Як вибрати піжаму, в якій буде комфортно спати

Від якості матеріалів та крою піжами залежить те, наскільки міцним і солодким буде ваш сон. А вже від здорового сну залежить і цілий день – ваш настрій, працездатність та самопочуття. Виходить, що вибирати піжаму потрібно не тільки за зовнішніми характеристиками, а також думаючи про те, чи буде вам зручно в цьому комплекті, поки ви перебуваєте в обіймах Морфея. До речі, деякі жінки люблять ходити в піжамі та по дому, використовуючи її як домашній костюм, що знову ж таки змушує пред’явити до неї високі вимоги щодо зручності та комфорту.

Складматеріалу

Звичайно, всім нам хочеться бути в тренді і слідувати модним тенденціям, але якщо модна піжамка, що сподобалася вам, мало нагадує зручний комплект, що підходить для відпочинку, можливо, краще залишити її для інших ситуацій – романтичного вечора, наприклад. На повсякденність краще підібрати піжаму з натурального матеріалу – бавовни, ситцю, віскози чи шовку. У такому комплекті ви почуватиметеся дуже комфортно, шкіра дихатиме, зайва волога випаровуватиметься, нічого не натре, не натисне і не потурбує ваш сон. Звичайно, матеріал піжами може містити небагатосинтетики, але не більше 20% – це покращить форму, зносостійкість та зовнішній вигляд виробу, не вплинувши на його властивості.

біла піжама

Фасон і крій

Щоб ходити в піжамі по хаті і спати в ній було зручно, тіло не повинно бути скутим. Враховуючи це, вибирайте піжаму свого розміру, а то й на розмір більший, щоб отримати максимум комфорту. Довіряйте своїм відчуттям, якщо якась деталь у конкретній моделі вам не подобається – дизайн, фасон, крій чи оздоблення,краще відкладіть її і пошукайте щось більш підходяще.

Важливо, щоб шви виробу були добре оброблені, тоді вони не відчуватимуться і не завдадуть вам жодного дискомфорту. Мереживо та інші декоративні принади, звичайно, прикрашають комплект, але їх достаток уві сні може дратувати шкіру. /37075-21.jpg”>зручна піжама

Запрошуємо вас відвідати інтернет-магазин нижньої білизни «Інтимо», де ви знайдете великий вибір якісних та комфортних піжам на будь-який смак.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.