Як прибрати обвислий животик за допомогою коригуючого пояса

“Вчора джинси випрала, вони так “сіли”, що я ледве в них влізла – сказала одна моя знайома і зробивши багатозначну паузу додала – Уявляєш, як здорово було б: вимилась і “сів”?!”. Так, мабуть, це було б всесвітнє щастя. Але в реальному світі теж є речі, які дають змогу миттєво приховати зайві сантиметри. Йдеться про коригуючу білизну.

  1. Навіщо носять коригуючу білизну.
  2. Склад тканини.
  3. Як підібрати розмір.
  4. Варіанти коригуючої білизни в Інтімо.

Навіщо носять коригуючу білизну.

Процес схуднення досить тривалий, але що робити з животом, що випирає, коли саме зараз треба виглядати на всі 100%? У цьому випадку, рекомендуємо звернути увагу на пояси, що тягнуть, які дозволяють миттєво схуднути практично на цілий розмір.

Якщо у вас зайві обсяги в області живота або післяпологовий животик – пояс, що тягне, допоможе вам виконати акуратну корекцію і прибрати зайві сантиметри в області живота, талії і боків. Гладкі стягуючі пояси класичних чорного, тілесного або білого кольорів підходять під будь-яке вбрання і колір одягу, навіть під сукню або сорочку, що облягає. Єдиний виняток – прозорий одяг.

Склад тканини.

До складу поясів, що стягують, можуть входити поліамід, нейлон, лайкра і так далі – матеріали, що відрізняються високою еластичністю. Зверніть увагу на склад поліамід/лайкра – матеріал приємний на дотик, добре вбирає випари шкіри, створює миттєвий ефект, що моделює, приховуючи недоліки, а після експлуатації зберігає свій розмір. Носити коригуючий пояс слід не завжди, а іноді. Наприклад, урочистий захід, вечірка чи похід у гості.

Існують моделі поясів, призначені для носіння під одяг і є моделі для заняття фітнесом (стягуючі пояси для схуднення). Також є універсальні моделі, що поєднують у собі обидві функції. І все-таки рекомендуємо вибирати окремо пояс під одяг та окремо пояс для занять фітнесом. Пояси також різняться за рівнем корекції – легка, середня та сильна. Вибір ступеня корекції залежить від особливостей будови тіла.

Як підібрати розмір

Вибирати пояс, що стягує, найкраще розмір у розмір. В екстрених випадках дуже рідко, як варіант, надягати пояс на розмір менше або пояс з сильним ступенем корекції. Але пам’ятайте занадто тугий пояс уповільнює кровообіг, перетискає судини та шкідливий для здоров’я. Носити такий пояс не рекомендується більше 10-12 годин на тиждень.

Коригуючий пофс – відмінний вибір у період схуднення. Наприклад, при комплексному підході – займаючись спортом та худнучи – одночасно ви носите пояс, а потім схуднувши до бажаного розміру ви зможете обходитися і без нього. При цьому весь цей час до і після схуднення ваш животик візуально буде пласким і акуратним.

Варіанти коригуючої білизни в Інтімо.

Найпопулярнішим вибором клієнтів є коригуюча білизна для зони живота. Зазвичай для утяжки цієї області вибирають:

  • пояси у вигляді корсету;
  • трусики сліп або стрінг з високою посадкою з еластану чи поліаміду;
  • комбінації у вигляді стягуючого боді-сукні, де особлива увага приділяється корекції живота.

Крім цього, в магазині можна вибрати та купити коригуючу білизну для інших зон: стегон, сідниць, бюста та рук. Головне пам’ятати, що пояс, що стягує, як і будь-який інший вид коригуючої білизни, не можна носити постійно і обов’язково потрібно вибирати свій розмір виробу.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.