Топ-9 подарунків, які точно сподобаються жінці

Стрес чи задоволення — чим для вас є підготовка до Різдва та Нового Року? З одного боку, дух святкових днів потихеньку охоплює міста ще на початку грудня: гірлянди, ковзанка, палатки з глінтвейном і, якщо пощастить, пухнастий сніжок. З іншого боку, ти увесь цей місяць живеш у режимі списків та дедлайнів, адже треба придбати подарунки для близьких та друзів. І тут мало не забути — важливо вгадати з усіма презентами.

Звісно, винахідливі люди вже придумали купу застосунків із вішлистами по типу Dreaminizer або MyWishList. Це полегшує ситуацію, але трохи вбиває казковість моменту. Напередодні новорічних свят завжди хочеться бути чарівником або феєю, які щиро насолоджуються, даруючи радість іншим, а головне — точно знають, кому що до вподоби. Так що тримайте гайд із жіночих подарунків — водночас універсальних та оригінальних.

  1. Тепла піжама
  2. Мереживний бралет
  3. Теплий халат
  4. Термобілизна
  5. Будь-який виріб із шовку
  6. Домашній костюм
  7. Зручний «парадний» комплект білизни
  8. Безшовна білизна
  9. Подарунковий сертифікат

Тепла піжама

Думаю, ніхто не сперечатиметься з тим, що здоровий сон — один з найкращих антистресів. І важливою його складовою буде  вдало вибраний одяг. Піжама з м’якенького бавовняного трикотажу є одним з найоптимальніших варіантів.

Не будемо говорити за всіх, але більшість людей проводять 1 січня у приємних домашніх лінощах у стилі «диван-ялинка-ноутбук-холодильник». І як же чудово пасує до такого дозвілля саме піжама! До речі, якщо заглибитися в історію, то до 19 століття європейці не знали піжам: вони були у вжитку лише в індійців, африканців та турків. І у легких просторих брючних костюмах воліли не спати, а відпочивати у кав’ярнях або кальянних. Таким чином, піжама — це подарунок з ідеальним розслабляючим посилом. Щоправда, з поправкою на те, що погода на Новий рік у нас трохи не африканська, і утеплюватися потрібно навіть до сну.

Придивіться до моделей з кишенями, у яких так зручно ховати всілякі милі дрібнички — пробник парфуму, цукерку чи передбачення з печива. Ніколи не знаєш, що може знадобитися! Важливе питання: чи доречно дарувати піжаму з різдвяними або новорічними мотивами? Адже річ буде носитися не лише на свят. Що ж, відштовхуйтеся від характеру одержувачки подарунку. Якщо це жартівлива любителька піжамних вечірок, одвічна людина-свято — то ви скоріш за все потрапите у яблучко, навіть якщо на костюмі буде зображений Санта-Клаус, що грає у карти з оленями.

Якщо ж ви обираєте презент для дами, яка позиціонує себе як серйозна та надає перевагу класиці навіть у домашньому одязі — до ваших послуг картаті, смугасті та однотонні комплекти. Втім, завжди можна знайти компроміс у вигляді піжам, де різдвяні мотиви подаються натяками — «різдвяною» кольоровою гамою, малюнками або написами, які не вибиваються з теми, але не говорять про Різдво напряму («Найкращий час року» тощо). Такі різновиди дизайну бачимо, зокрема, у святкових колекціях Sensis та Jadea.

Мереживний бралет

Коли білизну дарує чоловік жінці та коли подібними презентами обмінюються подруги — це дві зовсім різні історії. Адже чоловік, як не крути, купуючи мереживний комплект, готує подарунок ще й трошки для самого себе. А жінка частіше думає про зручність, навіть якщо мова про супердекольтований бюстгальтер, а трусики взагалі тримаються на чесному слові та на модних зараз переплетених смужках.

Дизайнери деяких брендів (у тому числі українських) зараз якнайкраще доводять, що навіть сексуальна білизна може бути комфортною. І бралети — яскравий взірець цього твердження. Це бюстгальтери без кісточок, з м’якою або ущільненою чашкою без пуш-апу. При цьому більшість моделей виглядає так, що їх можна носити хоч на вечірку, хоч на подіум.

Теплий халат

Такий подарунок здатен замінити (або доповнити) слова «Щиро тебе обіймаю» на листівці. Махровий або трикотажний, з ефектом велюру чи вельвету — просторий затишний халат стане фізичним проявом лагідного дотику. Це річ, яка зігріє та підніме настрій холодним зимовим ранком — разом із чашкою запашної кави чи чаю.

Оптимальна довжина — до підлоги або принаймні нижче колін: чим довше, тим тепліше. Опція капюшону врятує від переохолодження після ванни а комірець-гольф утеплить шию та сподобається стильним штучкам.

Таким подарунком можна побалувати не лише подругу, а й маму чи бабусю. За бажання можна навіть зібрати домашнє комбо, поєднавши халат та піжаму з однієї колекції. Підходящий варіант, зокрема, пропонує Lormar – у класичну клітинку.

Термобілизна

У наших реаліях це один з найбільших проявів турботи, який тільки може бути. І якщо чоловіки люблять жартувати про примхливість жінок стосовно подарунків, то тут не вгадати просто неможливо: усім наразі хочеться тепла — не лише емоційного, а й реального. Головне, обрати правильний розмір, але тут усе просто: розмірні сітки і українських, і європейських брендів зазвичай стандартні.

Для повсякдення підходить синтетична термобілизна на флісі, або з мішаних тканин, наприклад, поєднання віскози з вовною чи бавовною. Першу комбінацію ви зустрінете у польського бренду Kifa, другу в української марки Totalfit. Особливо вдалим вибором буде комплект з джемперу та легінсів.

Незважаючи на набір практичних якостей, термобілизна не завжди має виглядати як спортивний костюм чи робоча уніформа. Сучасні виробники часто використовують для своїх моделей кольорові тканини, причому не лише пастельних та приглушених тонів, а й яскраві. А деякі бренди так активно демонструють жіночність лінійок термобілизни, що прикрашають їх мереживом. Найчастіше до цього вдаються — сюрприз-сюрприз! — італійці та іспанці.

Будь-який виріб із шовку

Не всі презенти, вручені взимку, неодмінно повинні утеплювати: має бути щось і для душі. Адже шовковий одяг та білизна як ніщо інше дарують невимовне відчуття розкошу. Переваги рахуйте самі. Натуральний шовк є приємним для шкіри, гіпоалергенним, має кондиціонуючі властивості (а влітку ще охолоджує). Врешті, будь-що з шовку навіть виглядає як одяг королів чи суперзірок. Так, біографи Мерилін Монро запевняють, що кінодіва обирала виключно шовкові простирадла та негліже. Навіть якщо ви не можете розкупити на подарунки усі шовки світу, їх на ці свята цілком замінить довга піжама, сорочка, або комплект із вишуканим халатом.

А ще дослідники з Болонського університету заявляють, що шовк здатен уповільнити старіння, бо листя тутового дерева, яким харчуються шовкопряди, багате на природні антиоксиданти. Ці елементи проникають у шкіру просто з тканини. Що примітно, шовкові топи можна носити не лише як білизну, а й у складі вечірніх образів. Задля практичності у носінні виробники додають до матеріалу еластан або роблять мікси 50/50 з поліестером (такий склад можна знайти на ярликах виробів української марки German Volf).

Домашній костюм

Теплі, м’які, практичні, у приємних модних кольорах — такі домашні костюми не будуть зайвими у гардеробі. Навіть якщо ви точно знаєте, що ваша знайома модниця тільки-но придбала собі щось подібне під час чорноп’ятничного розпродажу. І навіть якщо ви впевнені, що вона купить собі ще один костюм на найближчому новорічному.

Але майте на увазі: у якості подарунку має бути щось дуже стильне, що у будь-якому випадку викличе захоплений вигук. Візьму сміливість запропонувати варіанти: бавовняний з візерунком від Janerations та на флісі з фігурним коміром від DoReMi.

Зручний «парадний» комплект білизни

Звісно, за останні роки поняття вихідної жіночої білизни дещо розмилося: у декого цю функцію можуть виконувати навіть труси й топ з Міккі-Маусом. Але Новий рік — привід винятковий, тут потрібна важка артилерія, хоча і вбивати, як завжди, доведеться двох зайців. Тобто нам потрібно щось сексуальне, проте універсальне. Це може бути звабливий комплект із мереживом, сіткою, глибоким декольте та високими вирізами трусиків. Можливо, навіть із поясом для панчіх у комплекті. Проте трусики при цьому мають бути ні в якому разі не стрінгами, а бюстгальтер — бажано без кісточок.

Особливу увагу слід звернути на бра з фігурними спинками: вони красиві самі по собі, добре сидять і органічно виглядатимуть, якщо раптом «визирнуть» у виріз на спині. А ще такі фасони доволі оригінальні і не встигли замилити очі модницям.

Безшовна білизна

Ще одна альтернатива добрим побажанням, адже трусики та бра без швів — це комфорт у квадраті. Завдяки гладенькому крою така білизна непомітно виглядатиме навіть під обтислим одягом а також підійде володаркам чутливої шкіри, бо не створить подразнень від строчок та резинки.

Як правило, безшовні моделі шиються у базових кольорах — чорному та бежевому. Але, зокрема бренд Marc & Andre використовує цю технологію і для кольорових комплектів, скріплюючи лазером скріпити деталі з мереживом.

Подарунковий сертифікат

«Купи собі що-небудь» нового покоління. Що ж, настали такі часи, коли люди напередодні свята публікують у соцмережах посилання на списки своїх бажань або взагалі просять скинути грошей на карту (сама неодноразово бачила такі статуси та сторіз). Але ми ж пам’ятаємо про головне правило чарівників: не вбивати казку.

Таку змогу дають подарункові сертифікати, що поєднують у собі конкретний подарунок і сюрприз. З одного боку, ми вручаємо можливість відвідування салону краси, магазину тощо. А з іншого, навіть сам адресат у такому випадку може не знати, які послуги замовить і які покупки зробить. Наприклад, білизну зазвичай носять усі жінки, але дайте п’ятдесяти з них однакову суму — і ви отримаєте п’ятдесят різних покупок!

Інтернет-крамниця «Інтимо» надає широкий вибір навіть тут: придбати можна паперову або електронну карту. У будь-якому випадку ви купуєте їх звичним способом – через кошик на сайті. Але при оформленні електронного сертифіката можна вписати імена відправника та одержувача, а також вибрати дизайн з шести можливих.

Сподіваюся, у цю новорічну ніч ви зможете подарувати казку своїм близьким. А вони, у свою чергу, створять незабутню атмосферу для вас. У цьому насправді й полягає новорічна магія, хіба не так?

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.