“Гаряча” білизна для холодної пори: як не мерзнути і виглядати сексуально

Вовняні панталони, байкові труси з начосом та хутряні бюстгальтери… Все це, звичайно, утеплює в холодний зимовий день. Ось тільки душу зовсім не гріє. Правда ж, незручний момент, коли хочеш виглядати феєчкою, а виходить більше схожою на пінгвіна. Втім, вибрати гарний і водночас теплий комплект білизни – цілком реально. Цим і займемося.

Мереживо убік

Сподіваюся, ви вже усвідомили, що головне при виборі білизни – все-таки зручність. І неважливо, активно ви рухатиметеся або просидите весь день в офісі перед монітором. А вимог щодо нього маса. Крім теплоти, він повинен бути приємним на дотик, «дихати» і не врізатися в шкіру (взимку це приносить особливий дискомфорт). Ідеальний матеріал для зимової білизни – бавовна. Він непогано тримає тепло, і, до того ж, відводить вологу, не дозволяючи тілу переохолоджуватись – практично друга шкіра.

Хай буде колір!

Не думайте, що й трусики закривають більшість попи, всі вони неодмінно нудні і несексуальні. Ви завжди можете «відігратися» на забарвленнях, добре, що їх у продажу великебезліч. Дрібні квіточки для романтичних леді, безшабашний горошок, смужка або пікантна шотландка – комплект знайдеться на будь-який смак.

/vvs_1000358496_600-393×550.jpg” alt=”набір білизни в клітку” width=”393″ height=”550″ за участю. Неважливо, чи вам доведеться демонструвати білизну. Головне – це ваш настрій на день. Ось кілька образів, які зроблять ваш зимовий день по-справжньому теплим. лінію грудей та виділить талію. Зверніть увагу на забарвлення, в ньому взагалі вся сіль. Ягідки, серця, дрібні трояндочки – все це допоможе у створенні образу кокетливої красуні з плакатів 50-х. Але є аспект: повним жінкам слід вибирати однотонні моделі. Строкатий дрібний малюнок тільки підкреслить габарити такої фігури. білизна в горохи” width=”300″ height=”400″ class=”aligncenter size-fullспортивний бюстгальтер «мийкою» і закриті шортики в тон – одяг не тільки для спортзалу. кожен день. Він зручний і не сковує рухів. нижня спортивна білизна” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-4518″ />

Атака кольору. Психологи неодноразово підтверджували, що речі теплих відтінків здатні подарувати власнику візуальне відчуття теплоти.Чому б не використовувати цей трюк при підборі білизни?Цікаво і незвичайно виглядає двоколірне. .

червоні трусики

Дмитро, 30 років

«Люблю, коли дівчина в кольоровій білизні. Коли випадково виглядає бретелька яскравого кольору… це як сигнал керівництво до дії.Якось став свідком кумедного випадку. У маршрутці дівчина розповідала подрузі про майбутнє побачення. Емоційно так вигукує: “Ну ти подумай, раптом я в нього залишусь?” І в цей момент у неї падає сумочка, з якої висипається повний «арсенал»: гребінець, косметичка, тампони, дезодорант, епілятор і навіть трусики. Що цікаво, червоні. Відразу видно – людина налаштована рішуче. Навіть якось шкода, що вона вже зайнята, познайомився б!»

Пара слів про колготки та маскування

Однак підбором трусиків і бюстьє справа не обмежиться. Навіть самий карколомний і суперзручний комплект зіпсують неправильні колготки. Деякі красуні примудряються носити 20-денні навіть за мінусової температури. Найвинахідливіші обрізають старі колготки на кшталт шортиків і надягають їх під спідницю. Правда, такі саморобні штани можуть здорово вас підвести. «Обрізки» 60-денних колготок до ладу не гріють, а надто щільні – просвічують крізь одяг. Якщо вжетак хочете «присвітити колінами», обзаведіться справжніми термошортиками. jpg” alt=”термошортики” width=”300″ height=”400″ class=”aligncenter size-full wp-image-4520″ />

Сергій Віталійович, 46 років : «Не перестаю дивуватися, як жінки вміють поєднувати незручний одяг та разючу винахідливість. Зі мною ось працює одна така у відділі. Мордочка, фігурка, спідничка модна. А на п’ятій точці – о-т такі товсті колготки просвічують з двома швами. Що цікаво, з-під спідниці ноги виглядають уже в нормальних, безрозмірних павутинках. І якось додумалася! Напевно, на дозвіллі гортала радянські підшивки журналу «Наука і життя», розділ «Маленькі хитрощі». Ще один непоганий варіант – щільні вовняні колготки з добавкою мікрофібри (щільністю 100 або 200 ден). Якщо дозволяє сміливість і дрес-код на роботі, вибирайте соковиті однотонні забарвлення – вони «розвеселять» навіть найсуворіше ділове вбрання.Для вуличної прогулянки можна утеплитись за допомогою стильних вовняних гольфів. Пошерстіть в мережі – трапляються дуже цікаві речі. Наприклад, авангардні моделі, що поєднують велику в’язку з мереживними вирами. Ідеально для образу спокусливої бунтарки.

вовняні гольфи

До зустрічі, Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.