Час для себе: 5 стильних речей, які ви захочете в подарунок

«Хто ти, чудова незнайомка?» Як часто ми ставимо собі це питання, щоб краще зрозуміти себе. Соціальні мережі пропонують нам сотні тестів, на кшталт «Який ти коктейль» чи «Хто ти з гри престолів». Але це все якось не надто працює.

На найкраще розібратися в питанні допомагають подарунки — ті, які ви купуєте іншим і які «замовляєте» рідним та близьким. Але сьогодні я хочу поговорити про те, що б ви обрали самі для себе. Ось хто точно не промахнеться з кольором, розміром та іншими параметрами! Тим більше, що наближається відповідний привід — Міжнародний жіночий день. Історія цього свята, звичайно, має на увазі боротьбу за свої права, а не очікування тонн презентів. Але…хто ж справді заборонить нам хотіти? І (хай вибачать мені справжні активістки жіночого руху) чому б не поборотися за право носити гарну білизну? /03/55950-11-367×550.jpg” alt=”” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-6251″ /> Ось кілька варіантів, які варто відкрити для себе цієї навесні.

Благородний велюр у всіх проявах

Якщо точніше, тканини з бархатистою текстурою. Зізнаюся чесно, я довгий час неоднозначно ставилася до речей із подібних матеріалів, називаючи їх «винно-пуховими». Але виявилося, що цей Вінні-Пух приховував «великий секрет». Дивіться. Одна з найбільших жіночих помилок – у тому, що жінка завжди має зображати сексуальнубоєздатність. Причому так, як ми це уявляємо: тобто шпильки, прозорість і море мережив.

Це вже потім, переживши кілька білизняних експериментів і перепробувавши безліч різнопланової білизни, ти розумієш, що сексуальність — не в шифоні, не у стрінгах і над коротеньких пеньюарах. Вона — у нашій свободі носити те, що зручно та що подобається. А велюр на довершення всього зараз ще й у тренді – з його різновидів роблять навіть трико для фітнесу, І все ж, думаю, куди органічніше він виглядатиме в домашній обстановці, у вигляді вільного костюма брюки. Є, звичайно, ризик виглядати в кидчастому, але я так скажу: все залежить від модельєра.

Креативна домашня сукня

Вже сам факт, що ви вирішили подарувати собі саме білизну або одяг, це вже говорить про те, що по будинку ви не ходите в наряді типу «мішок з трьома дірками» . Але якщо йдеться про святковий сюрприз, то простого, зручного і в нейтральних кольорах буде мало. Будинок — це ваша фортеця, курінь, у якому за визначенням має бути рай. Отже, потрібний настрій треба створювати всіма можливими способами. А якщо ви ще й працюєте вдома, то вам просто необхідний «діловий дрес-код», що надихає.

«Креатив» може виражатися в будь-чому: у незвичайній оборці на подолі, забавній аплікації, іронічнійнаписи. І все це загалом навіть не обов’язково має бути мегаярким. Трапляються справжні «цукерки» зі світу домашнього одягу, виконані у відтінках бежевого, рожевого і навіть сірого (упс, несподіваний каламбур). У такій сукні за бажання можна і в люди вийти!

Піжама або домашній костюм

Зараз є такі моделі, які в принципі можуть виконувати роль і того, і іншого . Причому навіть утеплені версії не виглядають як безформні кокони – завдяки тканинам нового покоління, вони і гріють, і сидять по фігурі. Такі підходять як для бурхливої піжамної вечірки, так і для «режиму тюленя» — перегляду серіалів підпледом у вихідні.

Бують навіть цілі набори: комплекти зі шкарпетками та масками для сну. Можна носити хоч разом хоч окремо. Коли я поклала око на червоне, то приємно здивувалася, дізнавшись, що за ним стоїть ще й частинка історії моди — на ярличку значився Enrico Coveri, італійський модельєр, популярний у 90-ті.

Як бачите, в магазині білизни можна зробити для себе безліч відкриттів, навіть якщо зазвичай ви носили тільки чорне, бежеве та непомітну практичну піжамку.

Бажаю вам не загубитися серед потенційних подарунків і знайти своє справжнє «Я»

Вдалих передсвяткових покупок,
Ваша Капризуля

Выбирайте подарки для себя любимой в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.