Навіщо вам коригуюча білизна, якщо ви худенька?

У подруги драма: днями з’ясувалося, що її улюблений артист носить білизну, що тягне. «Уявляєш, а я думала, він такий спортивний!» – журиться подруга. Ох вже мені ці таланти та шанувальники! Насправді утяжка — штука, корисна навіть для відносно худих людей. Чому? Зараз розповім.

Що ми уявляємо, коли чуємо «коригуючу білизну»? Найчастіше мозок малює картинку: великих розмірів жінка намагається влізти в «грацію» з допомогою двох, або навіть трьох мініатюрних помічників. І кричить: «Хімеоне, затягни корсет!» – як героїня фільму «За двома зайцями». Тому ми й думаємо, що якщо всі ці прибамбаси зняти, людина миттєво роздмухується, як куля. нанасправді ні: білизна з секретом! І воно допомагає не тільки зменшувати небажані обсяги, але також удосконалювати і без того стрункі силуети.

Диво-тканина підтримує м’язи

Дивіться: при пошитті білизни, що коригує, виробники використовують матеріали з високим ступенем еластичності . Тканини можуть бути різними – і з додаванням натуральних волокон, і суто синтетичним (переважно нейлон-поліамід-еластан). Звертайте увагу на такі добавки, як бавовна або бамбукові волокна. Вони дозволяють тілу дихати, відводять вологу (бамбук робить це вдвічі ефективнішим), і ви не відчуваєте себе, як у грубці. І якщо носити таку білизну постійно, м’язи звикають до притисненого стану і зберігаються в тонусі. Саме тому різні варіанти утяжок радятьжінкам, які бажають швидше відновитися після пологів. До речі, цей варіант підійде навіть якщо ви та щасливиця, яка після народження дитини повернулася майже в початкову форму.

Як білизна перетворює на «вічних 18-річних»

Інша подружка нещодавно розповідала кумедну історію із занять з йоги. Жінка на сусідньому килимку, не зумівши виконати якийсь елемент, зітхнула: “Звичайно, ось ходять сюди 18-річні!” І кивнула на подругу. А в неї вже 11-річна дочка, що, втім, не заважає їй бути худою, як тростинка, і гнутися на всіх напрямках. Причини – здорове харчування, фізичні навантаження, нарешті, правильна еластична білизна, одягнена в потрібний момент.

І тут навіть неважливо,молода ви мама або просто в пошуках досконалості перед дзеркалом. Буває такий стан: усім задоволена, ось тільки талію б уже. Або прес підкачати. Або попу. В чому проблема? Одягаємо бриджики, що підтягують, — і в зал, формувати все, що нам потрібно. Або на велопрогулянку, поки що тепло. Не хочете почуватися перетрудилася? Запишіться в танцклас і активуйте із задоволенням.

Трохи, що вилазить на талії. Трохи нерівна поверхня стегон. Тільки здається, що все це дрібниця. У певний момент це «трохи» може дуже зіпсувати нам настрій. Навіть якщо ви суперстильно одягнені, волосся лежать відмінно і ви навіть примудрилися намалювати ідеальні стрілки. Навітьякщо на вас одягнений строгий піджак або об’ємний светр, що приховує талію. Ви зранку бачили, що саме там є. Тому використовуємо швидку корекцію проблемних зон за допомогою білизни — як мінімум для душевного спокою.

І худі мають жир. Куди його подіти?

Мовою спортсменів і дієтологів ця неприємність називається skinny fat. Дослівно з англійської це перекладається як «худий жирдяй» простіше кажучи — та сама корова, яка, на жаль, не газель. Звучить грубо, але насправді правда, а все тому що жиру при такій статурі набагато більше, ніж м’язів. Ситуація набагато критичніша, ніж «треба трохи поприсідати».

Отже, на людях отримуємо струнку фігуру, приховану одягом, а вдома — в’яле тільце з целюлітом. Вирішення проблеми – спорт і масаж. А поки ви б’єтеся з жиром у залі, чарівні шортики борються з«апельсиновою кіркою». Подвійний удар на користь краси!

До речі, на етикетках такої білизни дійсно пишуть про антицелюлітний ефект. Але це зовсім не означає, що целюліт зникне, як тільки ці речі одягнете. Якщо подивіться склад тканини, теж здивуєтеся — він звичайний. Секрет у самій структурі матеріалу — він виконаний у вигляді осередків, що чергуються, і невеликих опуклостей. Таку поверхню ми можемо побачити в італійських моделях FarmaCell, Papillon або Peachy Pink. target=”_blank”>

Допоможе стати спокусливою

Ще один милий «побічний» ефект — по кручі будь-яких жіночих тренінгів. Йдеться про поставу: спина вирівнюється сама собою в коригувальній білизні з акцентом на поясі. До цієї категорії належать бриджі або трусики з високою талією, пояси та сукні, що підтягують. Звичайно, у вас не буде відчуття, начебто до спини прив’язали дерев’яну палицю. Але коли тіло з усіх боків акуратно стискається — тут уже рефлекторно хочеться випростатися. А де рівна постава, там і гордо піднята голова, і гордовитий погляд, і впевненість у собі.

Зрештою, така білизна максимально зручна – відсутність швів дозволяє носити її під будь-який одяг. Бувають сукні, заради яких ми готові на все? Навіть згорнути гори або відмовитися від улюбленого еклера: воно маєсидіти ідеально гладко. А як досягти цієї гладкості, якщо ти не із пластику?

https://www.intimo.com.ua/catalog/90/. А як і для яких цілей вибирати різні види білизни, що підтягує, я розповім докладніше наступного разу.

Побачимося у спортзалі! Ваша Капризуля

Выбирайте утягивающее бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.