Натхнення для валентинки: як вручити подарунок до Дня закоханих та не сісти у калюжу?

Як думаєте, кому складніше даються вітання на День святого Валентина – жінкам чи чоловікам? Ручаюся, ви перестанете ставити це питання, якщо почитаєте коментарі у чоловічих пабликах у соцмережах. Там ви знайдете і «рятуйте-допоможіть», і «зламав усю голову, що їй написати» і навіть «не так її привітаю – мені кінець». Глобальне свято закоханих для когось перетворюється на випробування схоже на поєдинок з драконом.

Але потрібно розуміти, що криза жанру в написанні любовних поздоровлень –проблема не просто глобальна. Більше того: вона на всі часи. Наприклад, ще в 1797 в Англії заповзятливий видавець опублікував «Посібник для молодої людини з написання валентинок». Посібник був перелік витончених фразочок, хитромудрих компліментів і, звичайно, римованих рядків. Загалом все необхідне для того, щоб вражати уяву жінок. Ті, у кого був не дуже якийсь почерк, оплачували послуги каліграфів для заповнення листівок.

Стало бути , попит на романтику на замовлення існував вже тоді – у плані як форми, ізмісту. Втім, обдаровані поети навіть примудрялися зашифровувати імена коханих в акровірші. Дізнавшись про це, мимоволі починаєш запитувати сам себе: чим я гірший? Хіба я не можу вигадати щось оригінальне? І ідеї приходять! Кількома простими я поділюся з вами.

До речі, чомусь вважається, що дівчатам ці справи даються легше. Може, така думка пов’язана з тим, що для нас у 18 столітті не випускали допомоги, і нам доводилося до всього доходити самим. Але скоріше, річ у тому, на активних дій в амурному плані частіше чекали саме від чоловіків.Правда зараз часи змінилися, і ось вже жінки також креативять перед святом.

«50 причин, чому я люблю тебе»

Такий напис повинен прикрашати баночку або коробку з паперовими смужками. На них ви пишете достоїнства коханого, якості, які ви цінуєте в ньому або дії, які вас особливо розчулюють. Причин може бути будь-яка кількість – хоч сто, якщо нарахуєте. Як бачите, ідея лежить на поверхні. А головне – для неї не потрібні поетичні навички.

< /p>

Або теплі домашні капці: з нашою незрозумілою зимовою погодою якраз будуть в’язані напівчобітки Ysabel Mora.

Чарівні лейбли

Ці ярлики з дірочками кріпляться до подарункової коробки або пакета. Шукати їх варто у магазині хендмейду. Там продаються і готові, з малюнками та написами, і однотонні.

Лейбли хороші своєю універсальністю: ви завжди підберете відповідне з нагоди забарвлення. Вони виконають і функцію листівки: на мініатюрному ярличку завжди знайдеться місце для слів «я тебе люблю». Зрештою,можна легко намалювати серце від руки. А хто сказав, що про кохання неодмінно треба говорити довгими заплутаними фразами? Тим більше, що у вас ще є подарунок, що не менш говорить — наприклад, червона білизна з мереживами. Про дивовижні властивості цього кольору я вже розповідала тут.

>

Якщо чоловік не любить типову атрибутику 14 лютого у вигляді сердець і голубків – це нормальне явище. Упакувати подарунок для брутального героя можна в простий крафтовий папір, декорувавши його чоловічими аксесуарами на кшталт краватки або підтяжок. ->

Що буде всередині упаковки – це вже на вашу думку. Можливо, це буде домашній костюм Navigare.

< /figure>

Плюс квітка

Варіант подарунка для жінки. Японське прислів’я говорить: «Одна квітка передає красу квітки краще, ніж сто». А якщо його гармонійно вписати у подарунковуупаковку, він повністю замінить і двісті. Прикріпити одну велику квітку або маленький букетик можна як на фото нижче.

Якщо ви не впевнені у своїй спритності та акуратності, попросіть про таку послугу флориста, у якого купуватимете квіти, або співробітника сервісу упаковки подарунків (їх стійки є в будь-якому торговому центрі). Що це буде за квітку – справа смаку обраниці. Звичайно, класика – це червона троянда:за переказами, вона символізує пристрасть. Але може, ви з партнером знайдете власну квітку, яка стане для вас кодом вираження почуттів.

Варіант наповнення — ніжна шовкова сорочка Felena, до речі українського виробництва.

Солодка тема

Тут все дуже просто:додавати тематичні насолоди до вже готового подарунка. Кондитерська індустрія нам у цьому допомагає: у вигляді сердець зараз роблять шоколадки, пастилки, пряники та багато іншого. Все це красиво саме по собі та може вигідно відтінити ваш презент.

До речі, такий задум підійде і чоловікам, і дамам. Сумісність жінок і солодкого можна навіть не коментувати: дуже рідкісна дівчина відмовиться від солодощів.

Та й чоловіки можуть бути ще тими ласунами. Один мій знайомий – суворий програміст і досить похмурий тип. Але це не заважає йому ніжно любити дружину, кота та поглинати мармелад у шалених кількостях. Дружина користується цією слабкістю і додає смакоти до всіх подарунків з будь-якого приводу, знаючи, що в чомусь вона точно не помилиться.

А щоб напевно не помилитися, зверніть увагу на подарункові сертифікати, який ваша «половинка» витратить на свій розсуд. Лайфхак: якщо немає часу на покупку тадоставку подарунка можна оформити електронний сертифікат. Він приходить взагалі за лічені секунди у вигляді посилання, його можна відправити в месенджер або на e-mail. Загалом, вигадування привітання з Днем закоханих — це ніяке не випробування, а дуже цікаве та творче заняття. І перемагати потвор для цього не потрібно. Залишіть драконів у та печерах будьте принцами та принцесами у цей святковий день!

Ваша Капризуля


Самые красивые подарки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.