Ноги у кольорі: підбираємо колготки під будь-яке вбрання

Дами в колготках – справжні стратеги. Коли потрібно укласти штабелями пару десятків чоловіків, вони просто надягають спідницю коротше. І працює! Якщо ноги гарні, звісно. Втім, якщо з довжиною та формою вийшла затримка, її завжди можна компенсувати. Почуттям кольору, схильністю до експериментів, перевтілень та маскування. Усього цього можна досягти лише правильним підбором колготок. Чим сьогодні й займемося.

Друга шкіра

Декілька вдома, одні на роботі, і ще одні в сумочці про запас. У жінок взагалі має бути стратегічний запас тілесних колгот. Як-не наша «друга шкіра». Щоправда, врахуйте, що за відтінком вона має перегукуватися з першою. Якщо вам дуже хочеться одягнути ніжки у колір засмаги,врахуйте, що світлі ручки та бліде личко при цьому нікуди не подінуться. Така різниця виглядає недбало і дуже впадає у вічі. І чоловік просто вирішить, що ви перебрали з кремом-автозагаром. Замість того, щоб непритомніти від вашої краси, як личить пристойному джентльмену. .jpg” alt=” прозорі коглотки” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4840″ />

Краще, якщо туфлі до таких колготок будуть бежевими або кольоровими – це дозволить не перевантажувати образ. Якщо, звісно, інших немає, можна одягнути і чорні. Але це вже буде трохи не те.

А із щільними колготками «під засмагу» треба бути гранично обережними. А все тому, що виробники дуже люблять пограти з відтінками.Тут вам і «бронза», і «шоколад», і навіть червоні відтінки, і навіть зеленця. Навмання купувати такі через Інтернет явно не варто. Якщо все ж таки зважилися — віддайте перевагу фірмі, яку вже «тестували» офлайн.

Маст-хев кольору ночі

Що називається, вдягайте в будь-якій незрозумілій ситуації. Чорні колготки у принципі універсальні. Вони однаково гарні і з класичною спідницею, і зі шкіряними шортами, і з коктейльною сукнею. Ще одна їхня перевага – на відміну від багатьох інших відтінків, вони справді подовжують ноги візуально. І стрункіше теж роблять. Наприклад, з матовими чорними колготками навіть пампушка зможе дозволити собі спідницю.alt=”чорні колготки” width=”300″ height=”450″ class=”aligncenter size-full wp-image-4841″ />

Якщо чорний смертельно набрид, а від темних квітів в одязі відмовлятися не хочеться, освіжіть вбрання матовим сірим. Любителькам експериментів сподобаються також варіанти з темно-синіми та болотно-зеленими колготками. Одночасно і впадає у вічі, і… не впадає. Ідеально для офісу, загалом.

зелені колготки

Приборкання кольору

Думка про те, що кольорові колготки перетворюють будь-яку жінку в непристойну — той самий міф, який я розвіюватиму не шкодуючи сил. Автор курсу «Стервології» Євгенія Шацька в одній із своїх книг ілюструє свої модні порадидосить кумедною сценкою. Хлопець у черзі, задивившись на дівчину в яскраво-рожевих «дольчиках», згадав, що треба… купити презервативи. Ось і весь асоціативний ряд. Втім, на кольорові колготки намовляють. Вони здатні оживити навіть найсуворіший образ.

Ваша покірна слуга примудрилася за день назбирати цілу авоську компліментів від колег, лише надягнувши під чорну сукню бордово-червоні колготки. З таким же успіхом можна пробувати й інші поєднання: сірий костюм із кораловими колготками, чорна сукня-футляр – із жовтими. Щоправда, повторити такий трюк вийде лише у тих офісах, денемає суворого дрес-коду. Навряд чи вам буде комфортно, якщо шеф весь день водитиме очима за вашими колготками, як GPS-навігатор, що заклинив.

рожеві колготки

Втім, яскраві варіанти можна з успіхом носити і вихід. Спробуйте заради інтересу надіти горезвісні рожеві колготки з бежевою або світло-сірою сукнею-тунікою. Ну, а з чорною спідницею-шортами та шкіряною курткою вони складуть непоганий клубний ансамбль (щоправда, це для власниць ідеальних ніг, ну чи просто для дуже сміливих).

малинові колготкиколготки або зі взуттям, або зі спідницею того ж кольору .

Візерунки

І насамкінець чудова новина для любительок орнаментів у всіх їх проявах. Розвіюємо ще один міф про колготки. Не один рік експерти з модних журналів зневажливо пирхали на візерунчасті капронки. Та-дам! Тепер вони у тренді. Наприклад, цей аксесуар засвітився навіть на показі Chanel на тижні високої моди у Парижі. Зверніть увагу на цю хаотичну сітку — ну явно вбрання не для консервативних леді!

Як бачите, на кожен «колготний» стереотип знайдеться соковитий і колоритний образ.

Красиві жіночі ноги – це взагалі абсолютна зброя. Розпоряджуйтеся своїм «арсеналом» з розумом і «упаковуйте» його зі смаком. /p>

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.