Колір року: 4 причини носити білизну та одяг відтінку Peach Fuzz 

Колір-антистрес або колір, який зараз «на часі», — так можна описати відтінок Peach Fuzz, вибраний інститутом Pantone як головний у палітрі 2024 року. Назва перекладається як «персиковий пух», і це лише підкреслює ніжність тону. Він м’який, пастельний, коливається між рожевим та помаранчевим. З такою гамою неважко бути у тренді у плані білизни — адже це найбільш «білизняний» колір, який тільки можна уявити.

  1. Причина №1
  2. Причина №2 Пасує майже всім
  3. Причина №3 Забезпечить релакс, наче у SPA
  4. Причина №4 Простіше знайти в інтернет-магазинах

Причина №1

Колористи Pantone описують Peach Fuzz як втілення сучасної елегантності, що легко поєднує молодіжну моду з позачасовою класикою. І з цим важко посперечатися, адже відтінки персикового кольору дуже близькі до базових. Їх можна сміливо носити навіть модницям, які не схильні до експериментів. У такому вбранні вас ніколи не звинуватять у несмаку. А що стосовно білизни, тут все ще простіше: персикові комплекти можна одягати майже у будь-якій незрозумілій ситуації!

І базовість «персикового пуху» — це якраз причина №1 придбати собі щось у трендовому кольорі. Давайте розглянемо інші переваги відтінку Peach Fuzz.

Причина №2 Пасує майже всім

Завдяки своїй теплоті персиковий колір освіжає вигляд людини практично з будь-яким відтінком шкіри. Насамперед Peach Fuzz матиме шикарний вигляд на смаглявій шкірі, він пасуватиме брюнеткам та шатенкам.

Але, звичайно, є нюанси. Так, якщо йдеться про одяг, то світлошкірим білявкам ліпше комбінувати персиковий колір з темними відтінками, щоб не мати блідий вигляд. Виробники як білизни, так і домашнього одягу знаходять дуже цікаві вирішення цієї задачі. Зокрема, італійський бренд Effetto пропонує м’які брючні костюми в дусі печворку, відтіняючи персикову базу чорними та коричневими геометричними вставками або контрастними швами.

А українська марка brabrabra, відома своїм потягом до несподіваних сполучень, випустила цілу лінійку білизни «Прогулянка», де персикові блоки поєднуються з помаранчевими та ніжно-блакитними. А хто сказав, що колір року в образі має фігурувати виключно сольно?

Причина №3 Забезпечить релакс, наче у SPA

Персиковий колір розслабляє та викликає у багатьох асоціацію з бархатистою шкіркою однойменного фрукта. Тому будь-яку річ такого кольору ми підсвідомо наділяємо такою ж текстурою, а тому сприймаємо як м’яку та комфортну. Дуже корисний ефект, коли йдеться про речі, що будуть найближче до тіла.

За словами експертів Pantone, Peach Fuzz формулює новий підхід до поняття м’якості. І тут справа навіть не стільки у самому кольорі, скільки у сенсі, який ми зараз у нього вкладаємо. Цей відтінок підкреслює бажання піклуватися про себе або про близьких (якщо ми даруємо їм щось у подібній кольоровій гамі). А ще він дає змогу створити атмосферу тиші та спокою. Це саме те, що потрібно нам зараз — серед глобальних конфліктів та джерел постійного стресу.

Нарешті, у східній культурі (зокрема, у корейській та китайській) персики вважаються символом життєвої енергії та навіть можуть проганяти злих духів. Чудовий бонус як для одягу, так і для білизни! До речі, в українського бренду Silence є чудова відсилка на таке цвітіння – у вигляді літньої піжами з блузами на гудзиках та широкими штанами. У цій моделі персиковий фон поєднується з ніжним квітковим принтом – правила носіння кольору року цього також не виключають.

Причина №4 Простіше знайти в інтернет-магазинах

Ще одна перевага кольору року — у вас набагато більше шансів придбати онлайн потрібний відтінок. З іншими кольорами це було набагато складніше: згадайте хоча б Viva Magenta 2022 року, або Greenery 2017-го.

Річ у тім, що виробники одягу — ще ті фантазери й нерідко вдаються до авторських назв кольорів у своїх колекціях. А отже і пурпурний, і трав’яний зелений у різних брендів можуть відрізнятися (або потрібні вам варіанти будуть іменуватися інакше).

Інша справа — різновиди персикового. Навіть зважаючи на те, що таких відтінків може бути багато, вони мають більше спільного, ніж насичені тони, і вони легко замінюються один одним.

Передусім, потрібно шукати за запитом «персиковий». У чистому вигляді він представлений, наприклад, у колекції мереживних бюстгальтерів та трусиків Chateau від Kleo. Також ідеально з бажаним відтінком співпадає затишний одяг для дому Naviale – довгий велюровий халат та пухнасті капці.

Експертна порада:

Леся Наказна,
експертка Intimo.ua

Без сумнівів, фаворитом клієнтів наразі являється ніжний, теплий та неймовірно затишний відтінок Peach Fuzz. Виробники слідують актуальним рекомендаціям Pantone і втілюють у свої вироби популярний колір.

Як переконатись, що даний відтінок пасує абсолютно кожній? Оберіть білизну Lormar або Кеу чи ніжні домашні комплекти Roksana. А родзинкою образу стануть колготки Legs в найактуальнішому відтінку 2024 року!

А ось у Ysabel Mora в персикову гаму цілком вписуються світло-коралові трусики. Крім того, у низки марок є лінійки дуже світлої персикової білизни, яку вони називають помаранчевою. Зокрема, такий відтінок ви побачите у комплектах Marc & Andre, Hanky Panky та наборах трусиків Key. Тож до пошукового запиту є сенс включати і помаранчевий (якщо розглядати його найсвітліші версії).

А ще дизайнери дуже люблять гратися зі словом «шампанське» в назві. Це, для прикладу, «помаранчевий шампань» в асортименті Lama або «персикове шампанське» у Fleri.

Як світлі персикові можуть виглядати навіть деякі бежеві речі. Такі теплі нотки є у турецького бренду Jiber, українських Fleri або Roksana.

Головне пам’ятати, що ми шукаємо насамперед теплий відтінок, той, у якому більше помаранчевих ноток, ніж рожевих. У останньому випадку відтінок буде більш холодним. Хоча, якщо розібратися, то варіанти на кшталт «рожевого персику» також ніхто не скасовував. Як ми вже казали раніше, такі тони підійдуть світлошкірим блондинкам. Або тим, хто досі серденьком не відпустив барбікор, хоча розуміє, що він вже не у тренді.

Загалом вирішити проблему вам допоможе пошук за кольорами. Ідеально буде, якщо фільтри на сайті дають змогу вказувати в пошуку відразу кілька відтінків. Вам потрібно ввести комбінації «бежевий-рожевий-помаранчевий» або «бежевий-рожевий-кораловий» і потім оцінювати результати серед загального списку.

Бажаємо, щоб у прийдешньому 2024-му році ви завжди знаходили час та можливості турбуватися про себе та близьких. Ну, і звісно, на модні покупки, що будуть вас радувати!

Обрати білизну на Intimo.ua:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.