Трусики з помилкою: що чоловіки насправді думають про нашу білизну

«Не все одно, яке вибрати спідню білизну? Воно ж унизу!» – дивувався герой фільму «Пікап: знімання без правил». Хлопець явно лукавив. Як показує практика, чоловікам далеко не байдуже, що і як носить дівчина. Втім, ось кілька типових помилок, які виведуть із себе навіть найзапеклішого білизняного пофігіста. Цей вид білизни настільки підступний, що здатний «вбити» враження навіть від найапетитніших форм. Найепічніший промах при носінні стрінгів – занадто високапосадка. В результаті вони виглядають поверх пояса джинсів, коли ми сідаємо або нахиляємося за гаманцем, що впав.

Вадим, викладач, 35 років: «Ці трикутники стрингів поверх штанів просто бісять. Виглядає жахливо неакуратно. Найгірше, дівчата примудряються приходити в такому вигляді навіть на іспит. Не знаю, як вони почуваються, але з боку це виглядає, ніби у них просто сповзли штани».

стрінги

Втім , не всі чоловіки настільки категоричні. Якщо білизна симпатична і фігура дозволяє,краєчок, що виглядає – це навіть сексуально. Якби не чергова «заковика»: фігура, як не крути, має бути підтягнутою. А то ваші стрінги на ній безвісти пропадуть, будь вони хоч якісь наворочені. Навіть якщо повнотою ви не страждаєте, не зваблюйтеся. “Злі” стрінги в комплекті з низько посадженими штанами підкреслять неідеальну талію і бочка, що нависають. Висновок один – носити варто, але на гарній попі. Інакше ризикуєте почути слідом коментар про «шинку», перетягнуту мотузочкою.одягають добротну білизну з товстими швами. Причому правило слідує незалежно від одягу. Рифлені шви з однаковою сміливістю продивляються крізь стрейчові джинси або тонку спідничку. Будьте впевнені, така «карта пам’яток» непоміченою не залишиться. Швидше за все, чоловік вирішить, що ви одужали, і брючки вам просто тиснуть.

Дмитро, веб-дизайнер, 32 роки: «Про здатність жінок довго носити незручні речі можна складати легенди. Туфлі на розмір менші, трусики, що впивається в шкіру… І начебто зрозуміло — нам же намагаються. З іншого боку, як, скажіть, спілкуватися із дівчиною, яканастільки себе не любить, що навіть не спроможеться купити зручну білизну?». jpg” alt=”труси з товстими швами” width=”550″ height=”275″ class=”aligncenter size-medium wp-image-4429″ />

Головний некомплект

< Ще одна білизняна «проблема століття». Нерідко жінки зі шкіри лізуть, щоб «верх» ідеально поєднувався з «низом». Пані, розслабтеся: в більшості випадків чоловіки не оцінять. І навіть не помітять, якщо навмисне не показувати. Але, як відомо, кожне правило має винятки.

Якщо у холоди це питання з білизною стоїть не так явно, то влітку про цей момент все ж такиварто подбати. Коли над поясом білих штанів гордо риє гумка чорних трусів, не сумнівайтеся: парочку окористих кавалерів ви вже точно відлякали. Ну а якщо вбрання довершує рожевий бюстгальтер під салатним топом — все дуже погано. Зовсім. Звичайно, за такий вид поліції моди вас ніхто не здасть, але враження буде неабияк зіпсовано. Якщо вже почуття кольору зовсім кульгає – не поскупитеся на гарний комплект тілесного кольору.
В’ячеслав, програміст, 34 роки: «От хто придумав, що всі без винятку чоловіки клюють на червону білизну? Деякі так і намагаються продемонструвати саме червоне – як биненароком. Милі дівчата, не хвилюйтесь! Якщо справа дійшла до білизни – у своїй сексуальності можете точно не сумніватися». настрій. Витончені трусики з паєтками, стразами і навіть бусами «під перли» — виробники жіночого трикотажу у своєму креативі пішли далеко. Надайте їм можливість йти ще далі — не захоплюйтеся цим «креативом по-багатому». jpg” alt=”труси зі стразами” width=”194″ height=”238″ class=”aligncenter size-full wp-image-4430″ігор, менеджер з реклами, 28 років: «Моя дівчина так один раз відчула. Вдягла на побачення трусики: мало того що стрінги, так ще й – та-дам! – повністю розшиті стразами! Великими такими. Потім зізналася, що здивувати мене хотіла. Добре, що в нас до ліжка тоді дійшло. А то так би й мучилася бідолаха весь вечір – у скляних трусах!».

Як бачите, у питаннях спідньої білизни скільки чоловіків, стільки й думок. На всіх не догодиш, хоч дюжину різних трусиків у сумочці носи. Втім, такий експеримент можна провести. Якогось естету ви точно здивуєте.

Євгенія Кривицька

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.