених пунктів України.

    Бюстгальтеры балконет в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.