Для закоханих і не лише: чому і як потрібно носити червону білизну?

Одного разу через комплект червоної білизни чоловік моєї подруги ледь не розніс всю спальню. У буквальному значенні. Подруга вирішила влаштувати благовірному сюрприз до Дня Валентина, для чого було куплено повноцінну «бойову форму» у вигляді червоного мереживного комплекту білизни та панчох з поясом у тон. Зробивши драматичний макіяж і піднявшись на підбори, подруга стала в позу фотомоделі і приготувалася зустрічати свого героя. У героя, звісно, відвисла щелепа, але він швидко зорієнтувався і повалив дружину на ліжко.

Тут історію можна було б закінчити, але в процесі подругазачепила підбором портьєру, зірвавши її разом із карнизом. Карниз звалився на поличку з дрібницями… і далі все пішло по ланцюговій реакції. Навіть дивно, скільки речей могло поміститись у спальні середнього розміру!

А виною всьому був саме червоний. Недарма білизну саме такого кольору радять автори колонок жіночих журналів для того, щоб додати вогник у стосунках. І щоразу ми дивуємося: працює ж! А чому? Є кілька причин. » трусах

Психологи, що вивчають сприйняттяквітів, що завжди відзначали суперечливий характер червоного. Він відрізняється навіть не двоїстістю, а множинністю смислів. З одного боку червоний дарує людині енергію, бадьорить її, робить цілеспрямованою. Про це писав ще Гете – на початку 19 століття вийшла його книга “Вчення про колір”. Так що знайте: ви не просто вдягаєте червоні стрінги або сліпи: ви носите на собі істинну поезію.

З іншого боку, червоний вважається улюбленим кольором людей запальних, азартних і не схильних шукати компроміс. Така ось гримуча суміш: дивно, як у подруги з чоловіком після тієї історії взагалі вціліла квартира.


3. Пограйте з відтінками. Якщо класичний червоний здається вам занадто зухвалим і зухвалим, спробуйте носити речі розбавлених або приглушених тонів (і звичайно відповідна білизна під них). В осінньо-зимових колекціях модних дизайнерів переважає червоно-жовтогаряча гама з безліччю варіантів. Там ви знайдете і кольори простіше, як малиновий чи вишневий та пафосні бургунді та марсалу.

Примітно, що темні кольори краще гармоніюють з гладкими та помірно блискучими тканинами.

А ось світлі відтінки, такі як морквяний та кораловийвиграшно виглядають на рельєфних моделях, наприклад, з лазерним напиленням або мереживом. Крім того, світлі відтінки освіжають і однаково добре виглядають як на блондинках, так і на брюнетках і шатенках.

< /p>

І незважаючи на те, що вони здаються навіть яскравішими за класичний червоний, підсумку сприйматимуться більш нейтрально.



4. Обмежтеся акцентами. Простіше кажучи, не обов’язково одягати червону блузку, спідницю та піджак, щоб привертати увагу. Буде досить ефектного «гарячого» акценту. Оптимальний варіант – червоні колготки у поєднанні зі «нудним» офісним костюмом. Колготки краще брати щільні (поки що дозволяє погода) і обов’язково матові — такіє, наприклад, у Calzedonia та Transparence. Ще один тренд 2021 року – колготки з малюнком, які також чудово носяться з однотонними шортами та спідницями.

А ось блискучі текстури мають дивовижну здатність перетворювати своїх власниць на дівчат з підтанцівки кабаре.

Варіант для теплішої погоди і розслаблених образів — легінси. Це вже більше, ніж просто домашній одяг: постійне «віддалення» надовго оселило такі комфортні моделі в нашому гардеробі.

5. Змішуйте. У колористиці червоний вважається кольором-підсилювачем. Він ньому лише підкреслює ті чи інші частини тіла, а й виділяє жінку. Недарма в «Матриці» як відволікаючий фактор фігурувала дівчина саме в червоній сукні. Питання лише в тому, чи готові ви самі завжди бути в центрі уваги. Навіть якщо йдеться про червону білизну, поверх якої ще два-три шари одягу. Все, що приховують піджак або светр, чудово видають ваші горді очі, в яких субтитромчитається «класичний червоний, мереживо, пуш-ап».

Якщо ви до такого не готові, є сенс звертати увагу на комплекти, де поєднуються два кольори. Наприклад, червоний із чорним або з білим — це класика.

< a href="https://www.intimo.com.ua/goods/64604/" target="_blank" rel="noreferrer noopener">


>
У прибалтійської фірми ZeBra також з’явилася ціла серія, де темно-червоне мереживо поєднується з основою тілесного кольору — доситьцнотливою, якщо не враховувати крій із родзинкою, численні стропи та мереживні вставки.

За бажання можна докупити ще мереживний пояс із цієї серії і радіти своєму відображенню в дзеркалі.

< p>



Выбрать красное бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.