Як збільшити груди за допомогою бюстгальтера

До яких тільки хитрощів в одязі не вдаються дівчата, намагаючись зробити свої груди більше, ніж вони є. Наприклад, нещодавно в інтернеті одна дама опублікувала пост про те, як зробити груди більше, за допомогою 3-х бюстгальтерів і 3-х пар шкарпеток. Воістину слов’янська винахідливість не знає кордонів. Але є куди простіші способи візуально збільшити груди, за допомогою одного бюстгальтера – надати їй більш округлу та пишну форму. Головне, що при цьому ваші груди будуть виглядати абсолютно природно.

  1. Про розміри грудей
  2. Бюстгальтери з ефектом push-up
  3. Подвійний push-up
  4. Бюстгальтер на кісточках
  5. Моделі бюстгальтерів у поєднанні з одягом

Про розмір грудей

У першу чергу слід чітко визначити для себе, що груди, якими вас нагородила природа – маленькі, великі, середні – потрібно любити та нести її з гідністю. Якщо ви не задоволені маленькими грудьми або грудьми після пологів – за допомогою фітнесу та спеціальних вправ ви зможете зміцнити м’язи грудей, тим самим надавши їй додатковий об’єм та красиві контури. На час тренувань обов’язково слід одягати спортивний бюстгальтер. Окрему статтю про те, “Як вибрати спортивний бюстгальтер” ви можете прочитати в нашому блозі.

Моментально збільшити груди можна за допомогою правильно підібраної моделі бюстгальтера. Для початку нагадаємо найголовніше правило – бюстгальтер слід купувати чітко за розміром. Вибираючи великий бюстгальтер, ви не збільшите груди, а лише надасте їй форму, яка під одягом буде виглядати досить дивно і неприродно. Маленькі та тісні бюстгальтери перетягують груди, порушують кровообіг та шкідливі для здоров’я.

Якщо:

  • бретельки врізаються або бовтаються на плечах;
  • після експлуатації бюстгальтер залишає на тілі червоні смужки;
  • чашечки завдають біль або дискомфорту;
  • кісточки на філіжанках постійно лізуть вгору, а не залишаються під грудьми;
  • розміру лямок недостатньо, щоб комфортно їх зафіксувати;

Якщо хоч один із перелічених вище симптомів спостерігається у вас під час або після експлуатації бюстгальтера – значить настав момент купити новий бюстгальтер, а старий без жалю відкласти в темний ящик. Пам’ятайте: носіння бюстгальтерів не за розміром у 21 раз підвищує ризик захворювання на рак молочної залози.

Переходимо до типів бюстгальтерів, які збільшують візуально об’єм грудей. А також поговоримо про те, які моделі слід поєднувати з тими чи іншими вбраннями.

Бюстгальтери з ефектом push-up

Бюстгальтери з ефектом push-up чи не найпопулярніші серед володарок невеликого бюста. Ефект push-up досягається шляхом спеціального косого крою філіжанок з вшитою силіконовою або поролоновою підкладкою. Чашки піднімають груди та збирають її до центру, тим самим додаючи додатковий об’єм і пікантну улоговину між грудьми. Чашечки можуть йти з додатковими вшитими або знімними вкладками з поролону або силікону. Якщо є асиметрія грудей, завжди можна вставити додаткову вкладку під груди, які візуально менше.

Подвійний push-up

Є моделі з подвійним ефектом push-up – це push up gel (гелеві наповнювачі) + push up. Оскільки під впливом push-up груди підіймаються вгору, утворюючи об’єм тільки у верхній частині грудей – додатковий ефект або знімні вкладки для нижньої частини грудей, допоможуть врівноважити об’єм і зробити груди більш округлими. Подвійний push up візуально збільшує груди на 2 розміри.

Бюстгальтер на кісточках

Класичний вид бюстгальтерів, де в чашки вставлені кісточки (дужки), функція яких підняти та підтримувати груди. Кісточки можуть бути виконані з металу або іншого міцного та гнучкого матеріалу. Оскільки металеві кісточки згодом пробивають тканину, починають терти та впиватися в груди, в ідеалі вибирати бюстгальтери на кісточках з китового вуса. Такі моделі досить дорогі, але дуже практичні.

Якщо ви купуєте новий бюстгальтер не під конкретне вбрання, а просто для повсякденного життя, перед покупкою загляньте у свій гардероб та зверніть увагу на одяг. Які сукні ви носите, які блузки, які сорочки; якого вони типу – відкритого чи закритого, з якого матеріалу вони пошиті – із щільного чи прозорого. Це допоможе вам вибрати не просто бюстгальтер, що збільшує груди, але і модель, яка буде поєднуватися з одягом у вашому гардеробі.

Моделі бюстгальтерів у поєднанні з одягом

Силіконовий бюстгальтер

Найактуальніший вид бюстгальтера для відвертих нарядів, глибоких декольте, оголеної спини, одягу, що облягає або одягу з прозорих тканин. Головна перевага силіконових бюстгальтерів – ефект невидимості, а також відсутність бретельок і шлейок. Короткий силіконовий бюстгальтер складається з 2-х силіконових накладок на груди (чашечок) і прозорої застібки чашки, що з’єднує елементи.

Бюстгальтер невидимий під одягом, не натирає і не передавлює судини. Силіконові чашки піднімають і підтримують груди, надають їй об’єму і коригують форму. Носити силіконовий бюстгальтер безперервно рекомендовано до 4 годин. Відмінно підходить для маленьких і середніх грудей. На жаль, пишні груди силіконовий бюстгальтер утримати не в змозі.

Безшовні або гладкі бюстгальтери

Модель без швів на філіжанках. Відмінно підходить під облягаюче вбрання (сукня топ, блузку), в яких шви або мережива, що випирають з-під одягу, виглядають некрасиво.

Бюстгальтер “Анжеліка”

Відкритий бюстгальтер, філіжанки якого ледве закривають область сосків і добре відкривають область декольте. Для цієї моделі характерні широко розставлені бретельки, які кріпляться із зовнішнього боку чашок. Головна функція – фіксувати, підіймати груди та підтримувати її знизу. Бюстгальтер йде на кісточках, причому деякі моделі оснащені бічними кісточками, тим самим створюючи додатковий об’єм та пікантну улоговину між грудьми.

Ущільнена нижня частина чашок крім вшитої підкладки має додаткові кишеньки для вкладок. Додаткові вкладки можуть бути силіконовими, поролоновими або гелевими. Відмінний варіант для вбрання (сорочок, блузок, суконь) з великим круглим, квадратним або V-подібним вирізом.

Бюстгальтер балконет

Модель схожа на Анжеліку. Основні відмінності – бюстгальтер-балконет не збирає груди до центру і йде без бретельок (або зі знімними бретельками). Основна функція – підняти та винести груди вперед, створюючи своєрідний каркас для грудей. Чашечки формою нагадують собою балкончики та у висоту йдуть до середини грудей, утворюючи плавну хвилеподібну лінію.

Модель йде з щільними чашками, які можуть бути як безшовні, так і зі швами. Чашки бюстгальтера оснащені кісточками. З боків може бути вставлена кісточка або силіконова стрічка. Балконет відмінно підходить для одягу з глибоким вирізом, що максимально відкриває область декольте та оголює плечі, для вбрання з відкритими плечима і відкритою спиною, для весільних суконь.

На закінчення додамо ще кілька порад, про те як за допомогою бюстгальтера збільшити груди. Віддайте перевагу світлим відтінкам: бежевий, кремовий, білий. Світлими тонами фіолетової, зеленої, червоної та сірої гами. Зверніть увагу на двоколірні моделі із горизонтальними смужками або малюнками. Вибирайте бюстгальтери з нашитим поверх чашок прозорим мереживом або ажурною вишивкою. Моделі з кольоровими принтами декоровані стрічками, бантиками, світлими металевими кнопками, брошками або стразами. Дані деталі зроблять акцент, нададуть об’єм і привернуть ще більшу увагу до ваших грудей.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.