Рельєфна білизна: коли носити, а коли відмовитись

«Чим більше є що з себе зняти, то краще», – говорив герой роману Коельо «11 хвилин». Порада, звичайно, чудова, але деякі наші дівчата сприймають її надто буквально. Усі вони намагаються показати, що вони не забули надіти білизну. Як інакше пояснити той факт, що вони одягають бюстгальтери, які так явно видно під одягом, що на сам одяг ніхто не дивиться?

Влітку це шоу взагалі стає болючим питанням. Ні в чому не винні перехожі змушені бачити ліфчики з пуш-апамі, які так і норовлять вискочити з декольте сарафана, що обтягує. Або трусики, що надрукували шикарний мереживний візерунок на п’ятій точці. З іншого боку, як тільки на вулиці холоднішає, красуні не вгамовуються. Просто їх”подіум” переноситься з вулиць в офіси. Давайте поговоримо про те, як виглядати сексуально без шкоди для власної репутації та психіки оточуючих. «Я зверху бачу все, ти так і знай»

Одна з головних модних помилок наших жінок — вони плутають повсякденну білизну з будуарною. І часом ця промах дорого їм обходиться. Причому не в плані грошей: білизну з екзотичним декором можна знайти у продажу за пристойними цінами. Проблема в тому, що рельєфні мережива і бархатисті візерунки дами зазвичай люблять поєднувати з одягом, що обтягує. Що посилити сексуальність – так думають вони. Але в результаті мереживні лінії, стрічки та інша краса чітко проглядаються під кофтиною.

рожева білизна

В свій час я і сама на цьому прокололася. Побачила в магазині шикарний комплект – поверх тканини темні мережива та кокетливий бантик посередині. І на стрінгах ззаду — такий самий бантик. Тут же закохалася і купила одразу червоний та карамельний. Адже розумом розуміла, що обом комплектам, в принципі, не місце за межами спальні. Але сміливо носила їх на роботу з розрахунком, що з офісу все одно вирулюватиму на побачення. Де наочно продемонструю хлопцю, що я тут не якийсь офісний планктон, а справжня тигриця у пуш-апах.

мереживна білизна

Розрахунок виявився вірним, але доситьболючим. До кінця дня бантики на трусах і бюстгальтері дуже сильно натирали, а гармати здавалися справжніми обладунками. Добре, що справа обмежилася тільки моїми душевними стражданнями. Естетичне сприйняття оточуючих не постраждало, оскільки все це добро вдягалося під блузки із щільної тканини.

Прозорий натяк

< Окрема пісня - напівпрозорі топи та сукні. Часто такі тканини мають чудову властивість — надавати образу легкого нальоту дешевизни. Тим не менш, дизайнери продовжують подібні вбрання шити, а жінки носити. Чи варто говорити, що мережива та стрази під тоненьким шифоном змусять обертатися на вас усіх перехожих. Це просто чудово, якщо ви гоу-гоу-танцівниця. Якщо ні - постарайтесямаксимально згладити контраст, підібравши до прозорого вбрання закриту однотонну білизну. Зрозуміло, воно має бути гладким і без будь-яких прикрас. А можна і зовсім «загнати себе в рамки пристойності», одягнувши стрейчевий топ. Пастка нижче пояса. Стринги - ось ще одна пастка для білизни. Ці непомітні на перший погляд мотузочки можуть зробити вас об'єктом загальної уваги, причому не в найкращому сенсі. Один час я працювала в компанії з дуже строгим дрес-кодом. Жодних яскравих кольорів, спідниці виключно нижче коліна... Загалом, смертовбивство для будь-якої дівчини, яка вважає себе сексуальною.

бордові трусики

Але один із моїх нудних робочих днів «зробила» наймиліша дівчина-секретар. Сукня за всіма правилами. Темно-бордове, нижче за коліно, ніякого декольте. Але! Воно було ну дуже обтягуючим. Рівно настільки, щоб були видні стрінги, що акуратно розділяють п’яту точку, наче перев’язаний мотузкою пакунок. Таке складалося враження із боку. І це при тому, що володарка вбрання була дуже стрункою.

Вирішення проблеми

Коли ж можна носити цю горезвісну білизну зі вставочками, візерунками, стразами та бантиками? Насамперед, під вільний одяг, який не облягає вас, як друга шкіра. Але ж ми не будемо весь час ходити в балахонах, правда? Якщо дозволяє фігура, білизна з рельєфними мереживамиабо жаккардовою вишивкою можна одягати під корсажі або сукні з твердим ліфом. jpg” alt=”синя білизна” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5406″ />

А якщо ви щаслива володарка пишних форм, вам взагалі краще б відмовитися від білизни з твердим мереживом. Тому що на ваших грудях воно особливо кидатиметься в очі. Якщо ви відчуваєте, що вам прямо не жити без білизни з декором, пошукайте тонкі мережива.

Ще одним цікавим варіантом може стати боді. Як правило, їх роблять з ефектом, що стягує. Такі моделі будуть непомітними для стороннього ока, навіть якщо виготовлені з мереживного матеріалу. А останнім часом дизайнери взагалі розійшлися – боді випускають і з голими плечима, і з відкритоюспиною, з твердими чашками. Щоправда, є й підступні виробники, які примудряються навіть боді прикрашати стразами та стрічками. А ми, жінки, як сороки. І як тут, питається, утриматися від покупки? =”чорне боді” width=”367″ height=”550″ class=”aligncenter size-medium wp-image-5407″ />

Втім, якою саме буде ваша наступна покупка – вирішувати лише вам. Я можу тільки допомогти визначитися з крамницями. Одне з найвдаліших місць – «Інтимо». За цим посиланням //www.intimo.com.ua/catalog/5/ ви знайдете безліч різноманітних бюстгальтерів — хоч з мереживами, хоч гладкі. Там у вас точно очі розбіжаться від асортименту, це я гарантую. >