Як вибрати нижню білизну для нареченої

Вибір весільної спідньої білизни залежить від двох факторів – кольору та фасону весільного вбрання. Більшість наречених віддають перевагу білій весільній сукні. Воно може бути білим або кольору слонової кістки. Отже, найактуальніші кольори для весільної нижньої білизни – це білий, тілесний чи бежевий. Чому більшість наречених віддають перевагу білому кольору? Це скоріше не індивідуальний вибір, а данина традиції. Біла сукня нареченої символізує її невинність, чистоту, непорочність і чесноту. Дана стаття допоможе визначитися з вибором весільної білизни для нареченої.

весільна білизна для нареченої

Можна виділити 2 варіанти весільного білизни – комплект під весільну сукню та комплект для першої шлюбної ночі. Перший – під вбрання. Другий – сам собою є вбранням. У другому випадку наречена вільна експериментувати,вибирати фасони і комбінувати нижню білизну на власний розсуд. Дозвольте дати єдину пораду щодо кольорової гами – для першої шлюбної ночі найкраще вибирати нижню білизну ніжних та теплих відтінків: білий, персиковий, слонова кістка, ніжно-блакитний, ніжно-рожевий, коралово-рожевий тощо. Уникайте насичених яскравих та темних кольорів. Не надягайте в першу шлюбну ніч білизну чорного або червоного кольору, це не відповідає філософії свята та руйнує ангельський образ нареченої.

нижня білизна ніжних та теплих відтінків - біла

Вибирати весільну білизну слід виключно під сукню. Якщо ви купуєте або берете в оренду весільну сукню, ви вже знайомі з усіма нюансами крою та фасону. Якщо ж ви шиєте сукню на замовлення, у цьому випадку для початку, вибравши фасон сукні, ви повинні побувати на кількох примірках і коли ви вже візуально уявляєте та відчуваєте насобі всі нюанси крою сукні – можна розпочати вибір нижньої білизни. В ідеалі найкраще вибирати білизну після того, як сукня буде повністю готова. Для весільної урочистості найбезтурботніший і найменш витратний варіант – вибрати весільний комплект, що складається з бюстгальтера та трусиків, корсета та трусиків, бюстьє та трусиків або боді.

комплект для нареченої, що складається з бюстгальтера та трусиків

білий комплект мереживної нижньої білизни лья

комплект безшовної нижньої білизни

комплект мереживної нижньої білизни 2

комплект нижньої білизни для нареченої 2

боді для нареченої

нижня білизна для нареченої - боді

Боді - спідня білизна для нареченоїВесільна підв'язка

Завершують комплект – колготки або панчохи. Якщо урочистість намічена на теплу пору року, рекомендуємо зробити вибір на користь панчох – це більш романтичний, а також комфортний і практичний варіант, ніж колготки. “//www.intimo.com.ua/blog/wp-content/uploads/2014/03/nizhnee-bele-dlja-nevesty-12.jpg”>Панчохи - важливий елемент весільного комплекту

Панчохи та підв'язки - елемент весільного комплекту

мереживний пояс та панчохи на весілля

Для корекції грудей актуальнібюстгальтери з ефектом пуш-ап або силіконові бюстгальтери. Для корекції постави, грудей, живота та талії – корсети, бюстьє та боді. Для моделювання зон живота і боків – трусики з високою талією, що стягують. зайвого, все лаконічно та просто. Не забуваємо, що спідня білизна одягається під одяг і має сидіти ідеально – повторювати контури тіла, можливо моделювати фігуру, але не бути окремою від загального образунареченої. Білизна має бути комфортною і приємною до тіла. Вибирати білизну рекомендується розміром у розмір. В цьому випадку, по-перше вам буде зручно, по-друге – білизна бездоганно сидітиме на фігурі не спотворюючи силует. У тренді коригуюча білизна з компресійним ефектом , яке дозволяє приховати недоліки та зайві сантиметри, зробити фігуру точеною та стрункою – це особливо актуально для пишних наречених. Зверніть увагу на корсети і бюстьє, що тягнуть трусики з високою талією, моделюючі пояси ітак далі.

тягуючі трусики з високою талією

коригуюча білизна з компресійним ефектом

моделювання зон живота і боків з трусиками, що зтягують

моделює фігуру боді

коригуюча білизна з компресійним ефектом - корсети

З вибором коригувальної білизни потрібно бути акуратною. Одне з найголовніших правил – спідня білизна та її деталі не повинні виглядати з-під сукні. Відповідно, коригуюча білизна підходить під закриті моделі суконь або вбрання, виконані з непрозорих матеріалів.

бюстгальтер без бретельок бюстгалтер без бретельок для сукні з відкритою зоною декольте

Балконет – добре підтримує і піднімає груди, може йти як без бретельок так і зі знімними бретельками.

Балконет - підтримує та піднімає груди Балконет без бретелів

Балконет із бретелями Корсет або бюстьє без бретельок крім спокусливої форми грудей, подарує нареченій рівнупоставу, виділить талію, прибере кілька зайвих сантиметрів із проблемних зон.

Корсет без бретельок з ефектом, що зволікає

Весільний корсет Корсет під весільну сукню

Облягаюча сукня – вибирайте гладкі моделі без об’ємних декоративних аксесуарів (об’ємна вишивка та мережива, стрічки, бантики, каміння, рюшики – не варіант). Також для обтягуючої сукні або сукні, виконаної з легкого струменевого матеріалу, напівпрозорої тканини або мережива – підходить гладка безшовна білизна з лазерною обробкою. Переважна модель трусиків – стрінги, або бразиліана з низькою талією. Обов’язково вибирайте білизну за розміром, щоб гумки не тиснули та не утворювали складки на тілі.

трусики бразиліана з низькою талією трусики базиліана весільні трусики базіліанаіз заниженою талією на весілля трусики під весільну сукню нижня білизна з мереживом для весілля весільна мереживна спідня білизна гладка спідня білизна під облягаючу весільну сукню

Весільне плаття корсетного типу. В даному випадку верх вам може і не знадобитися, проте деякі нареченої одягає під корсет бюстгальтер. Щоб усе сиділо ідеально рекомендують вшивати бюстгальтер у корсет. Якщо ви побоюєтеся, що деталі бюстгальтера можуть у процесіурочистості виглянути назовні, як альтернатива – одягнути під сукню корсетного типу силіконовий бюстгальтер або зовсім відмовитися від бюстгальтера. Плаття з глибоким вирізом на спині. В даному випадку ваш вибір – бюстгальтер на силіконових бретельках або силіконовий бюстгальтер, що є 2 силіконовими накладками, сполученими попереду прозорою застібкою.

бюстгальтер на силіконових бретельках для сукні з глибоким вирізом на спині

бюстгальтер на силіконових бретелях

бюстгальтер на силіконових бретелях для сукні з відкритою спиною

силіконовий бюстгальтер для сукні з відкритою спиною

Силіконовий бюстгальтер ідеальний длявідвертих суконь – глибоке декольте, оголена спина (аж до попереку), прозорі або напівпрозорі тканини, сукня, що облягає, та інше. Глибокий виріз на спині передбачає трусики з максимально заниженою талією. Повністю відкрита спина – сміливий крок, при якому нареченій доведеться відмовитися від коригуючої білизни (корсетів, трусиків, поясів). На закінчення підіб’ємо підсумки і виділимо основні правила.

комплект нижньої білизни з поясом та панчохами для весілля

Загальні правила вибору нижньої білизни для нареченої

  • білизну слід вибирати під весільну сукню
  • не купуйте білизну окремо від сукні
  • обов’язково міряйте білизну разом із сукнею
  • білизна під сукнею повинна бути невидимим
  • вибираючи спідню білизну відштовхуйтеся від фасону та матеріалу сукні
  • білизна не повинна виглядатигроміздко
  • тканина та деталі нижньої білизни не повинні виглядати з-під сукні
  • білизна повинна відповідати вашим розмірам
  • білизна має бути максимально комфортною
  • вибирайте гладкі моделі без або з мінімумом об’ємних декоративних аксесуарів
  • зверніть увагу на безшовну білизну з лазерною обробкою
  • моделюють фігуру коригуючу та тягнучу білизну
  • панчохи набагато практичніші і зручніше, ніж колготки

Дивіться весільну білизну в Інтимо:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.