Стримана краса: 4 види коригувальної білизни від Ysabel Mora

Жіноча білизна — справжня зброя. У всякому разі, так кажуть чоловіки, які не можуть з першого разу зрозуміти, як і що там розстібається. Жарти жартами, але один різновид справді можна вважати частиною секретної зброї. Йдеться про shapewear або коригуючу білизну.

1.Трусики: стиль і фіксація

Можете не вірити, але існують навіть «суперсексуальні» версії білизни, що коригує. Я знайшла такі у Ysabel Mora – це сліпи з повністю сітчастою задньою частиною. Звичайно, якщо ви надумали стягуватися, то навряд чи ризикнете показати своєму «принцу», як на вас сидять ці трусики. Але бойовий настрій вони створять по кручі стрінгів: бігла, хвостиком махнула — іусі чоловіки штабелями.

Є і скромніший варіант – з цілісним поясом, але мереживними штанцями. Він і закриває більше і підтягує сильніше.

2. Шорти: час на прогулянку

Залежно від довжини та посадки вони можуть по-різному моделювати фігуру. Любителькам комплексного підходу стануть у нагоді так звані велосипедки. Вони притискатимуть і сідниці та верхню частину ноги з усіх боків. До речі, у Ysabel Mora можна знайти найбільш універсальнішорти – у них також передбачена ще й висока посадка. Це дозволить до всього іншого формувати лінію талії та максимально плоский живіт.

Є також моделі з довжиною велосипедів, але низькою талією – вони хороші для любительок активного відпочинку або шанувальниць стилю casual. Знайома ситуація: ви нахилилися або навіть сіли на лавочку, а підступні джинси видали усі ваші таємниці. Особливо ніяково, якщо ці секрети з утяжкою. Але моделюючі шорти виключають подібніказуси.

3. Боді і напівбоді: по-діловому З першим різновидом знайомі ті, хто тримає руку на пульсі моди. Боді з усіляким кроєм верху тримаються у тренді вже кілька років. А ось другий варіант зовні більше нагадує елемент спортивної форми. Це щось на зразок сліпів чи шорт із високою талією. І від цієї лінії вже починаються лямки — широкі або тонкі.

Обидві ці моделі ідеально підійдуть для осені, коли ми потихеньку міняємо «оперення» з літнього та майже відпускного на суворе офісне. Простіше кажучи, маєчки-спіднички на ділові костюми. Напівбоді в цьому випадку відіграє роль своєрідного поясу і дозволяє одягати будь-які «повітряні» блузки без остраху показати зайве.

4. Сукні: за сценарієм Попелюшки

Деякі з них виглядають так, що їх помилково можна одягнути навіть яксамостійну річ. Є, наприклад, моделі з верхом-мийкою, де декольте оздоблено мереживом. У «буденнішій» версії область грудей оброблена тонкою сіткою. Бюстгальтер, звичайно, виглядатиме і там, і там, тому щодо «самостійної» речі я погарячкувала. Втім, обидві сукні виглядають досить ефектно для того, щоб досхочу накрутитися перед дзеркалом до остаточного одягання.

Як бачите, вибирати модні обладунки зовсім нескладно. Навіть якщо ви б’єтеся не лише «за» (захоплені погляди оточуючих), а й «проти» (іноді недосконала фігура – особистий ворог). Більше ефектних моделей можна знайти на офіційному сайті Ysabel Mora. А придбати — в інтернет-магазині «Інтимо» по посилання.

Успіхів у битві за красу! Ваша Капризуля

Выбирайте утягивающее бельё Ysabel Mora в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.