Про що говорить жіноча піжама. Уся правда

Людина проводить уві сні третину свого життя. Хоча ми її пам’ятаємо тільки зі сновидінь, все ж таки хочеться додати в неї трохи комфорту. Особисто я – сова. Найсовіша з усіх можливих. За будь-якої нагоди я намагаюся гарненько виспатися, а вставати раніше восьмої ранку для мене смерті подібно. -9-550×344.jpg” alt=”1376150722_ocharovatelnie_spyachie_givotnie-9″ width=”550″ height=”344″ class=”aligncenter size-medium wp-image-4862″ />

Моя дружина теж любить поніжитися під ковдрою. Раніше мене не дуже хвилювало, у чому вона спить. Але останнім часом став придивлятися до цих піжамок та пеньюарчиків. І зауважив, що вибір одягу для сну сильно залежить від його настрою та бажань.

Якщо він втомився після напруженого дня, він одягає теплу та волохату піжаму. Якщо хоче приємних сновидінь – настав час для шовкової маєчки. А якщо в хід пішов напівпрозорий пеньюар, то туткоментарі зайві.

Два тижні тому я вирішив дослідити це докладніше. Але чи справді це так важливо? Як визначити характер жінки по її піжамі? Добре, коли в тебе кум – психолог. За келихом пива ми з ним обговорили це тремтяче питання і дійшли висновків: вибір одягу для сну безпосередньо залежить від характеру жінки. Тепер розберемося докладніше:

Майка та шорти

Один із найпопулярніших «сонних» комплектів. Так спить більше половини дівчат. У них не жарко та комфортно. Так одягаються найчастіше відкриті та товариські дівчата, які не соромляться своєї фігури, люблять провести вечір із келихом вина та замовити піцу. При цьому вони часто люблять з понеділка сідати на дієту і поминати її за пару днів смачним тортиком. Загалом, з такими не скучиш.

жіноча піжама

Фланелева піжама

Для таких дівчат найважливіше – це зручність. Вони не надто переживають з приводу свого Такі дівчата цінують внутрішній комфорт, але тут варто придивитися до малюнку на піжамі Якщо вона рожевого кольору з ведмедиками і зірочками, то така дівчина дуже романтична, а в її характері так і проскакують дитячі витівки. диво в волохатій піжамі, вітаю, вам довіряє, адже не кожна здатна показати своїх пухнастих скелетів з шафи.

рожева піжама

Бебі-дол

Нехай ця заморська назва вас не лякає. Це лише простора коротка маєчка, розкльошена знизу. Її найчастіше вибирають ті дівчата, яким не підходять два попередні варіанти.

>

Такий «сонний одяг»обирають дівчата, які в душі почуваються завжди молодими. Вони готові будь-якої миті віддатися пригодам, навіть якщо їх розбудити посеред ночі. Вони люблять активний відпочинок, тому стрибок з парашутом для них кращий за перегляд серіалу будинку. А ще вони люблять добрі жарти. Так що трохи побойтеся, адже саме ви будете одним із головних героїв її веселих історій.

Ось тільки скажу по секрету, що її саму від таких самих жартів нічого не захищає.

чорна нічнушка

Пеньюар

Я думаю, ви чудово розумієте, що пеньюар – це не одяг для сну, а сюрприз для чоловіка. І сон тут напевно зайвий. Пеньюар – це одяг для особливих випадків, його не носять щодня. Це справжній маніпулятор для чоловічої статі, який не слабко притуплює нашу здатність мислити критично. Так от, якщожінка знайде цю кнопку, вона може з чоловіка вити мотузки. Працює це не гірше від борщів і котлеток. Ось уявіть, після бурхливого вечора за участю пеньюару вона каже вам: «Любий, я таку чарівну сумочку бачила». Погодьтеся, відповідь можлива лише одна.

Як говорив класик: «Ідеальний чоловік у розумінні жінки повинен знати лише три слова: «Люблю, куплю, поїдемо».

пенюар

Нижня білизна

Спати в ліфчику, хоча мені це, на щастя, не знайоме, далеко не завжди зручно. До того ж, за цілий день він набридає настільки, що жінці хочеться якнайшвидше його позбутися. Я багато разів бачив вираз обличчя своєї дружини, коли після важкого дня вона повертається додому і знімає бюстгальтер. Так от, саме так виглядає щастя.

Якщо жінка лягає у ліжко у білизні, то вонарозраховує додатковий ефект. Який саме – залежить тільки від її фантазії та вашої реакції. Це не стосується зручної спортивної білизни. Спати в ньому воліє невелика кількість жінок, враховувати їх все ж таки варто.

Часто в спідній білизні сплять жінки дуже вольові, емоційні та сильні. Тож готуйтеся до бурхливих сварок і не менш бурхливих перемир’їв.

біла спідня білизна

Нагишом< /p> Що може бути природніше, ніж спати без одягу? Ви здивуєтеся, наскільки багато жінок воліють саме такий варіант. Це безпрограшний вибір для спекотної погоди. Чоловік також залишиться задоволеним. Тут є єдиний мінус – дзвінок у двері.

Моя хороша знайома теж любить спати голяка. Вона настільки звикла, що просто не помічає того, що роздягнена. Так якось вранці зателефонував їй удвері кур’єр, вона і відчинила, прийняла посилку і розписалася. Потім довго не могла зрозуміти, чому кур’єр дивився на неї такими здивованими очима. в уніформі Супермена чи Бетмена, образі гамбургера чи пінгвіна, то можу сказати лише одне: вона дуже творча і непередбачувана людина. Їй абсолютно наплювати на моду, вона не любить мейнстрім і хоче виділятися навіть у таких дрібницях.

Загалом, готуйтеся дивуватися, адже вам доведеться поринути з головою в казковий світ такої Аліси в країні чудес. Так що будьте морально готові щодня зустрічати її різну. b-font-Anime-cosplay-fleece-onesie-font-b-pajamas-b-font-All-367×550.jpg” alt=”жовта піжама” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size- medium wp-image-4871″ />

Якщо хочеться зробити сюрприз

Як говорив мій добрий друг, якщо хочеш перейти на новий рівеньстосунків із дівчиною, ти маєш подарувати їй піжаму та «Твістер». Чому «Твістер» – зрозуміло. А ось піжама – це досить особистий подарунок, якщо комплект білизни дарувати ще рано. І ще один натяк на щось більше.

Для міцних та тривалих стосунків можна вигадати щось оригінальне. Але варіант із піжамою все одно актуальний. Щоправда, у цьому випадку вона може бути набагато відвертішою. Радуйте свою другу половинку спонтанними сюрпризами, і ви побачите, що ваші стосунки стануть кращими. Ось тільки з ревнивими дівчатами потрібно обережно, адже вони будь-який несподіваний подарунок сприймають як спокуту за великий «косяк», про який вона ще не знає. своєї дружини. Вибір упав на цю милу нічну сорочку. Впевнений, що дружина залишиться задоволеною. Ловіть посилання:

Ярослав Фандорін

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.