«У бенкет і у світ»: 5 варіантів домашнього одягу, в яких можна вийти на вулицю

«Скажи-но дитинко, що на тобі зараз надіто?» – пише він вам, і ваше серце завмирає. Навіть якщо це ваш уже п’ять років як чоловік, і він просто нудьгує у відрядженні. Що вже казати про недавніх знайомих (зрозуміло, дуже вам симпатичних). Так ось, ви, звичайно, бліднуєте, долоні потіють, думки плутаються. А все тому, що ви одягнені в шорти зі столітніх джинсів (обрізали через дірку на коліні), і запрану корпоративну футболку з написом «Робітник місяця» (не по клубах же в ній ходити).

Можете сміятися і говорити: Це не про мене. Насправді це про багатьох (зізнаюся, у мене теж є такі «ветеранські» шорти).

У нас чомусь досі прийнято вбиратися на вихід, а вдома ходити в «некондиції». Вицвілі майки,залатані штани… І це все для найприємнішого компаньйона та співрозмовника — для себе коханих. Куди ж це годиться? Пропоную кілька варіантів, про які можна не тільки написати в месенджері близької людини, а й з’явитися в онлайн-ефірі. І навіть за бажання вийти з дому – до магазину чи на прогулянку із собакою. Шкода розлучатися зі звичними речами? Не біда: давайте підберемо новий гардероб з урахуванням ваших уподобань.

№1. Було: розтягнута футболка вашого хлопця. Варто змінити на: домашню сукню-майку з написом. Думаю, ваш колишній вибір пояснювався якраз просторим фасоном. Чоловіки взагалі знаються на комфортних речах: чи давно ви бачили свого друга, скажімо, в обтягуючій маєчці? Але виробники homewear вже розібралися що до чого випускають такі жіночі моделі, які відрізняються не тільки вільним кроєм, але й оригінальністю. Вамподобався дотепний афоризм про п’ятницю, пиво чи Бетмена? Рада, що ваш друг все ОК з почуттям гумору. Але зараз в інтернет-магазинах просто валом справді класних речей із написами — від майок до суконь. І багато хто з натуральних тканин (читайте описи).

Середня довжина таких суконь — трохи нижча за середину стегна. Так що якщо зростання у вас невисоке, вам підійде навіть подовжена майка.

№2 Було: запрана майка та старі шорти

Варто змінити на: новий комплект з принтами або малюнками Можна брати і однотонні речі, і окремо. Але погодьтеся, комплекти виглядають веселішими. Тримайте мій улюблений лайфхак: купити два набори та комбінувати між собою верх і низ із різних. Або носите всепредмети окремо — тим ширшим буде поле для модних експериментів.

< img src="https://www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2019/08/51764-4-367x550.jpg" alt="" width="367" height="550" class="aligncenter size-medium wp-image-6690" />

Знайдуться моделі і для тих, хто не розлучається з чорним навіть удома. Наприклад, у цю футболку із грушею я просто закохалася. У цьому малюнку безліч деталей – такі завжди хочеться розглядати. Стало бути на прогулянці та футболці, і вам увага оточуючих забезпечена!

№3 Було: трикотажний халат на блискавці

Варто змінити на: туніку зі східним орнаментом Запитайте, чим погані такі халати?” Та тим, що тканина, з якої вони виконані, як правило, м’яка, а ось блискавка завжди жорстка. І якщо її застебнути докінця, вона жахливо стовбурчиться. Не будемо сперечатися про красу, але в такому вбранні ще й незручно. Спробуйте сісти «по-турецьки»! Тепер не можете позбутися думки про цей бугр зі блискавки? Не мучтеся вже, шукайте м’яку туніку, і бажано без застібки. Малюнок, вибирайте за бажанням. Просто схід – абсолютний хіт цього сезону. Причому в усіх проявах – хоч мандали, хоч «огірки».

№4 Було: старі треники

№5 Було: байковий або махровий халат

Варто змінити на: коротку сукню з довгим рукавом Зазвичай їх пропонують як весняно-осінні і навіть зимові, якщо носити під колготки. Але погода може вередувати так, що сукні стануть у нагоді і в серпні. Втім, багато з пропонованих моделей – з бавовняного трикотажу, що дихає, так що ви не запаритеся. До того ж у таких речей завжди вигадливий декор: хочете — вишивка, хочете — аплікації, хочете — фразочки «зі змістом».

Можна знайти варіант без рукавів. Наприклад, ось такий — з віскози. Насправді це сорочка, але за бажання її можна носити і як домашню сукню. Поводитеся природно — ніхто й не підкопається.

Про червоний колір: складно знайти, неможливо забути Говорячи про ефектний одяг на вихід, я завжди згадую про червоний колір. Це моя слабкість, і думаю не тільки моя. Так ось: тривалий пошук по онлайн-магазинах (та й в офлайні теж) показав, що характерних яскраво-червоних речей саме для домашнього носіння там вдень з вогнем не знайдеш.

Є бордові, темно-вишневі і Звичайно, всі відтінки рожевого – але тільки не червоні. Затеяскравих речей потрібного відтінку багато серед нічних сорочок та провокаційної білизни. Мабуть, у фірмах з пошиття цього добра працюють тонкі психологи, які завжди пам’ятають про те, що вдома потрібно розслаблятися, а яскраві забарвлення бадьорять і збуджують.

Загалом, якось не подумали хлопці про фанати червоного. Однак ми не зупинимося і продовжимо шукати потрібні речі «з характером». Діліться своїми знахідками у коментарях! А поки що можете за цим посиланням вибирати з наявних у продажу соковитих відтінків. _blank”>https://www.intimo.com.ua/catalog/160/?pages=10&vapl=10 . Створюйте настрій! Це найцінніше, що у вас може бути, адже від нього так багато залежить!

Домашняя одежда для улицы:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.