Як підібрати коригуючу білизну за розміром

Щоб коригуюча білизна сиділа, як влита, і моделювала точений силует, важливо правильно визначитися зі ступенем корекції, а також з розміром білизни.

Ступінь корекції:

  • Слабка корекція підійде як повсякденний варіант. Відшивають такі моделі білизни з еластичних тканин, комфортних у носінні і, що дуже важливо, що дихають. content/uploads/2015/12/6510-2.jpg”>білизна з еластичних тканин

    • Середня корекція включає категорію нижньої білизни, яка виготовляється з еластичних тканин, укомплектована посиленими ущільненими вставками і має продуманий крій,моделюючий фігуру. Якщо підібрати білизну, яка підходить для вашої фігури, можна досягти разючих результатів.

    білизна з еластичних тканин

    • Сильна корекція – білизни для сильних духом. Інакше не скажеш, оскільки багато моделей із цієї категорії схожі на костюми космонавта, і носити його щодня нерозумно. Це жорсткі корсети та грації, а також коригувальні комбінезони. Вибирати таку білизну доречно для якихось виняткових подій, коли хочеться мати Дюймовочку, а ноги так і не встигли дійти до найближчого фітнес клубу. У такій білизні не дуже комфортно – будьте готові до цього.

    сильно коригуюча білизна

    Як визначити розмір коригувальної білизни

    Тут ми йдемо за стандартною схемою, виконуючи виміри в чотирьох місцях:

    • Обхват грудей по найбільш виступаючим точкам

    • Обхват під грудьми на вдиху

    • Обхват талії в розслабленому стані

    • < li>

      Обхват стегон по самих точках, що виступають, не перетягуючи

    Зверніть увагу, що в інтернет-магазині «Інтимо» дуже легко вибирати коригуючу білизну. Відкривши сторінку з моделлю, що вам сподобалася, подивіться, які розміри є. Наводячи на квадратики з позначеннями розмірів, ви побачите, які параметривідповідають цьому розміру. Залишиться вибрати ту, яка підходить саме вам.

    Рада насамкінець: якщо ваші виміри вписуються в два різних розміри, краще вибирати ту, яка менша. Якби ми купували звичайну білизну, то розумніше було б зробити вибір на користь більшого розміру, але коригуюча білизна повинна коригувати, а не просто красиво лежати по фігурі. Не бійтеся, що білизна виявиться малою – такі моделі шиються з еластичних тканин, які можуть розтягуватися в деяких місцях, а в потрібних місцях, навпаки, все зволікають.

    У будь-якому випадку, щоб не помилитися, рекомендуємо проконсультуватися з менеджерами нашого інтернет-магазину, які завжди готові підказати вам, яка з моделей, що сподобалися, найбільше відповідає вашим параметрам.

    Выбирайте корректирующее бельё в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.