Стильний вбрання для карооких

Світ моди вже давно не сповідує суворих канонів ні у поєднаннях кольорів, ні у витримуванні єдиного стилю в одязі. Але якщо еклектика, в погоні за якою зірки дозволяють собі одягати до вечірньої сукні кросівки, вважається в царстві гламуру сміливим епатажем і ознакою оригінальності, то життя, яким живуть звичайні люди, все ж таки накладає певні обмеження, що змушують приборкувати фантазію і намагатися створювати гармонійні образи. Це стосується і палітри кольорів в одязі, аксесуарах, макіяжі. Жінкам властиво підбирати туалети в першу чергу, виходячи зсвоїх природних даних, і лише потім за смаковими уподобаннями. Нашим консультантам часто доводиться стикатися з питанням клієнток: який колір одягу та білизни підходить до карих очей? З одного боку, не тільки колір очей повинен враховуватися при виборі гардеробу, а й загальний тип зовнішності — відтінок шкіри, колір волосся… Але якщо кольорові лінзи при карих очах практично не приносять користі (це досягнення прогресу ефективно працює тільки для зміни світлого відтінку на темніший або насичений), то фарби для волосся, тонального крему та пудри у продажу настільки багато, що перехід зодного типу на інший не викликає особливих проблем. карі очі Ми розглядатимемо превалюючий кольоротип жінки з карими очима, що характеризується фахівцями як «осінній». Очі при цьому можуть мати відтінок від горіхового до темно-карого, практично чорного, а тон шкіри від кольору слонової кістки або оливкового до золотистого і коричневого. Так чи інакше, тип зовнішності від цього не змінюється. Головна вимога при виборі кольорів одягу та білизни полягає в тому, що вони не повинні викликати відчуття холоду, бути тьмяними, невиразними. Карі очі вимагають теплого, м’якого, комфортного обрамлення. Пам’ятаєте? Це осінь, але не пізня, з голими деревами, крижаним вітром і поземкою, а золота з багрянцем лісу, останніми теплими променями сонця, золотом скошених полів і яскравими ягодами горобини на гілках.

  • Всі відтінки золотистого вважаються виграшними для жінок з каримиочима, будь то колір червоного золота або золотистий беж, сурик чи охра. Золотистість тканини відіграє позитивну роль, даруючи шкірі тепле сяйво; Уникати потрібно світло-зеленого відтінку, особливо жінкам з блідим кольором шкіри. Це загальноприйняте правило, і навіть яскраві карі очі не врятують положення – холодному відтінку тут не місце;особливо у своєму чистому насиченому варіанті. Але крок у бік лілового, і протиріччя втрачається, тане, поступаючись місцем інтризі, спокусі, підступності. Дуже гарні ожиновий, фіолетовий, сливовий тони. Вони вигідно відтіняють обличчя і, у свою чергу, самі освітлюються світлом карих очей;
  • Помаранчевий колір приймаємо без обмежень та застережень у всіх його проявах, відтінках та іпостасях. Гарний гірчичний, рудий, апельсиновий. Обережніше, мабуть, варто бути лише дівчатам з рудим кольором волосся — переборщити тут не можна, треба керуватися почуттям міри;”ні”, якби не можливість підфарбувати його абрикосовим, кольором лососини, стиглого томату або червоної міді. Під їх впливом відтінок змінюється до невпізнанності, починає грати, випромінюючи тепло; Чорний і білий — вічна класика, але саме до карих очей це поєднання не йде категорично. Якщо ж по дрес-коду потрібен «білий верх – чорний низ», спробуйте вийти зі становища, замінивши їх на поєднання «палене молоко + гіркий шоколад».

білизна жіноча чорного кольору жіноча нічна сорочка пеньюар Чесно кажучи, жінки з карими очима – справжні щасливиці. Вони мають яскраву зовнішність, яку залишається лише злегка підкреслити одягом насичених кольорів. Вибирати обновки для них величезне задоволення, і ми впевнені, що в асортименті «Інтимо» для них знайдеться чимало стильних і красивих речей.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.