Білизна для «розвинених у віці»: що надіти жінці за 50

«50 років – не вирок» – жінки часто чують цю фразу по телевізору і бачать у різних інтерпретаціях у журналах, на сторінках модних порад. Радісно кивають та погоджуються. Але коли справа доходить до реального шопінгу, всі ці життєві мудрості відразу забуваються. Зіткнулася з цим явищем, коли ми з мамою вирушили за новою білизною. Чорне мереживо поверх темно-лілової тканини – «бюстгальтер мрії» було знайдено майже відразу. І навіть куплено. З того часу він так і лежить у ящику, одягнений від сили кілька разів. Аргумент залізний: «Я тут подумала, що я у своєму віці в такій білизні робитиму?».

Чомусь прийнято вважати, що яскрава білизна це «для молоденьких». І це при тому,що молоді в магазині білизни теж часто віддають перевагу класиці. Тому що чорний бюстгальтер, як маленька чорна сукня, підходить до будь-якої нагоди. Навіть під білу блузку іноді – якщо ви схильні до експериментів і дозволяє фігура.

Я навмисне кажу вам про епатажні експерименти навіть з класичними квітами. Тому що пробувати та комбінувати варто завжди. Звичайно, леопардова білизна та велика кількість стразів – прямо скажемо, не найкращий вибір для елегантного віку. А ось кілька комплектів яскравих відтінків освіжать ваш гардероб для білизни. А заразом і настрій. І додадутьвідчуття неймовірної сексуальності.

смугаста білизна

Гладкий проти мереживного

Передусім поговоримо про маст-хеви. Ну, звичайно ж, вам варто мати в гардеробі гладкий бюстгальтер. Але тут справа не стільки у віці,скільки в універсальності. Цю модель можна надіти під водолазку, що обтягує футболку або кофтинку. Дуже багато жінок елегантного віку серйозно промахуються, надягаючи мереживний бюстгальтер на всі випадки життя. Коли рельєф проступає через маєчку (особливо влітку), слово «елегантний» із цього поєднання відразу зникає.

білизна в клітку

Питання форми

Інша проблема — груди, що «попливли». На жаль, такий ризик є у будь-якому віці. Особливо напружує, коли ви раптово худнеєте або повнішаєте. А бюстгальтер хочеться… ну, не на віки, звичайно, але, принаймні так, щоб не тікатитрохи що за новою моделлю. Маленька хитрість: під час приміряння застібайте бюстгальтер на середній гачок. Нехай це буде вашою контрольною міткою. Потім у разі змін ви можете просто ставити на іншу застібку і носити цей бюстгальтер, не відчуваючи дискомфорту.

На виручку вам прийдуть підтримуючі моделі – з кісточками та «гарматами». Для жінок у віці це даний винахід століття. Виручить у будь-якій ситуації – незалежно від того, занадто великі у вас груди або занадто маленькі. У першому випадку груди підтримають невеликі вкладки, у другому створять бажаний об’єм. Якщо головні дівчата до вибору трусиків відносятьсяпростіше, то тут це перетворюється на проблему номер два. Головний принцип вибору — вони мають бути якнайменш помітні під одягом. Найнебезпечніше, що можна зробити — купити трусики, що обтягують, і одягти їх під стрейчові джинси, наприклад. На виході отримуємо навіть не лінії, а цілі бар’єри і греблі в області сідниць і живота. А якщо модель з високою посадкою, то вони ще неодмінно будуть виглядати з-за пояса щоразу, коли ви сідаєте.

біла білизна

Ось оптимальна добірка майже на всі випадки життя:

  • закриті трусики з високою посадкою – для класичнихбрюк;
  • сліпи – для спідниць та брюк із заниженою талією;
  • вільні, не надто облягаючі шортики – їх можна одягати під просторі спідниці та сукні.

Як бачите, стрінгів у цьому списку немає і бути не може. Не втомлюся говорити про те, які вони шкідливі і як натирають у найніжніших місцях. Хочеться надіти щось суперневидиме під спокусливе вбрання? Віддайте перевагу безшовній білизні. А для найпідступніших спокусниць є такі чудові речі, як коригувальні боді та навіть сукні. З вставленими чашками вони відмінно підтримають ваші груди і підтягнути силует, максимально приховавши проблемні зони. Цікаві варіанти можна підібрати за цим посиланням: //www.intimo.com.ua/catalog/90/.

нижня білизна чорна

Я навмисне роблю так багато акцентів на слові «спокусниця». Забудьте вже нарешті про те, що сексуальними можна бути лише в якихось вікових рамках. І не про склероз: просто викиньте цей факт з голови як непотрібний! Насамперед – ви жінка. Елегантна та загадкова. Справді, нехай оточуючі чоловіки гадають, що саме змушує вас так чарівно усміхатися. Можливо, саме в цей момент на вас одягнений ваш найщасливіший комплект білизни.

Не бійтеся робити покупки!

Ваша Капризуля

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.