«Стоп, знято»: 8 предметів білизни з кіно, які перетворять вас на суперзірок

Кожна з нас хоча б раз мріяла про кохання «як у кіно». Мріємо, зрозуміло, про романтичні атрибути — записочки, як у «Реальному коханні», полуницю з брютом, як у «Красуні», прогулянки Парижем… А потім після титрів клацаємо пультом, зітхаємо і, вибравшись з-під пледу, вирушаємо на кухню варити буденний какао. І попередньо відсуваємо у бік сплячого казкового принца (і як у нього вистачило терпіння на перегляд вашої улюбленої мелодрами). Щоправда, сопляче тіло — здається, зовсім не той результат, на який ми чекаємо.

Я вам так скажу:якщо хочете голлівудського кохання, вам доведеться самим приміряти на себе роль кінозірки. Щоб у вашій голові звучали всі ці “Камера, мотор!”, “Знято”, “Оскар отримує…” потрібно робити перший крок. І цей крок полягає саме у виборі білизни.

Напередодні 8 березня хочу запропонувати вам 8 предметів білизняного гардеробу зі світу кіно, повз які не можна пройти байдуже. А ще ви вкотре переконаєтеся, що аналоги зоряного вбрання можна знайти у звичайних магазинах білизни, наприклад, у «Інтимо».

1. “Диявол носить Prada”. Вишиване боді Енн Хетеуей

«Я таж Енді, тільки одяг краще» – такими словами зверталася головна героїня до бойфренда, якому не до смаку було перетворення простого дівчиська на гламурну леді. Демонструючи обновки, героїня Хетеуей дісталася і до білизни, згладивши градус скандалу, що насувається. Зараз багато психологів застерігають нас, що секс не найкращий спосіб закінчувати сварку, і розмова до душі набагато ефективніша. Можу порадити вам одразу йти на випередження. Щоб чоловік побачивши вас у всій красі, просто забув, що хотів сказати. Наша альтернатива: корсет з м’якоючашкою Panache, Італія.

2. “Обличчя зі шрамом”. Пеньюар-метелик Мішель Пфайффер

Снігова королева з претензією на аристократичність — так можна описати Ельвіру Хенкок, яка закрутила голову спочатку одному наркобарону, потім іншому… Провівши юність, ледве зводячи кінці з кінцями, вона одружилася. охочеоточувати себе дорогими та стильними речами. Наприклад, носила білизну лише з шовку. Однією з таких яскравих деталей став пеньюар із малюнком крил метелика. Гостроокі кінокритики побачили в цій деталі особливий зміст: метелик, що летить на полум’я. Історія закінчилася і справді драматично. Але сам факт Наша альтернатива: Пеньюар Leilieve, Італія

3. “Зоряні війни”. Домашня сукня Наталі Портман

У будь-якій галактиці, на будь-якій планеті жінка завжди залишається жінкою. В епізоді «Помста Сітхов» героїня Портман, королева Падме Амідала з’являється, мабуть, в одному із «земних» своїх образів. Чи то плаття, чи сорочка з найтоншого шифону з бретелями з перлів. Костюмер фільму Тріша Біггар зізналася, що, пишучи це вбрання, вона хотіла повернути глядачів до того моменту, коли Падме та Енакін Скайвокер покохали один одного. І колір, і текстура тканини повиннібули нагадати про воду (справа відбувалася на острові). Тож якщо ви мрієте про водну стихію, така сукня — те, що потрібно.

Ще про сукню Портман відомо, що тканину для нього кип’ятили за спеціальною технологією, щоб вона стала ніжною, як павутинка. Жінки, поспішаю порадувати, вам не потрібно нічого кип’ятити – сучасні дизайнери зробили всю роботу за вас. Просто звертайте увагу на вироби із тканин нового покоління, наприклад, модалу або тенселу. Наша альтернатива: сорочка Lormar, Італія.

4. «Кітка на розжареному даху». Біла сорочка Елізабет Тейлор

Якщо придивитися, тут все дуже просто. Довжина трохи нижче за коліно, широкі бретелі, які дозволяють сорочці не спадати з плечей, прилеглий силует, який підкреслює фігуру. І звичайно ж, мережива — у них уся родзинка ансамблю! Для 1958 року таке вбрання вважалося відвертим (нехай і все закрито, аленеозброєним оком видно, що це білизна). Особливий шик у тому, що цю сорочку героїня Тейлор – «Кітка Меггі» – поєднує з туфлями-човниками в тон. Начебто безневинна кольорова гама, але сміливий на той час вибір. Так виглядає сильна жінка, яка хоче здаватися слабкою та тендітною. Як би там не було, образ потрапив у десятку. Наша альтернатива: віскозна сорочка Doremi

5. «Мулен Руж» Чорний корсаж Ніколь Кідман

Персонаж Кідман — паризька куртизанка Сатін — зналася на чоловіках і вбраннях. Тільки усвідомте: під час підготовки фільму лише над цим чином працювало 80 костюмерів! Звичайно, форма артистки кабаре не знадобиться вам у житті. Всі ці корсети з камінчиками страшно натирають, страусові пір’я — лоскочуться… Тут навіть не до пледу і какао… Ще й бойфренд, напевно, пожартує: «Тут тобі не Ріо-де-Жанейро». Втім, проти такого чорногокорсажу на ґудзиках жоден скептик не встоїть: начебто просто і лаконічно, але страшенно сексуально! Наша альтернатива: корсет Si e Lei зі знімними бретелями

=”” width=”377″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6238″ />

6. “Вибухова блондинка”. Ліф з портупеєю Шарліз Терон

Найсвіжіший із представлених тут фільмів, тому і білизна буде в дусі часу. Портупея тафігурні бретелі не виходять із моди вже понад два роки. А все тому, що ці деталі дають можливість відчути себе одночасно і зіркою сцени, і супершпигункою, як Лоррейн Бротон. Як спритно вона розкидає “поганих хлопців” по всьому Берліну! А як майстерно закохує у себе колег по роботі! Щоправда, за сценарієм їй це зовсім не потрібне. А ось нам подібний ефект може і стати в нагоді. Вердикт – беремо на озброєння. Наша альтернатива: бюстгальтер Sambario з додатковими декоративними бретелями. ” alt=””width=”550″ height=”309″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6241″ />

7. «Шлюб по-італійськи». Прозоре негліже Софі Лорен

Після ролі у цій картині Софі Лорен отримала негласний статус світового секс-символу. Любов шанувальників актрисі не в останню чергу забезпечили кадри з ефектним виходом у нехай і довгому, але повністю прозорому негліжі. Доля героїні фільму Філомени незавидна — нікому не захотіла б пережититаке. А ось приміряти її неординарний образ все ж таки пораджу. Хоча це, звісно, для особливих випадків. Наша альтернатива: пеньюар Leilieve.

8. «Засліплений бажаннями» Червоний комплект Елізабет Херлі

І хіт-парад був би неповним без сліпучо-червоної білизни. На відміну від інших героїнь з нашого списку,ця панночка нікого навмисне не спокушає. Всі яскраві та яскраві атрибути сексуальності для неї – просто гра. У цій комедії зухвала шатенка Херлі грає втілення диявола, з яким головний герой підписує контракт. Сам образ зобов’язує до зухвалих, провокаційних костюмів. І природно в «пекельних» кольорах — червоному і чорному. Для посилення ефекту навіть білизна героїні прикрашена брутальними металевими заклепками. Варіант не для боязких. Може, й ви ризикнете? Наша альтернатива: комплект Infiore з паєтками.

Бажаю вам вдалих покупок та історій з хепі-ендом!

Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.