Термобілизна – бар’єр, непроникний для холоду

З настанням холодної пори року для того, щоб не замерзнути, необхідна багатошаровість в одязі. І найкращий варіант білизни – термобілизна. Воно має унікальну здатність зберігати тепло, незалежно від температури навколишнього повітря. Ці властивості білизні надають синтетичні волокна і тришарова конструкція матеріалу, кожен шар якої виконує певні функції: внутрішній – відштовхує і вбирає вологу; середній – зберігає тепло і виводить вологу назовні ;

  • зовнішній – уберігає від зовнішніх атмосферних впливів.

Термобілизна чоловіча та жіноча – в чому відмінність? ознакою, вся термобілизна поділяється на:

  • спортивна – рекомендована для тих, хто займається зимовими видами спорту, головне завдання цієї білизни – відводити вологу, яка виникає в результаті активних рухів, тим самим зберігаючи тепло, кращі синтетичні матеріали;
  • повсякденна жіноча, чоловіча та дитяча термобілизна – вибір матеріалу виготовлення залежить від того, де Ви збираєтеся більшу частину часу перебувати – в приміщенні або на тривалій прогулянці;
  • для риболовлі – при малій рухливості на рибалці потрібно застосування теплих матеріалів – натуральної вовни.

Стандартний комплект термобілизни – це унісекс, він однаково добре виглядає на представниках обох статей. Такі комплектимають нейтральний колір і складаються з реглану та гамаш. Але є набори термобілизни, які виготовлені спеціально для чоловіків і жінок. Розглянемо, чим чоловіча термобілизна відрізняється від жіночої:

  • чоловіче – спортивний стиль, крій виробу повторює контури та рельєф тіла, посилений захист на ноги. Так як чоловіки дають тілу великі навантаження, основною функцією термобілизни для них стає виведення вологи, отже, виробники використовують синтетичні матеріали; 3052/” rel=”noopener” target=”_blank”>жіноче – комфорт, естетично красивий зовнішній вигляд, різноманітне забарвлення, наявність декору, безліч варіантів виконання – стандартні, лите боді, кальсони, шорти та ін. Комплекти відрізняються кроєм, який створено з урахуванням особливостей жіночої фігури, кальсони ущільнені в тазовій області, щоб захистити репродуктивніоргани.

Крім цього, жіноча термобілизна зазвичай у своєму складі має більший відсоток вмісту вовни в порівнянні з чоловічим.

Термобілизна для всієї родини з доставкою додому від магазину “ Інтимо”

Вибрати потрібний комплект чоловічої чи жіночої термобілизни можна в інтернет-магазині “Intimo”. Ознайомитись з асортиментом зручно за каталогом, задавши потрібні параметри. Наші консультанти допоможуть Вам правильно підібрати розмір білизни, якщо Ви повідомте додаткові параметри своєї фігури.

Приміряти комплект, що сподобався, можна в нашому шоу-румі в Києві або замовити “Виїзну примірювальну”, кур’єр доставить додому обрані моделі. Для мешканців інших міст передбачено обмін товару протягом 14 днів.

Оформити заявку зручно на сайті intimo.com.ua, тут же можна ознайомитися з умовами оплати, доставки, обміну та іншими нашими послугами.

Термобельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.