“Правило чотирьох”: подарунки з магазину білизни, які оцінить будь-яка жінка

Я пам’ятаю ці труси досі. Зшиті з жорсткого білого мережива, вони були на мене великі і мали настільки високу посадку, що я могла б натягнути їх до пахв. У плані подарунків наш мозок влаштований так, що ми завжди запам’ятовуємо або найпрекрасніші або відверто жахливі. І до останніх я могла б віднести саме це мереживне диво (а швидше «чудовисько»), отримане в 15 років від тітоньки. Після того казусу я взяла для себе за правило: якщо дарувати комусь предмети білизни, то вони обов’язково повинні надихати. Як мінімум, тішити.

Днями я натрапила на цікаву статтю про вибір подарунків. Щоправда, мова там йшла про дітей, але хто ж почувається дорослим, коли вранці 1 січня кидається перевірити , що під ялинкою?Тим більше, що ці рекомендації відмінно застосовуються і до дорослих.Отже, автори радять купувати презенти за «правилом чотирьох»:

  • те, що можна носити
  • те, що розвиває фантазію
  • те, що втілює заповітне бажання
  • те, що дійсно потрібно адресату

Такий підхід дозволяє усвідомлено підходити до вибору і не веслувати що потрапить під руку (особливо, якщо ви запланували подарунковий шопінг впритул до Нового року).

1.повсякденного носіння

Коли ми говоримо «на кожен день», перше, що спадає на думку — домашній одяг. Про те, що вдома не варто ходити у старих халатах та розтягнутих треніках, уже всі чули та читали не раз. Питання лише у тому, як цілеспрямовано включити до списку покупок саме домашній костюм. Це ж їхати, вибирати, мацати… Зізнайтеся, це й нам часто робити ліньки, що вже говорити про мам і бабусь! Загалом беремо ініціативу до своїх рук. До речі, для цього можна не рухатися з місця в каталозі магазину «Інтимо» ви знайдете все, що потрібно.

Для «розвинених у віці» леді пропонуюелегантний брючний костюм Suavite. Тут є все: і комфортабельний просторий фасон, і тепла тканина (2% вовни) і вишукане мереживо на плечі. Ця мила деталь навіть буденний джемпер перетворює на вихідну річ.

Наступний варіант за кольором та малюнком можна назвати молодіжним. Іспанська фірма Massana спеціалізується на одязі яскравих кольорів із забавними малюнками. Таку фуфайку та легінси з совушками я б порадила для подарунка сестрі чи подрузі. Втім, для улюбленої комплектик також буде гарний – і виглядає мило, і натякає на вашініжні почуття. Готова посперечатися, дівчина тут же уявить, як у цьому костюмі довгими зимовими вечорами п’є з коханим какао, укутавшись у плед (більше того, вона подумки вже доглянула піжаму та коханому).

Зі схожими совами є й цікаві халати, що більше нагадують піджаки в стилі casual. Як бачите, все це виглядає саме як модний одяг, а не як «майже ганчір’я», який просто соромно вдягнути в люди.

Не подобаються совушки? Є маса принтів з котиками, собачками, зірочками та різдвяними льодяниками. Щоб останні не втратили актуальність у січні, натякніть, що з такою подругою/дівчиною/мамою щодня – як Різдво.

2. Для відчайдушних фантазерок

Якщо у випадку з дитячими подарунками нам рекомендували купити книжку чи журнал, то тут можна придумати презент набагато крутіше. Спокуса і провокація — ось про що ми думаємо, коли ставимо слова «білизну» та «фантазію» поряд у реченні. Ось бачите, ще нічого не купили, а уява вже розвивається. Прискорити цей процес допоможе якасьособливо оригінальна модель. Наприклад, боді Mapale з екстраглибоким вирізом та імітацією гартерів. “>

Здається, це вбрання можна розглядати вічно. Ось тільки мамі його не подаруєш — якось незручно. Нехай мама спокійно надихається довгою шовковою сорочкою Felena з мереживами.

Цікаві варіанти до свята можна знайти у турецького бренду John Frank. Там є дуже багата різдвяна колекція: подарункові коробки, Санта-Клауси і т.д. Найзручніше те, що всі ці малюнки нанесені на чорний фон. А значить, трусики потім можнаносити і по буднях (адже ми звикли, що буденне — означає чорне).

Або ось ця райдужна модель від українського бренду Mememe – піднімає настрій і підходить практично до будь-якого бюстгальтера або топу.

3. Заповітне бажання

Слідувати цьому правилу, звичайно, буде складно, адже ваша подруга чи дівчина навряд чи всерйоз писала листа Діду Морозу. Та й хтонапише казковому чарівник: хочу, мовляв, мереживні стрінги та шовковий пеньюар? У дідуся начебто трапився серцевий напад. Виручають у цьому плані прямі питання та так звані дошки бажань MyWishList та MyWishBoard. — вони є і як онлайн-сторінок, і як мобільних додатків. Ви пишете – друзі читають і мотають на вус. Або друзі пишуть, а ви мотаєте.

Не задалося з гаджетами? Є два виходи. Якщо ви дівчина і купуєте подарунок подрузі, підключайте пам’ять та інтуїцію — що з речей нещодавно згадувалося у розмовах? Якщо ви чоловік, врятують, мабуть, лише прямі запитання. Тільки не кажіть, що й так пам’ятайте, яку саме сукню вона хотіла. А коли мова заходить проодязі, найчастіше хочуть саме сукню: у них якийсь особливий шарм, навіть якщо вони не блищать і мають простий крій. Так, навіть бавовняна сукня міді може вразити наповал за рахунок червоного кольору — таке пропонує Ora .

Якщо дамі неодмінно хочеться блищати, і ви про це знаєте, зверніть увагу на модель Jadea.

Вирішили все ж таки ризикувати і дарувати білизну? Спробуйтеуявити, як може виглядати те, про яке саме мріяти? По-перше, багато мережив та незвичайного декору — це створює казкову атмосферу. По-друге, при цьому воно має бути зручним, навіть у мріях ми не йдемо на компроміс. Зрештою, незвичайні кольори — чорна чи бежева жінка купить собі й сама. Інша справа – «чорничний йогурт» або «синій електрик» (бувають і такі відтінки). Як вам, наприклад, фасон Lisca зі знімним мереживним коміром? Дивлячись на нього, я відразу згадую «Гру престолів». Хто знає, раптом Мати Драконів теж купувала спідню білизну в Інтернеті? “_blank”>

4. Потрібні речі

Тут працює та сама схема, що і з бажаннями. Проте речі з цієї категорії по-справжньому практичні. Від виду мереживних лямочок і клаптиків майже у будь-якої дами перехопить дух, але як часто вона це одягатиме? А ось з безшовною білизною, що майже не відчувається на тілі, ви завжди потрапите в яблучко. Але, звичайно, воно має бути досить ефектним для подарунка. Наприклад, чорно-сріблястий бюстик Marc & Andre. “>

Ще одна актуальна тема – м’якібюстаглери-бралети, що надягають через голову. Вони поступово витісняють у прямому значенні намозоли жорсткі чашки і кісточки. Незважаючи на всю свою простоту, браслети можуть виглядати як святкова білизна. Підходящий комплект з трусиками бразиліана я знайшла у Sambario – він хоч і червоний, але чудово носиться щодня. Так будь-яку червону білизну можна носити на кожен день, це вже мені повірте.

А як щодо термобілизни? З нашими пронизливо вологими зимами такі речі стануть у нагоді жінці будь-якого віку, з будь-якою професією тахобі. Не кажучи вже про «комсомолки-спортсменки» і любительки довгих прогулянок. Як вибирати речі з термоефектом для різних цілей, я вже писала тут. ” target=”_blank”>

Такі костюми є і вграфітово-сірому кольорі, але я б віддала перевагу персиковій — вона і виглядає ніжніше, і освіжає обличчя, кидаючи на нього теплий відсвіт.

Фух, подарунків вийшло так багато, що ними можна завалитися! Звичайно, вам не обов’язково дарувати їх усі комусь одному. Але «правило чотирьох» дуже допоможе, якщо ви святкуєте новий рік компанією з подружками. Можна поєднатися і розподілити презенти між собою — і кожна буде мати свою «персональну Снігуроньку».

Вдалих вам покупок і передсвяткового настрою! Ваша Капризуля

Лучшие подарки в Intimo:

Додати коментар

Ваш адрес email не будет опубликован.