Взявся за груди – вибирай щось!

У кожного хлопця є свій фетиш. Хтось божеволіє від довгих ніг, а хтось втрачає всяку людську гідність, побачивши класну попу. Когось приваблюють блондинки, когось брюнетки, а хтось постійно спантеличений пошуками довговолосої рудої красуні, і жоден чоловік у світі не може йому цього дорікнути. А в мене є один чудовий пункт з приводу жіночих грудей, і я більш ніж впевнений, що не самотній у цій пристрасті.

Мені подобається великі груди. Мені дуже подобається великі груди. Іноді я втрачаю контроль, коли бачу великі груди у дівчини з кредитного відділу в банку, Мегамоллі чи автосалоні (і це ще добре, що відучився подібним чином реагувати на продавщиць у м’ясному та молочному).відділах супермаркетів). І коли груди сховані під сорочкою і застебнуті на всі гудзики, і коли вони злегка виглядають з декольте, і коли їх просто нічого не прикриває. Можна сказати, мені пощастило – у моєї нинішньої дівчини груди саме такі, як треба. Яка саме? Не дуже розуміюся на буквах і цифрах, для мене основним показником є той факт, що вона не повинна поміщатися в мою – теж немаленьку — долоню.

ліф для великих грудей < Проте наш світ, на жаль, недосконалий: те, що я і подібні до мене хлопці вважають даром Божим, вона сприймає як покарання. І весь смуток і біль особливо явно відбивається вїї очі під час вибору нижньої білизни. Раніше якось і не замислювався (чи часу на це не було, чи досвіду життєвого не вистачало, разом з мудрістю людською), що її груди і фігура в цілому ставляться до розряду не зовсім стандартних, а тому далеко не скрізь її можна красиво вбрання.

Середньостатистична дівчина її вікової категорії є гордою володаркою не найбільших грудей, а тому і білизна, що дбайливо створюється різними крутими брендами на китайських заводах, просто не підходить по розмірній сітці. Білизна ж побільше, як правило, ідеально підходить тільки під запраний халат звичайної літньої дами, в якій вона виходить годувати всіх кішок.

Звичайно, періодично вона примудряється десь купити гарну білизну, і це свято може відзначатися у нашому невизнаному, як деякі народні республіки, осередку суспільства – причому довше і крутіше, ніж ймовірне гіпотетичне весілля. Бо такийрозкішний, зручний і бюстгальтер, що ідеально сидить, може зустрітися всього раз у житті, і гріх було його не купити. Власне, вона завжди так пояснює дорогі покупки, поки намагаюся усвідомити, чи правильно моє повнечко … ой, ні, звичайно ж, сонечко, сонечко – чи правильно вона розуміє значення слова “гріх”. Але оскільки груди у неї, то сонечко має повне право диктувати умови. Це життя, і тут ніхто не казав, що буде легко.

Так ось, буквально тиждень-півтора тому її колега, яка тепер має всі шанси стати найкращою та найулюбленішою подругою, розповіла їй про інтернет-магазин «Інтимо». », де сама замовляє собі білизну, тому що її параметри також не зовсім стандартні.Щоправда, у її випадку природа спрацювала в діаметрально протилежному напрямку – з її грудьми чудово б справлялася білизна для підлітків, а попа могла б влізти до колготок із «Дитячого світу». Але в цьому інтернет-магазині майбутня подружка знайшла кілька ідеальних варіантів свого розміру, замовила, і тепер ходить у ньому задоволена, як слон, який вдало купив гарне нижня білизна. А інакше я не розумію цю аналогію.

Моя благовірна, природно, в офісній кухні за чашкою кави наслухалася розповідей про великий вибір та зручну систему пошуку за розмірами. І полізла на сайт. Буквально за годину вона вибрала собі одразу три варіанти та оформила замовлення. Один із них став її коханимробочим варіантом.

чорний ліф

Друга вона купила заздалегідь, готуючись до літа та легких сарафанів.

білий ліф

Ну, а третій був чудовим сюрпризом, поданим мені того ж вечора святкування вдалої покупки.

синій ліф

Треба сказати, що сайт вирішив одразу кілька проблем, які мучили нас обох. Тому що від її страждань і прикростей безпосередньо залежало наше інтимне життя, а в її поданні всяка бабуся білизнапоказувати в спальні неприємно. Тепер же наш секс ніщо не затьмарює. До того ж, нова білизна неймовірно зручна, що дуже важливо для здоров’я. Адже всякі мережива, що натирають, і давлять бретельки можуть заподіяти масу неприємностей, включаючи навіть шкідливі новоутворення. І, на щастя, ця проблема теж була легко вирішена.

До речі, ціна питання виявилася напрочуд прийнятною. Не можу сказати, що моя кохана обрала найдешевшу білизну зі всього асортименту, але наш сімейний бюджет цілком потягне регулярні покупки бюстгальтерів за середніми цінами. Тож тепер у її руках повне право набивати свої ящики гарною та зручною білизною, а в моїх – вимагати презентації нових покупок.

Денис Соболєв

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.