З яким взуттям носити гольфи

Гольфи знайомі нам ще зі школи – 1 вересня, лінійка, парадна шкільна форма, білий фартух, бантики, сандалі білі гольфи. Можливо тому у багатьох людей гольфи асоціюються з дитячим, легковажним чином, і уявити дорослу жінку в гольфах заважає стереотип, що врізався в пам’ять. Але колись і міні викликало навішування ярликів та протест старшого покоління. Сьогодні гольфи – це одяг для жінки будь-якого віку. Дизайнери пропонують безліч варіантів, де від класичних гольф залишилося тількиназва.

 Гольфи це щось середнє між панчохами та шкарпетками

Гольфи це щось середнє між панчохами та шкарпетками. Довжина гольф може змінюватись. Є гольфи нижче колін, є моделі вище колін, другі здобули назву – гольфіни. З яким взуттям носити гольфи в принципі немає значення, тут повна свобода вибору. Гольфи універсальні та підходять для будь-якоївзуття: спортивне, на низькому ходу, на підборах і т.д. Тут багато залежить від форми ніг і бажаного ефекту.

Носити гольфи можна по-різному. Можна витягнути гольфи на всю довжину, до колін або вище колін, або приспустити їх гармошкою до щиколотки. Гольфи можна одягати на голі ноги чи колготки. У свою чергу колготки можуть бути щільними, прозорими або напівпрозорими, в тон гольфам або в різній колірній гамі. Можна одягати кольорові гольфи на прозорі тілесні колготки у тон вашої шкіри. Любителькам готики, як варіант на щільні чорні колготкиодягнути чорні в’язані гольфи, трохи приспустити на ботильйони, напівчобітки або чоботи, звичайно ж теж чорного кольору.

чорні в'язані гольфи

Гольфи вище коліна чудово виглядають з ботфортами і високими чоботами, коли край гольф злегка виглядає поверх халяви. З ботильйонами гольфи носять як на всю довжину, так і приспущені, все залежить від погоди і ваших відчуттів.

гольфи з босоніжками та туфлями гарні в будь-якому вигляді

У теплу пору року гольфи з босоніжками та туфлями гарні в будь-якому вигляді. Якщо це тонкі гольфи, прозорі гольфи з малюнком або візерунком, у сіточку або з люрексом, краще одягати їх на всю довжину. Якщо це щільні гольфи, ваша воля носити їх як заманеться.

Яскраві гольфи відмінні для безшабашного образу – такої собі навіженої хуліганки. Хороші зі спортивним взуттям, шортами, короткими спідницями та грубими сорочками. Якщо ви віддаєте перевагу більш спокійним мотивам, зверніть увагу на пастельні, темні, сірі або білі відтінки. До речі колір гольф дуже часто танцює від кольорувашого взуття. Якщо у вас чорне взуття придивіться до двоколірних гольфів, наприклад, біло-чорна шахівниця або смужка. Взимку гарні в’язані гольфи з товстої пряжі із зимовими мотивами та візерунками. Поєднання зимової теми на гольфах, шапочці, шарфі або рукавичках не просто зігріє, а й створить цілісний образ.

гольфи світлих тонів приховують худорлявість ніг Багато стилістів рекомендують вибирати колір гольфпід поділ спідниці, шорт або капрі. Не забуваємо про вертикальні малюнки та візерунки, які стрункуть і витягують жіночу ніжку. Також якщо ви хочете подовжити ноги, вибирайте гольфи в тон взуття. Гольфи темних кольорів приховують великі ікри і навпаки щільні гольфи світлих тонів приховають худорлявість ніг. Не бійтеся експериментувати, залиште забобони бабусям на лавці. Вік – це не дата в паспорті, а стан душі. Носіть те, що вам подобається і те, що вам йде.

Дивіться гольфи в Інтімо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.