Купальний костюм для маленької модниці

З настанням літа та спекотних днів багато хто любить проводити свій відпочинок з дітьми на березі водойми, а для цього потрібно мати купальні костюми. Дизайнери модних будинків до кожного сезону пропонують нові пляжні моделі для дорослих та дітей.

Неправі ті, хто вважає, що маленькій дівчинці всі однаково, в чому перебувати на пляжі, вона теж хоче бути красивою, як мама.

Купальники для дівчаток виготовляються, починаючи від півтора – двох років, і бувають закриті (злиті) та роздільний е.

Закриті купальники випускаютьдвох видів – спортивні та пляжні. Вони відрізняються між собою кольоровою гамою та наявністю прикрас. Пляжні моделі яскравіших кольорів, дуже часто доповнюються воланами, рюшами, аплікаціями та іншими елементами декору. Якщо Ви хочете, щоб купальник прослужив не один сезон, вибирайте роздільні моделі, вони бувають: >

  • бікіні – топ, ліф+плавки;
  • танкіні – майка+плавки;
  • трикіні – комплект доповнюється спідницею або шортами.
  • Для занять у басейні краще вибрати злиті моделі з бретелями, які перехрещуються на спині.

    Вибрати дитячі купальники не складе труднощів

    Багато батьків впевнені, що малюкам корисно перебувати на пляжі голяка. Насправді це не так. Інтимні зони дитини вимагають дотримання правил гігієни з перших днів життя, тому їх потрібнозахищати від попадання піску та надмірного сонячного опромінення.

    Вибираючи купальник для доньки, потрібно:

    • правильно визначити розмір – для цього потрібно виміряти зростання дитини, на ярликах зазвичай вказується проміжний розмір , наприклад 92-98, якщо зростання дитини 100, вибирайте виріб з наступними показниками;
    • враховувати вік – для маленьких дівчаток краще придбати злитий купальник без дрібних деталей, які легко відірвати, старшим дівчаткам підійдуть роздільні комплекти;
    • li>

    • звертати увагу на матеріал виготовлення – він повинен бути м’яким, добре пропускати повітря, не викликати алергію та подразнення, швидко висихати, шви – м’які, що не натирають шкіру.

    Купаючи купальник Для дівчинки, обов’язково прочитайте на ярлику склад тканини, способи догляду за нею. Виконуючивсі рекомендації щодо догляду, купальний костюм збереже свій привабливий вигляд не на один сезон.

    Одяг для купання з доставкою додому по всій Україні

    Інтернет-магазин Intimo пропонує ознайомитися з асортиментом білизни та купальників, купити які доступно жителям усієї України, незалежно від місця проживання. , тому що ми організуємо доставку замовлення додому.

    У нашому асортименті представлені лише високоякісні товари, які мають цікавий дизайн та доступні ціни.

    Для мешканців Києва ми пропонуємо послугу “Виїзна примірочна” , кур’єр привезе Вам для примірки кілька моделей. Докладніше про цю послугу та інші послуги магазину “Інтимо” можна прочитати на сайті intimo.com.ua.

    Ми завжди на стороні нашого клієнта.

    Купальники для девочек в Intimo:

    Додати коментар

    Ваш адрес email не будет опубликован.