Чому купівля нової білизни піднімає настрій?

шопінг – відмінний спосіб підняти свій настрій і самооцінку. Можливо, ви помічали, що в день зарплати ваші гроші начебто витікають крізь пальці. Навіть якщо не зайдеш до магазину одягу чи парфумерії, обов’язково “відірвешся” у продуктовому супермаркеті. Для того, щоб покупки піднімали настрій і не пішли в перші три дні в небуття – буде корисним скласти список необхідних придбань.

красива спідня білизна Якщо запитати у жінок: “Що б ви купили в першу чергу?” Ми отримаємо різні відповіді. Але якщо запитати – “Ви хочете купити чи отримати в подарунок гарну спідню білизну?” Отримаємо однозначне – “Так!” Чому жінки так люблять нову спідню білизну? Відповідь проста. Тому що ми – Жінки. І як би не був емансипований світ навколо, і жінки всіма силами не намагалися ні в чому не поступатися чоловікам – кожна з нас насамперед мати, коханка та подруга, а отже любляча, гарна, ніжна тасексуальна. Нижня білизна – відбиває справжню суть жінки.

Причини купівлі нової комплекту нижньої білизни можуть бути найрізноманітнішими. Але його головна функція завжди однозначна – надати впевненості, сміливості та підняти самооцінку. А коли жінка впевнена у собі – вона розкута та сексуальна.

функція красивої білизни однозначна - надати впевненості, піднятисамооцінку Усьому є свій термін. Згодом білизна розтягується, вицвітає, на ньому з’являються зачіпки і дрібні дірочки. Погодьтеся, навіть якщо ви одягнете шикарну вечірню сукню, а під нею буде стара нижня білизна, почуття дискомфорту або легкої тривоги. буде супроводжувати вас весь вечір або нарине, як цунамі, в момент, коли сукня вже не закриватиме ваше тіло.

Красива спідня білизна допомагає формувати позитивну думку Маленьке спостереження. Ви ніколи не помічали на що жінки звертають увагу в роздягальнях – у фітнес-клубі, в басейні, в сауні? на сусідці нижня білизна. З побаченого кожна робить свій висновок. Після цього ставлення до жінки може відчутно змінитися, як на хорошу так і в погану сторону.Якщо білизна гарна і нова – респект серед соратниць забезпечений.Зрозуміло, що багатьом немає справи дочужої думки, і можливо, хтось зараз від душі розсміявся, але тут питання не в чужій думці, а в психології. А саме – згідно з якими важливими характеристиками в одязі, жінки можуть давати оцінку одна одній. А якщо один одному, то й собі. Нижня білизна це енергетичне підживлення Нижня білизна свого роду енергетичне підживлення. Тому, перше, що має бути бездоганним, новим ікрасива жінка – нижню білизну. Навіть якщо згори одягнена проста спідниця або кофточка – у новій спідній білизні, жіноче почуття власної гідності піднімається в рази. Саме тому жінки так люблять купувати спідню білизну.

У кожної жінки та дівчини має бути мінімум 4 комплекти нижньої білизни У кожної жінки та дівчини маєбути мінімум 4 комплекти спідньої білизни. 2 комплекти для повсякденного життя, 1 на вихід та 1 для сексуальних ігор – повторимося, це як мінімум. Чергуючи повсякденні комплекти, ви збережете початковий вид білизни довше, ніж це буде один комплект на кожен день. Вихідна спідня білизна повинна відповідати вечірньому вбранню: чи це маленька чорна сукня або костюм. Сексуальна білизна – можливо найдорожча з гардеробу, але це того варте. Ніколи не шкодуйте грошей на нову спідню білизну. Радість до життя та впевненість у собі – інвестиції, які окупаються сторицею.

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.